|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. V. 31. Közlemények |
2018
adattárból, 2023. V. 31. |
Pernyeszi Tímea, Farkas Viktor, Felinger Attila, Boros Borbála, Dékány Imre: Use of non-living lyophilized Phanerochaete chrysosporium cultivated in various media for phenol removal, ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH 25: (9) pp. 8550-8562. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2023. V. 31. |
Mikle G, Boros B, Kollar L: Asymmetric aminocarbonylation of iodoalkenes in the presence of alpha-phenylethylamine as an N-nucleophile, TETRAHEDRON-ASYMMETRY 28: (12) pp. 1733-1738. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2023. V. 31. |
Kinga Gyergyák, Borbála Boros, Krisztina Marton, Attila Felinger, Nóra Papp, Ágnes Farkas: Bioactive Constituents and Antioxidant Activity of Some Carpathian Basin honeys., NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS 11: (2) pp. 245-250. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2023. V. 31. |
Mikle G, Boros B, Kollár L: Synthesis of bornene-2,2'-diamino-1,1'-binaphthalene conjugates in palladium-catalysed aminocarbonylations, TETRAHEDRON-ASYMMETRY 27: (9-10) pp. 377-383. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2023. V. 31. |
Kuzma M, Fodor K, Boros B, Perjesi P: Development and Validation of an HPLC-DAD Analysis for Pharmacopoeial Qualification of Industrial Capsicum Extracts., JOURNAL OF CHROMATOGRAPHIC SCIENCE 53: (1) pp. 16-23. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2023. V. 31. |
Felinger Attila, Kilár Anikó, Boros Borbála: The myth of data acquisition rate, ANALYTICA CHIMICA ACTA 854: pp. 178-182. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 20 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2023. V. 31. |
Violeta Ivanova-Petropulos, Isidro Hermosín-Gutiérrez, Borbála Boros, Marina Stefova, Trajce Stafilov, Borimir Vojnoski, Ágnes Dörnyei, Ferenc Kilár: Phenolic compounds and antioxidant activity of Macedonian red wines, JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 41: pp. 1-14. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 46 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2023. V. 31. |
Pluhár Z, Simkó H, Sárosi S, Boros B, Dörnyei Á, Felinger A, Horváth G: Determination of essential oil and polyphenolic compounds in thymus species, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1099: pp. 661-670. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2014
adattárból, 2023. V. 31. |
Mikle G, Boros B, Kollár L: Diastereoselective aminocarbonylation of a steroidal iodoalkene with 2,2′-diamino-1,1′-binaphthalene in palladium-catalysed reactions, TETRAHEDRON-ASYMMETRY 25: (23) pp. 1527-1531. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2014
adattárból, 2023. V. 31. |
Boros B, Jakabová S, Madarász T, Molnár R, Galambosi B, Kilár F, Felinger A, Farkas Á: Validated HPLC method for simultaneous quantitation of bergenin, arbutin, and gallic acid in leaves of different Bergenia species, CHROMATOGRAPHIA 77: (17-18) pp. 1129-1135. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 13 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 102 |
|
|
|
|
|