|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. IX. 11. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. IX. 11. |
Bolbás Ildikó, Nagy Balázs, Nyitrainé Sárdy Diána, Sólyom-Leskó Annmária, Steckl Szabina: Biogénamin-koncentráció a csökkentett alkoholtartalmú borokban, BORÁSZATI FÜZETEK 33: (4) pp. 36-41. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2022
adattárból, 2023. IX. 11. |
Steckl Szabina, Sólyom-Leskó Annamária, Nagy Balázs, Szőke Barna: Alkoholtartalom csökkentése speciális élesztőtörzsekkel, BORÁSZATI FÜZETEK 32: (2) pp. 35-39. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2022
adattárból, 2023. IX. 11. |
Nyitrai Diána Sárdy, Varga Zsuzsanna, Sólyom-Leskó Annamária, Kállay Miklós, Steckl Szabina, Nagy Balázs, Kocsis Dorottya, Antal Eszter: Analysis of a Special Sulphite-Producing Yeast Starter after Fermentation and during Wine Maturation, APPLIED SCIENCES-BASEL 12: (17) p. 8848. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. IX. 11. |
Dorottya Kocsis, Balázs Dr. Nagy, Dóra Taranyi, Szabina Steckl, Annamária Dr. Sólyom-Leskó, Áron Szövényi, Diána Nyitrainé Dr. Sárdy: Analysis of the dissolved oxygen and carbon dioxide content of carbonated wines in an operational bottling line with different settings, HUNGARIAN AGRICULTURAL RESEARCH: ENVIRONMENTAL MANAGEMENT LAND USE BIODIVERSITY 32: (2) p. 18. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2022
adattárból, 2023. IX. 11. |
Dorottya Kocsis, Balázs Dr. Nagy, Dóra Taranyi, Szabina Steckl, Annamária Dr. Sólyom-Leskó, Áron Szövényi, Diána Nyitrainé Dr. Sárdy: Chemical and organoleptic comparison of wines from grape varieties of Badacsony, HUNGARIAN AGRICULTURAL RESEARCH: ENVIRONMENTAL MANAGEMENT LAND USE BIODIVERSITY 32: (2) p. 24. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2021
adattárból, 2023. IX. 11. |
Nagy Balázs, Varga Zsuzsanna, Matolcsi Réka, Kellner Nikolett, Szövényi Áron, Nyitrainé Sárdy Diána: Impact of Using Organic Yeast in the Fermentation Process of Wine, PROCESSES 9: (1) 155 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. IX. 11. |
Nyitrainé Sárdy Diána, Steckl Szabina, Nagy Balázs: A fiziológiailag aktiv vegyületek jelentősége a bioborkészítés során, In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.) Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Budai Campus (2021) p. 94. dokumentum típusa: nyelv: magyar
|
2018
adattárból, 2023. IX. 11. |
Nagy Attila, Bálo Borbála, Ladányi Márta, Fazekas István, Kellner Nikolett, Nagy Balázs, Nyitrainé Sárdy Diána: Examination of biogenic amines in grapevine musts originating from vineyards treated with different viticultural practices, JOURNAL OF WINE RESEARCH 29: (2) pp. 151-158. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2023. IX. 11. |
Nagy B., Soós J., Horváth B., Kállay M., Nyúl-Pühra B., Nyitrai-Sárdy D.: The effect of fine lees as a reducing agent in sur lie wines, aged with various sulphur dioxide concentrations, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 46: (1) pp. 109-115. dokumentum típusa: független idéző közlemények száma: 11 nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2023. IX. 11. |
Diána Nyitrai-Sárdy, Borbála Horváth, János Soós, Beáta Nyúl-Pühra, Miklós Kállay, Balázs Nagy: BIOGENIC AMINES AND SEROTONIN IN HUNGARIAN WINES PRODUCED WITH ORGANIC YEAST STARTERS, MITTEILUNGEN KLOSTERNEUBURG 67: (2) pp. 113-118. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 19 |
|
|
|
|
|