Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2021. I. 21. Közlemények |
2018
adattárból, 2019. IV. 04. |
Attila G Kovács, Attila Szöllősi, Dániel Szöllősi, Ilona A Panyik, László Nagygyörgy, Ágoston Hoschke, Quang D Nguyen: Classification and Identification of Three Vintage Designated Hungarian Spirits by Their Volatile Compounds, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 62: (2) pp. 175-181. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2019. IV. 04. |
Nguyen DQ, Szöllősi A, Rezessyné Szabó J, Bujna E, Kun Sz, Hoschke Á: Mikrobák a mikrobiális üzemenyagcellákban, In: Bélafiné, Bakó Katalin (szerk.) Mikrobiális üzemanyagcellák, Pannon Egyetem (2017) pp. 31-70. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: magyar
|
2017
adattárból, 2019. IV. 04. |
Attila Szöllősi, Ágoston Hoschke, Judit M Rezessy-Szabó, Erika Bujna, Szilárd Kun, Quang D Nguyen: Formation of novel hydrogel bio-anode by immobilization of biocatalyst in alginate/polyaniline/titanium-dioxide/graphite composites and its electrical performance, CHEMOSPHERE 174: pp. 58-65. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol
|
2016
adattárból, 2019. IV. 04. |
Quang Duc Nguyen, Szilárd Kun, Erika Bujna, Petra Havas, Ágoston Hoschke, Judit Maria Rezessy-Szabó: Power of Bifidobacteria in Food Applications for Health Promotion, In: Vijai, Kumar Gupta; Gauri, Dutt Sharma; Maria, G Tuohy; Rajeeva, Gaur (szerk.) The Handbook of Microbial Bioresources, CABI Publishing (2016) pp. 228-258. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol
|
2015
adattárból, 2019. IV. 04. |
Quang D Nguyen, Erika Bujna, Gabriella Styevkó, Judit M Rezessy-Szabó, Ágoston Hoschke: Fungal biomolecules for food industry, In: Vijai, Kumar Gupta; Robert, L Mach; S, Sreenivasaprasad (szerk.) Fungal Biomolecules: Sources, Applications and Recent Developments, John Wiley and Sons, Ltd. (2015) pp. 11-38. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol
|
2015
adattárból, 2019. IV. 04. |
Attila Szöllősi, Judit M Rezessy-Szabó, Ágoston Hoschke, Quang D Nguyen: Novel method for screening microbes for application in microbial fuel cell, BIORESOURCE TECHNOLOGY 179: pp. 123-127. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol
|
2011
adattárból, 2019. IV. 04. |
Quang D Nguyen, Judit M Rezessy-Szabó, Bálint Czukor, Ágoston Hoschke: Continuous production of oligofructose syrup from Jerusalem artichoke juice by immobilized endo-inulinase, PROCESS BIOCHEMISTRY 46: (1) pp. 298-303. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 43 nyelv: angol
|
2008
adattárból, 2017. III. 24. |
Kun Sz, Rezessy-Szabó JM, Nguyen DQ, Hoschke Á: Changes of microbial population and some components in carrot juice during fermentation with selected Bifidobacterium strains, PROCESS BIOCHEMISTRY 43: (8) pp. 816-821. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 68 nyelv: angol
|
2007
adattárból, 2019. IV. 04. |
Rezessy-Szabó JM, Nguyen DQ, Hoschke Á, Braet C, Hajós G, Claeyssens M: A novel thermostable alpha-galactosidase from the thermophilic fungus Thermomyees lanuginosus CBS 395.62/b: Purification and characterization, BIOCHIMICA ET BIOPHYSICA ACTA-GENERAL SUBJECTS 1770: (1) pp. 55-62. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 37 nyelv: angol
|
2002
adattárból, 2019. IV. 04. |
Nguyen DQ, Rezessy-Szabó JM, Claeyssens M, Stals I, Hoschke Á: Purification and characterisation of amylolytic enzymes from thermophilic fungus Thermomyces lanuginosus strain ATCC 34626, ENZYME AND MICROBIAL TECHNOLOGY 31: (3) pp. 345-352. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 97 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 255 |
|
|