|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. V. 12. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. V. 12. |
Sik Beatrix, Lakatos Erika, Márkus Anna, Székelyhidi Rita: Determination of the health-protective effect of ancient cereals and one possibility of increasing their functionality, CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS -: p. -. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. V. 12. |
Sik Beatrix, Székelyhidi Rita, Lakatos Erika, Kapcsándi Viktória, Ajtony Zsolt: Analytical procedures for determination of phenolics active herbal ingredients in fortified functional foods: an overview, EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 248: (2) pp. 329-344. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. V. 12. |
Csuti Aron, Sik Beatrix, Ajtony Zsolt: Measurement of Naringin from Citrus Fruits by High-Performance Liquid Chromatography–a Review, CRITICAL REVIEWS IN ANALYTICAL CHEMISTRY pp. 1-14. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. V. 12. |
Sik Beatrix, Ajtony Zsolt, Lakatos Erika, Székelyhidi Rita: The effects of extraction conditions on the antioxidant activities, total polyphenol and monomer anthocyanin contents of six edible fruits growing wild in Hungary, HELIYON 8: (12) e12048 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. V. 12. |
Kapcsándi Viktória, Hanczné Lakatos Erika, Sik Beatrix, Linka László Ádám, Székelyhidi Rita: Characterization of fatty acid, antioxidant, and polyphenol content of grape seed oil from different Vitis vinifera L. varieties, OCL - OILSEEDS AND FATS, CROPS AND LIPIDS 28: https://doi.org/10.1051/ocl/2021017 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. V. 12. |
Sik Beatrix, Hanczné Lakatos Erika, Kapcsándi Viktória, Székelyhidi Rita, Ajtony Zsolt: Exploring the rosmarinic acid profile of dark chocolate fortified with freeze-dried lemon balm extract using conventional and non-conventional extraction techniques, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 147: 111520 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. V. 12. |
Sik Beatrix, Hanczné Lakatos Erika, Kapcsándi Viktória, Székelyhidi Rita, Ajtony Zsolt: Investigation of the long-term stability of various tinctures belonging to the lamiaceae family by HPLC and spectrophotometry method, CHEMICAL PAPERS / CHEMICKÉ ZVESTI 75: (11) pp. 5781-5791. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. V. 12. |
Sik Beatrix, Lakatos Hanczné Erika, Kapcsándi Viktória, Ajtony Zsolt: Conventional and nonconventional extraction techniques for optimal extraction processes of rosmarinic acid from six Lamiaceae plants as determined by HPLC-DAD measurement, JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS 184: 113173 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 40 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2023. V. 12. |
Sik Beatrix, Kapcsándi Viktória, Székelyhidi Rita, Hanczné Erika L., Ajtony Zsolt: Recent Advances in the Analysis of Rosmarinic Acid From Herbs in the Lamiaceae Family, NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS 14: (7) p. 1934578X1986421. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 40 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2023. V. 12. |
Kapcsándi Viktória, Barabás Attila, Sik Beatrix, Ajtony Zsolt, Lakatos Erika: Különböző laktóz koncentrációk hatása Kluyveromyces élesztőtörzsek szaporodási tulajdonságaira és etanoltermelési képességére, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 59: (1) pp. 27-43. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 102 |
|
|
|
|
|