|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. IX. 25. Közlemények |
2022
adattárból, 2023. VII. 05. |
Plasek Brigitta, Lakner Zoltán, Temesi Ágoston: Environmental, Health or Social Impacts? Investigating Ethical Food Consumption Behavior in the Case of Palm Oil-Free Foods, SUSTAINABILITY 14: (15) 9468 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. VII. 05. |
Plasek Brigitta, Lakner Zoltán, Badak-Kerti Katalin, Kovács Anikó, Temesi Ágoston: Perceived Consequences: General or Specific? The Case of Palm Oil-Free Products, SUSTAINABILITY 13: (6) 3550 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. VII. 05. |
Lakner Zoltán, Plasek Brigitta, Kiss Anna, Soós Sándor, Temesi Ágoston: Derailment or Turning Point? The Effect of the COVID-19 Pandemic on Sustainability-Related Thinking, SUSTAINABILITY 13: (10) p. 5506. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 10 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. VII. 05. |
Plasek Brigitta, Lakner Zoltán, Temesi Ágoston: I Believe It Is Healthy—Impact of Extrinsic Product Attributes in Demonstrating Healthiness of Functional Food Products, NUTRIENTS 13: (10) 3518 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. VII. 05. |
Lakner Zoltán, Plasek Brigitta, Kasza Gyula, Kiss Anna, Soós Sándor, Temesi Ágoston: Towards Understanding the Food Consumer Behavior–Food Safety–Sustainability Triangle: A Bibliometric Approach, SUSTAINABILITY 13: (21) 12218 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. VII. 05. |
Plasek Brigitta, Lakner Zoltán, Kasza Gyula, Temesi Ágoston: Consumer Evaluation of the Role of Functional Food Products in Disease Prevention and the Characteristics of Target Groups, NUTRIENTS 12: (1) p. 69. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 56 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. VII. 05. |
Plasek Brigitta, Lakner Zoltán, Temesi Ágoston: Factors that Influence the Perceived Healthiness of Food—Review, NUTRIENTS 12: (6) pp. 1-20. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 49 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. VII. 05. |
Temesi Ágoston, Birch Dawn, Plasek Brigitta, Eren Burak Atilla, Lakner Zoltán: Perceived Risk of Fish Consumption in a Low Fish Consumption Country, FOODS 9: (9) 1284 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 10 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2023. VII. 05. |
Plasek Brigitta, Temesi Ágoston: The credibility of the effects of functional food products and consumers’ willingness to purchase/willingness to pay– review, APPETITE 143: 104398 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 49 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2023. VII. 05. |
Plasek Brigitta, Nagy Evelin, Temesi Ágoston: Kényelmiélelmiszer-fogyasztási szokások és - fogyasztói csoportok, ÉLELMISZER TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 14: (2) pp. 3-9. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 191 |
|
|
|
|
|