Az oktató a doktori iskola doktoranduszai számára oktat tantárgyat, és/vagy a doktori iskola megszavazta, hogy doktoranduszok számára kutatási témát írjon ki.
)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
0
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Kutatás
kutatási terület
Húsipari kutatás, hústudomány, termékfejlesztés, alap- és adalékanyagok vizsgálata, húsminőség
jelenlegi kutatásainak tudományága
élelmiszertudományok
Közlemények
2019
adattárból, 2020. III. 12.
Csanádi József, Zsarnóczay Gabriella, Bencsik Dóra: Élelmiszertechnológiák, 1. kötet, Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó élelmiszertechnológiák, dokumentum típusa: nyelv: magyar URL
2019
adattárból, 2020. III. 12.
Zsarnóczay Gabriella: A csicseriborsó húsipari felhasználhatósága, KONZERVÚJSÁG 1-4: pp. 17-21. dokumentum típusa: nyelv: magyar
2019
adattárból, 2020. III. 12.
Mihalkó József, Zsarnóczay Gabriella: Különböző alapanyagokból származó "párizsik" összehasonlító elemzése, KONZERVÚJSÁG 1-4: pp. 25-33. dokumentum típusa: nyelv: magyar
2018
adattárból, 2020. III. 12.
Szabó P.Balázs, Zsarnóczay Gabriella: Válogatott ipari szaktechnológiák, dokumentum típusa: nyelv: magyar
2018
adattárból, 2020. III. 12.
Gabriella Zsarnóczay, Dóra Bencsik: Nutritional judgement of ornamental poultry meat, dokumentum típusa: nyelv: angol
2015
adattárból, 2020. III. 12.
Mészáros Andor Tibor, Zsarnóczay Gabriella: Ipari, mangalica sertés és vaddisznó húminőségének összehasonlítása, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXIX: (1) pp. 26-30. dokumentum típusa: nyelv: magyar
2015
adattárból, 2020. III. 12.
Zsarnóczay Gabriella: Érlelt marhahús előállítása korszerű csomagolótechnika alkalmazásával, KONZERVÚJSÁG 2015: (1-4.) pp. 35-41. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
2014
adattárból, 2020. III. 12.
G Zsarnóczay, F Eszes, E Gyimes, A Véha: Mangalitza the Hungarian Traditional Pig, In: 17th World Congress of Food Science and Technology and Expo, (2014) pp. 462-462. dokumentum típusa: nyelv: angol
2011
adattárból, 2020. III. 12.
Zsarnóczay Gabriella: A nitrit szerepe a húskészítményekben, A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA 21: (1-2) pp. 5-14. dokumentum típusa: nyelv: magyar
2009
adattárból, 2020. III. 12.
Zsarnóczay Gabriella: A vöröshúsok szerepe a táplálkozásban, ÉLELMISZER, TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 6: (1-2) pp. 51-58. dokumentum típusa: nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
4
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
A linkre kattintás után megjelenített idézők száma eltérhet a megjelenített számtól, mert az előbbi az MTMT2 aktuális, utóbbi pedig a tudománymetriai adatok importálásakor érvényes változat.
2024. IV. 17. ODT ülés Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).