Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2021. VIII. 19. Közlemények |
2019
 adattárból, 2020. IX. 18. |
Veréb G., Végh J., Kertész S., Beszédes S., Hodúr C., László Z.: Effects of Pre-ozonation on Membrane Filtration of Oil-in-water Emulsions Using Different Polymeric (PES, PAN, PTFE) Ultrafilter Membranes, OZONE SCIENCE & ENGINEERING 42: (3) pp. 230-243. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2020. IX. 18. |
Sándor Beszédes, Zoltán Jákói, Balázs Lemmer, Cecilia Hodúr: ENHANCED BIODEGRADABILITY OF DAIRY SLUDGE BY MICROWAVE ASSISTED ALKALINE AND ACIDIC PRE-TREATMENTS, REVIEW ON AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT 7: (1-2) pp. 92-97. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2020. IX. 18. |
Cecilia Hodúr, Marietta Ábel, Zsolt Kiss, Gábor Szabó, Zsuzsanna László: Effects of ozonation on the ultrafiltration of meat industry wastewater, ENVIRONMENTAL ENGINEERING AND MANAGEMENT JOURNAL 17: (2) pp. 267-272. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2020. IX. 18. |
Zoltán Jákói, Cecilia Hodúr, Zsuzsanna László, Sándor Beszédes: Detection of the efficiency of microwave–oxidation process for meat industry wastewater by dielectric measurement, WATER SCIENCE AND TECHNOLOGY 78: (10) pp. 2141-2148. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2017
 adattárból, 2017. XI. 09. |
Szabolcs Kertész, Péter Bor, Cecilia Hodúr, József Csanádi, Gábor Veréb, Ildikó Kovács, Gábor Keszthelyi-Szabó, Zsuzsanna László: Effects of shear rate on membrane filtration, DESALINATION AND WATER TREATMENT 69: pp. 43-49. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2016
 adattárból, 2020. IX. 18. |
Zita Šereš, Nikola Maravić, Aleksandar Takači, Ivana Nikolić, Dragana Šoronja-Simović, Aleksandar Jokić, Cecilia Hodur: Treatment of vegetable oil refinery wastewater using alumina ceramic membrane: optimization using response surface methodology, JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION 112: (4) pp. 3132-3137. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 37 nyelv: angol URL |
2015
 adattárból, 2017. XI. 09. |
S Beszédes, P Veszelovszki, L Ludányi, G Keszthelyi-Szabó, C Hodúr: DEVELOPMENT OF BIODEGRADABILITY INDICATORS FOR MICROWAVE SLUDGE CONDITIONING, HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING : (27) pp. 42-45. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol Teljes szöveg |
2013
 adattárból, 2020. IX. 18. |
Nora Pap, Sándor Beszédes, Eva Pongrácz, Liisa Myllykoski, Miklósné Gábor, Ernő Gyimes, Cecília Hodúr, Riitta L. Keiski: Microwave-Assisted Extraction of Anthocyanins from Black Currant Marc, FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 6: (10) pp. 2666-2674. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 44 nyelv: angol Scopus link |
2012
 adattárból, 2020. IX. 18. |
Bélafi-Bakó K, Cserjési P, Beszédes S, Csanádi Z, Hodúr C: Berry Pectins: Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties, FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 5: (3) pp. 1100-1105. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 36 nyelv: angol URL |
2011
 adattárból, 2020. IX. 18. |
Beszédes S, László Z, Horváth Z H, Szabó G, Hodúr C: Comparison of the effects of microwave irradiation with different intensities on the biodegradability of sludge from the dairy- and meat-industry, BIORESOURCE TECHNOLOGY 102: (2) pp. 814-821. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 63 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 182  |
|
|