|
|
|
Hallgatói adatlap |
Nyomtatási képKözlemények |
2021
adattárból, 2021. VI. 25. |
Illés Bálint Csaba, Dunay Anna, Serrem Charlotte, Atubukha Bridget, Serrem Kevin: Food Safety and Sanitation Implementation Impasse on Adolescents in Kenyan High Schools, INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH 18: (3) pp. 1-15. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2021. VI. 25. |
Serrem Kevin, Illés Bálint Csaba, Serrem Charlotte, Atubukha Bridget, Dunay Anna: Food safety and sanitation challenges of public university students in a developing country, FOOD SCIENCE AND NUTRITON 9: fsn3.2399 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2021. VI. 25. |
Serrem Kevin, Dunay Anna, Serrem Charlotte, Atubukha Bridget, Oláh Judit, Illés Bálint Csaba: Paucity of Nutrition Guidelines and Nutrient Quality of Meals Served to Kenyan Boarding High School Students, SUSTAINABILITY 12: (8) 3463 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2021. VI. 25. |
Serrem Kevin, Illés Bálint Csaba: Food safety and sanitation knowledge, attitude and practices of Kenyan university students, In: Fodor, Zita (szerk.) Book of Abstracts of the 9th International Conference on Management : "People, Planet and Profit: Sustainable business and society" : 9th ICoM 2019, Szent István Egyetemi Kiadó (2019) pp. 139-139. dokumentum típusa: nyelv: angol
|
2018
adattárból, 2021. VI. 25. |
Serrem K., Illés B. Cs.: Bundled menus - An impediment to healthy food consumption, In: Okreglicka, M.; Korombel, A.; Lemanska-Majdzik, A. (szerk.) Proceedings of the 2nd International Conference Contemporary Issues in Theory and Practice of Management 2018, Wydawnictwo Wydzialu Zarzadzania Politechniki Czestochowskiej (2018) pp. 560-566. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2021. VI. 25. |
Serrem K., Illés B. Cs.: Management issues of school catering system in Kenya, In: Bylok, F.; Albrychiewicz-Słocińska, A.; Cichoblazinski, L. (szerk.) 8th International Conference on Management: Leadership, Innovativeness and Entrepreneurship in a Sustainable Economy, Wydawnictwo Wydzialu Zarzadzania Politechniki Czestochowskiej (2018) pp. 551-556. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2018
adattárból, 2021. VI. 25. |
Bittsánszky A., Dunay A., Tóth A. J., Serrem K.: Evaluation of professional knowledge of cooks and storage managers in secondary schools, In: Bylok, F.; Albrychiewicz-Słocińska, A.; Cichoblazinski, L. (szerk.) 8th International Conference on Management: Leadership, Innovativeness and Entrepreneurship in a Sustainable Economy, Wydawnictwo Wydzialu Zarzadzania Politechniki Czestochowskiej (2018) pp. 65-69. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol
|
2018
adattárból, 2021. VI. 25. |
Serrem Kevin, Illés Bálint Csaba: The Importance of Policy Implementationin Kenya’s School Feeding, In: Illés, Bálint Csaba; Karczewska, Anna; Skiba, Łukasz (szerk.) Problems of Management in Contemporary Organizations, Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Menedzerów Jakosci i Produkcji (SMJiP) (2018) pp. 95-104. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol
|
2018
adattárból, 2021. VI. 25. |
Serrem Kevin, Illés Bálint Csaba: Food environmental factors and its influence on healthy food consumption, In: Illés, Bálint Csaba (szerk.) Proceedings of the International Conference “Business and Management Sciences: New Challenges in Theory and Practice” / "Gazdálkodás- és szervezéstudomány: Új kihívások az elméletben és gyakorlatban" nemzetközi tudományos konferencia tanulmánykötete : vol 1., Szent István Egyetemi Kiadó (2018) pp. 369-373. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2017
adattárból, 2021. VI. 25. |
Serrem K., Illés B. Cs.: The Influence of Contextual Factors on Healthy Food Consumption among Consumers, In: Košičiarová, I.; Kádeková, Z. (szerk.) Managerial trends in the development of enterprises in globalization era, Slovak University of Agriculture in Nitra (2017) pp. 905-909. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 6 |
|
|
|
|
|
|
|