|
|
|
Hallgatói adatlap |
Nyomtatási képKözlemények |
2020
adattárból, 2020. VI. 04. |
Keppelné Bognár E., Zay K., Somogyi L.: FORMATION OF 3-MONOCHLORO-1,2-PROPANEDIOL FATTY ACID ESTERS DURING DEEP-FAT FRYING OF PRE-FRIED DEEP FROZEN FOOD WITH DIFFERENT SALT CONTENT, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 49: (2) pp. 181-188. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2020. VI. 04. |
Bognár Erzsébet, Hellner Gabriella, Radnóti Andrea, Somogyi László, Kemény Zsolt: Effect of Different Chlorine Sources on the Formation of 3-Monochloro-1,2-Propanediol and 2-Monochloro-1,3-Propanediol Fatty Acid Esters during Frying, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2020. VI. 04. |
Erzsébet Bognár, Gabriella Hellner, Andrea Radnóti, László Somogyi, Zsolt Kemény: Glicidol-észterek képződése növényolajok dezodorálása során - Formation of Glycidol-esters during deodorization of vegetable oils, In: Balogh, András; Klein, Mónika (szerk.) Műszaki Kémiai Napok, Pannon Egyetem (2018) pp. 20-20. dokumentum típusa: nyelv: Angol, Magyar
|
2018
adattárból, 2020. VI. 04. |
Somogyi László, Soós Anita, Izsó Tekla, Bognár Erzsébet, Kóczánné Manninger Katalin, Szedljak Ildikó, Badakné Kerti Katalin: Lipidtudományi és gabonaipari kutatások a SZIE Gabona és Iparinövény Technológiai Tanszékén, MAGYAR KÉMIKUSOK LAPJA 73: (12) pp. 379-381. dokumentum típusa: nyelv: magyar URL |
2018
adattárból, 2020. VI. 04. |
Bognar Erzsebet, Hellner Gabriella, Radnoti Andrea, Somogyi Laszlo, Kemeny Zsolt: FORMATION OF GLYCIDYL ESTERS DURING THE DEODORIZATION OF VEGETABLE OILS, HUNGARIAN JOURNAL OF INDUSTRY AND CHEMISTRY 46: (2) pp. 67-71. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2020. VI. 04. |
Bognár Erzsébet, Hellner Gabriella, Radnóti Andrea, Somogyi László, Kemény Zsolt: Formation of 2-MCPD-ester beyond 3-MCPD-esters during thermal treatments of oils, In: István, Dalmadi; László, Baranyai; Quang, Duc Nguyen (szerk.) Third International Conference on Food Science and Technology, Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar (2018) pp. 80-81. dokumentum típusa: nyelv: angol
|
2017
adattárból, 2020. VI. 04. |
Bognar E: Occurrence of chloropropanols and glycidol esters in foods – A literature review, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 63: (2) pp. 1493-1517. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2017
adattárból, 2020. VI. 04. |
Bognár Erzsébet, Gabriella Hellner, Andrea Radnóti, László Somogyi, Zsolt Kemény: Effect of different chlorine sources on 3-MCPD-ester formation, In: Livia, Simon Sarkadi (szerk.) XIXth EuroFoodChem Conference, Hungarian Chemical Society (2017) pp. 180-180. dokumentum típusa: nyelv: angol
|
2016
adattárból, 2020. VI. 04. |
Erzsébet Bognár, Tekla Izsó, Anita Soós, László Somogyi: Impact of animal fats on the solidification of palm mid fraction, In: Paola, Pittia; Gerhard, Schleining; Cristina, L M Silva; Lilia, Neri; Anita, Habershuber (szerk.) Book of Abstracts 4th International ISEKI Food Conference, BOKU (2016) p. -. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2016
adattárból, 2020. VI. 04. |
Bognár Erzsébet, Soós Anita, Somogyi László: A HEALTHY CHOICE KRITÉRIUMOK ÉRVÉNYESÍTÉSE KEKSZTERMÉKBEN, In: Gelencsér, Éva; Horváth, Zoltánné; Simonné, Sarkadi Lívia; Rurik, Imre (szerk.) Táplálkozástudományi Kutatások című VI. PhD Konferencia, Magyar Táplálkozástudományi Társaság (2016) p. 18. dokumentum típusa: nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 0 |
|
|
|
|
|
|
|