|
|
Hallgatói adatlap |
Nyomtatási képKözlemények |
2023
adattárból, 2024. III. 05. |
Kasza Gyula, Izsó Tekla, Szakos Dávid, Nugraha Widya Satya, Tamimi Masagus Haidir, Süth Miklós: Insects as food - Changes in consumers’ acceptance of entomophagy in Hungary between 2016 and 2021, APPETITE 188: 106770 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. III. 05. |
Szakos Dávid, Ózsvári László, Kasza Gyula: Health-related nutritional preferences of older adults: A segmentation study for functional food development, JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS 92: pp. 105065-10. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. III. 05. |
Kasza Gyula, Csenki Eszter, Szakos Dávid, Izsó Tekla: The evolution of food safety risk communication: Models and trends in the past and the future, FOOD CONTROL 138: 109025 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 10 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. III. 05. |
Kunszabó Atilla, Szakos Dávid, Dorkó Annamária, Farkas Csilla, Kasza Gyula: Household food waste composting habits and behaviours in Hungary: A segmentation study, SUSTAINABLE CHEMISTRY AND PHARMACY 30: (3) 100839 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. III. 05. |
Visy Anna, Jónás Gábor, Szakos Dávid, Horváth-Mezőfi Zsuzsanna, Hidas Karina Ilona, Barkó Annamária, Friedrich László: Evaluation of ultrasound and microbubbles effect on pork meat during brining process, ULTRASONICS SONOCHEMISTRY 75: 105589 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 21 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. III. 05. |
Szakos Dávid, Szabó-Bódi Barbara, Kasza Gyula: Consumer awareness campaign to reduce household food waste based on structural equation behavior modeling in Hungary, ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH 28: pp. 24580-24589. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 41 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2024. III. 05. |
Szegedyné Fricz Ágnes, Ittzés András, Ózsvári László, Szakos Dávid, Kasza Gyula: Consumer perception of local food products in Hungary, BRITISH FOOD JOURNAL 122: (9) pp. 2965-2979. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 25 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2024. III. 05. |
Kasza Gyula, Dorkó Annamária, Kunszabó Atilla, Szakos Dávid: Quantification of Household Food Waste in Hungary: A Replication Study Using the FUSIONS Methodology, SUSTAINABILITY 12: (8) p. 3069. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 40 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2024. III. 05. |
Szakos Dávid, Ózsvári László, Kasza Gyula: Perception of Older Adults about Health-Related Functionality of Foods Compared with Other Age Groups, SUSTAINABILITY 12: (7) 2748 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2024. III. 05. |
Szabó-Bódi Barbara, Kasza Gyula, Szakos Dávid: ASSESSMENT OF HOUSEHOLD FOOD WASTE IN HUNGARY, BRITISH FOOD JOURNAL 120: (3) pp. 625-638. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 81 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 242 |
|
|
|
|
|