Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2015. IX. 25. Közlemények |
2013
adattárból, 2014. V. 23. |
Mariann Csóka, Mária Amtmann, Diána Nyitrainé Sardy, Miklós Kállay, Kornél Korány: GC-MS Description of the primary aroma structure of two kadarka wines considered indigenous in Hungary, JOURNAL OF APPLIED BOTANY AND FOOD QUALITY-ANGEWANDTE BOTANIK 86: (15) pp. 104-112. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.340* nyelv: angol
|
2013
adattárból, 2014. V. 23. |
Gyorfi J, Geosel A, Kiss M, Nemes K, Csoka M, Korany K: Gas Chromatography-Mass Spectrometry Confirmation of the Sensory Scent Features of the Most Commonly Consumed Agaricus bisporus and Agaricus subrufescens Exhibiting Anticancerous Traits, JOURNAL OF MEDICINAL FOOD 16: (2) pp. 167-175. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.642* nyelv: angol DOI |
2013
adattárból, 2014. V. 23. |
Mariann Csóka, Mária Amtmann, Katalin Nemes, Kornél Korány: Comparison of the aroma properties of red pepper (Capsicum annuum L.) varieties grown in Hungary, ACTA ALIMENTARIA 42: (2) pp. 143-157. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.475* független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2011
adattárból, 2014. V. 23. |
Kiss Mária, Csóka Mariann, Dr. Győrfi Júlia, Dr. Korány Kornél: Comparison of the fragrance constituents of Tuber aestivum and Tuber brumale gathered in Hungary, JOURNAL OF APPLIED BOTANY AND FOOD QUALITY-ANGEWANDTE BOTANIK -: (84) pp. 102-110. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.429 nyelv: angol
|
2010
adattárból, 2014. V. 23. |
Takacs L, Korany K, Vatai G: Process modelling in the production of low alcohol content wines by direct concentration and diafiltration using nanofriltartion membranes, ACTA ALIMENTARIA 39: (4) pp. 397-412. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.379 nyelv: angol DOI |
2007
adattárból, 2014. V. 23. |
Takacs L, Vatai G, Korany K: Production of alcohol free wine by pervaporation, JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 78: (1) pp. 118-125. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.848 független idéző közlemények száma: 34 nyelv: angol DOI |
2007
adattárból, 2014. V. 23. |
Dušek K, Galambosi B, Hethelyi EB, Korany K, Karlová K: Morphological and chemical variations of sweet flag (Acorus calamus L.) in the Czech and Finnish gene bank collection, HORTICULTURAL SCIENCE (CZECH) 34: (1) pp. 17-25. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol
|
2005
adattárból, 2014. V. 23. |
Korány K, Amtmann M: A practical, theory-supported approach of linear temperature programmed gas chromatographic retention indices used in the recognition experiments of Hungarian food specialities, called "Hungarics", JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 18: (5) pp. 345-357. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.072 nyelv: angol
|
2002
adattárból, 2014. V. 23. |
Kocsis N, Amtmann M, Mednyánszky Z, Korány K: GC-MS investigation of the aroma compounds of Hungarian red paprika (Capsicum annuum) cultivars, JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 15: (2) pp. 195-203. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
1997
adattárból, 2014. V. 23. |
Korány K, Amtmann M: Gas chromatography/mass spectrometry measurements in the investigation of pepper aroma structures, RAPID COMMUNICATIONS IN MASS SPECTROMETRY 11: (6) pp. 686-690. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.390 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 39 |
|
|