Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2018. III. 19. Közlemények |
2017
adattárból, 2018. III. 01. |
Z Bogóné-Tóth, Z Lakner, I Hajdu, O Fehér: Life cycle analysis as a tool of complex evaluation of food packaging systems, In: Szerk.: Fernando Moreira da Silva, Szerk.: Helena Maria Bártolo, Szerk.: Paulo Bártolo, Szerk.: Rita Almendra, Szerk.: Filipa Roseta, Szerk.: Henrique Amorim Almeida, Szerk.: Ana Cristina Lemos Challenges for Technology Innovation: An Agenda for the Future: Proceedings of the International Conference on Sustainable Smart Manufacturing (S2M 2016), October 20-22, 2016, Lisbon, Portugal. Boca Raton (FL): CRC Press, 2017. pp. 249-256. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol DOI |
2013
adattárból, 2018. III. 01. |
Hajdu Istvánné: A belföldi borforgalmazás sajátosságai, In: Szerk.: Hajdu Istvánné Borkereskedelem. Tatabánya: Alfadat-Press, 2013. pp. 11-25. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: magyar
|
2013
adattárból, 2018. III. 01. |
Hajdu Istvánné: Borforgalmazás nagykereskedők közreműködésével, In: Szerk.: Hajdu Istvánné Borkereskedelem. Tatabánya: Alfadat-Press, 2013. pp. 26-37. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: magyar
|
2013
adattárból, 2018. III. 01. |
Hajdu Istvánné: Az élelmiszer kiskereskedelem működése, In: Szerk.: Hajdu Istvánné Borkereskedelem. Tatabánya: Alfadat-Press, 2013. pp. 38-53. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: magyar
|
2013
adattárból, 2018. III. 01. |
Darazs G, Hajdu I: Improving urban environment with green roofs, In: Szerk.: Telma Ferreira Green Design, Materials and Manufacturing Processes: Proceedings of the 2nd international conference on sustainable intelligent manufacturing. Boca Raton (FL): Taylor and Francis Group, 2013. pp. 745-748. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2012
adattárból, 2018. III. 01. |
Deák Zs, Hufnagel L, Hajdú I né: The impact of perceived corporate environmental performance on the behavior of capital market decision makers: analysis of food industry companies, APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH 10: (4) pp. 437-456. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2012
adattárból, 2018. III. 01. |
Mészáros Sándor, Hajdu Istvánné: Fenntarthatósági irányzatok összehasonlítása, GAZDÁLKODÁS 56: (3) pp. 211-216. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2012
adattárból, 2018. III. 01. |
Hajdu I né, Deák Zs: The Role of Socially responsible Investing and Media in the Environmental Stewardship of Food Industry Companies, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 41: pp. 25-39. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol
|
2012
adattárból, 2018. III. 01. |
Hajdu I né, Deák Zs: Environmental Reputation of Food Production Industry and its Financial Connotations, INTERNATIONAL JOURNAL OF SALES, RETAILING AND MARKETING 1: (4) pp. 17-26. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol
|
2007
adattárból, 2018. III. 01. |
Lakner Z, Hajdu I, K K, Kasza G, Márkusz P, Vizvári B: Versenyképes élelmiszergazdaság-élhető vidék (négy tézis egy lehetséges fejlesztési politika körvonalainak meghatározásához)., GAZDÁLKODÁS 51: (4) pp. 1-13. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 17 nyelv: magyar Teljes szöveg |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 21 |
|
|