Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Személyes adatok
név Surányi Botond
intézmény neve Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
doktori iskola MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Témavezetés
témavezető Mohácsiné Farkas Csilla
társ témavezető Engelhardt Tekla
vezetés módja társ
fokozat PhD
a képzés kezdete 2019/02
az abszolutórium megszerzésének várható ideje (év, hónap) 2023/01
Közlemények
2021

Botond Surányi, Christoph Schönher, Philipp Proksch, Marija Zunabovic-Pichler, Ivett Juhász, Andrea Taczmann-Brückner, Engelhardt Tekla: Analysis of water- and foodborne bacterial mass spectra,
dokumentum típusa:
nyelv: angol
2021

Surányi Botond, Engelhardt Tekla, Mohácsiné Farkas Csilla: Víz- és élelmiszer-eredetű mikroorganizmusok gyors módszeres azonosítása,
dokumentum típusa:
nyelv: magyar
2021

Botond Surányi, Tekla Engelhardt, Csilla Mohácsi-Farkas: Mass spectrometry-based rapid identification of food- and waterborne microorganisms,
dokumentum típusa:
nyelv: angol
2019

Botond Surányi, Tamás Kocsis, Tekla Engelhardt, Csilla Mohácsiné Farkas: Identification of microorganisms of irrigation water samples with MALDI-TOF MS, In: Zsomné, Muha Viktória; Márki, Edit; Baranyai, László (szerk.) BiosysFoodEng 2019 - Proceedings, Szent István University (2019) p. -.
dokumentum típusa:
nyelv: angol
2019

Botond Surányi, Tamás Kocsis, Tekla Engelhardt, Csilla Mohácsiné Farkas: Detecting microbes with MALDI-TOF MS from irrigation water samples, In: Fodor, Marietta; Bodor, Péter (szerk.) SZIENtific meeting for young researchers - Ifjú Tehetségek Találkozója (ITT), Szent István University (2019) p. -.
dokumentum típusa:
nyelv: angol
2018

Gerda Diósi, Botond Surányi, Szintia Jevcsák, Endre Máthé: Rheologycal parameters of alternative cereal cookies,
dokumentum típusa:
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
 
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
 
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
 
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
 
Kutatás
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
biológiai tudományok
témakiírás A nyersen fogyasztott zöldségek öntözéses technológiájából fakadó kockázatok jellemzése és annak csökkentési lehetőségei


2022. X. 05.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2022. december 2-án 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )