Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2022. XII. 11.
Személyes adatok
név Zsarnóczay Gabriella
intézmény neve
doktori iskola
MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (oktató)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola 100%
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2011
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2012 - Szegedi Tudományegyetem
további (nem nevesített)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Kutatás
kutatási terület Húsipari kutatás, hústudomány, termékfejlesztés, alap- és adalékanyagok vizsgálata, húsminőség
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2019

Csanádi József, Zsarnóczay Gabriella, Bencsik Dóra: Élelmiszertechnológiák, 1. kötet, Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó élelmiszertechnológiák,
dokumentum típusa:
nyelv: magyar
URL 
2019

Zsarnóczay Gabriella: A csicseriborsó húsipari felhasználhatósága, KONZERVÚJSÁG 1-4: pp. 17-21.
dokumentum típusa:
nyelv: magyar
2019

Mihalkó József, Zsarnóczay Gabriella: Különböző alapanyagokból származó "párizsik" összehasonlító elemzése, KONZERVÚJSÁG 1-4: pp. 25-33.
dokumentum típusa:
nyelv: magyar
2018

Szabó P.Balázs, Zsarnóczay Gabriella: Válogatott ipari szaktechnológiák,
dokumentum típusa:
nyelv: magyar
2018

Gabriella Zsarnóczay, Dóra Bencsik: Nutritional judgement of ornamental poultry meat,
dokumentum típusa:
nyelv: angol
2015

Mészáros Andor Tibor, Zsarnóczay Gabriella: Ipari, mangalica sertés és vaddisznó húminőségének összehasonlítása, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXIX: (1) pp. 26-30.
dokumentum típusa:
nyelv: magyar
2015

Zsarnóczay Gabriella: Érlelt marhahús előállítása korszerű csomagolótechnika alkalmazásával, KONZERVÚJSÁG 2015: (1-4.) pp. 35-41.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2014

G Zsarnóczay, F Eszes, E Gyimes, A Véha: Mangalitza the Hungarian Traditional Pig, In: 17th World Congress of Food Science and Technology and Expo, (2014) pp. 462-462.
dokumentum típusa:
nyelv: angol
2011

Zsarnóczay Gabriella: A nitrit szerepe a húskészítményekben, A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA 21: (1-2) pp. 5-14.
dokumentum típusa:
nyelv: magyar
2009

Zsarnóczay Gabriella: A vöröshúsok szerepe a táplálkozásban, ÉLELMISZER, TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 6: (1-2) pp. 51-58.
dokumentum típusa:
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
122
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
115
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
4 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
0


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )