Nyomtatási képARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. I. 18. Közlemények |
2018
 adattárból, 2018. IX. 21. |
Pázmándi M, Maráz A, Ladányi M, Kovács Z: The impact of membrane pretreatment on the enzymatic production of whey-derived galacto-oligosaccharides, JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 41: (2) Paper e12649. p. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2017
 adattárból, 2018. IX. 21. |
Füstös Z, Belák Á, Maráz A: Colonization ability of Escherichia coli and Listeria monocytogenes in the endosphere of sweet pepper (Capsicum annuum var. grossum), ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 46: (4) pp. 481-491. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2015
 adattárból, 2018. IX. 21. |
Belák Á, Maráz A: Antagonistic effect of Pseudomonas sp. CMI-1 on foodborne pathogenic Listeria monocytogenes, FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 53: (2) pp. 223-230. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2015
 adattárból, 2018. IX. 21. |
Varga E, Bardocz A, Belák Á, Maráz A, Boros B, Felinger A, Böszörményi A, Horváth Gy: Antimicrobial activity and chemical composition of thyme essential oils and the polyphenolic content of different Thymus extracts, FARMACIA (BUCHAREST) 63: (3) pp. 357-361. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
2015
 adattárból, 2018. IX. 21. |
Čanak I, Berkics A, Bajcsi N, Kovács M, Belák Á, Teparić R, Maráz A, Mrša V: Purification and characterization of a novel cold-active lipase from the yeast Candida zeylanoides, JOURNAL OF MOLECULAR MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 25: (6) pp. 403-411. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2013
 adattárból, 2018. IX. 21. |
Anna Maráz, Mónika Kovács: Food Spoilage by Cold-Adapted Yeasts, In: Szerk.: Piearo Buzzini, Szerk.: Rosa Margesin Cold-Adapted Yeasts: Biodiversity, Adaptation Strategies and Biotechnological Significance. Heidelberg: Springer Science+Business Media, 2013. pp. 497-532. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol
|
2008
 adattárból, 2018. IX. 21. |
Simonics T., Maraz A.: Cloning of the ATP sulphurylase gene of Schizosaccharomyces pombe by functional complementation, CANADIAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY 54: (1) pp. 71-74. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2008
 adattárból, 2018. IX. 21. |
Kovács Mónika, Stuparevič, I., Mrša, V., Maráz Anna: Characterization of Ccw7p cell wall proteins and the encoding genes of Saccharomyces cerevisiae wine yeast strains, FEMS YEAST RESEARCH 8: (7) pp. 1115-1126. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 11 nyelv: angol DOI |
2005
 adattárból, 2018. IX. 21. |
Capece Angela, Fiore C., Maráz Anna, Romano Patrizia: Molecular and technological approaches to evaluate strain biodiversity in Hanseniaspora uvarum of wine origin, JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY 98: (1) pp. 136-144. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 18 nyelv: angol DOI |
2003
 adattárból, 2018. IX. 21. |
Sreedhar AS, Mihaly K, Pato B, Schnaider T, Stetak A, Kis Petik K, Fidy J, Simonics T, Maraz A, Csermely P: Hsp90 inhibition accelerates cell lysis: Anti-Hsp90 ribozyme reveals a complex mechanism of Hsp90 inhibitors involving both superoxide- and Hsp90-dependent events, JOURNAL OF BIOLOGICAL CHEMISTRY 278: (37) pp. 35231-35240. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 68 nyelv: angol DOI |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 106  |
|
|