Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2011. IV. 01. Közlemények |
2011
kézi bevitellel, 2011. IV. 01. |
Kőrösiné Molnár A., Podmaniczky B., Kürti P., Tenk I., Glávits R., Virág Gy., Szabó Zs: A táp Bacillus subtilisszel történő kiegészítésének hatása a brojlercsirke növekedésére, húsminőségére, a bél mikroflójrájára és az immunválasz mértékére., Magyar Állatorvosok Lapja, pp. 132-140 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Magyar és angol
|
2011
kézi bevitellel, 2011. IV. 01. |
Liptói K., Szabó Zs., Végi B., Váradi É., Kőrösiné Molnár A., Varga S., Barna J.: A fiatalkori hőkezelés hatása a lúd szaporaságára a nyári termelési ciklus során, Magyar Állatorvosok Lapja, pp. 18-23 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Magyar és angol
|
2011
kézi bevitellel, 2011. IV. 01. |
Kőrösi Molnár, A., Podmaniczky, B., Kürti, P., Glávits, R., Virág, Gy., Szabó, Zs., Farkas, Zs.: Effect of Different Concentrations of Bacillus subtilis on Immune Response of Broiler Chickens, Probiotics and Antimicrobial Proteins: Volume 3, Issue 1 Page 8-14., pp. 8-14 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2009
kézi bevitellel, 2011. IV. 01. |
Kőrösiné Molnár A., Podmaniczky B., Barta I., Kustos K., Gerendai D., Lennert I-né, Szabó Zs., Szalay I.: A takarmányozás és a tartás hatása ökológiai tartásra alkalmas hústípusú csirke termelésére és a vágott áru minőségére, Állattenyésztés és Takarmányozás, pp. 245-254 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Magyar és angol
|
2006
kézi bevitellel, 2011. IV. 01. |
Gippert T.- Kőrösiné Molnár A.: A baromfi takarmányozása intenzív és szabadtartásban., Gazda Kiadó, 198 p. dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv nyelv: magyar
|
2005
kézi bevitellel, 2011. IV. 01. |
Kőrösiné Molnár Andrea – Nógrádi Judit – Varga Sándor – Podmaniczky Béla Gerendai Dóra – Szabó Zsuzsa: Madarak hőtűrő-képességének javítása és a hőstressz csökkentésének lehetőségei a baromfitartásban, AGRO-21 füzetek, MTA VAHAVA prpject, pp. 67-80 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: magyar
|
2005
kézi bevitellel, 2011. IV. 01. |
Kőrösiné Molnár Andrea: Állattenyésztés – állattartás, in: Szabó L. (szerk): A mezőgazdaság földrajza, Szaktudás Kiadó Ház, pp. 201-243 dokumentum típusa: Könyvfejezet/Szaktanulmány nyelv: magyar
|
2005
kézi bevitellel, 2011. IV. 01. |
Kőrösiné Molnár Andrea: Takarmányozás, Radics-Seregi: Ökológiai szemléletű állatitermék-előállítás. Szaktudás Kiadó Ház,, pp. 217-250 dokumentum típusa: Könyvfejezet/Cikk szerkesztett könyvben nyelv: magyar
|
2004
kézi bevitellel, 2011. IV. 01. |
Kőrösi-Molnár, A., Mézes.M., Balogh K., Varga S., Karsai-Kovács M., Farkas Zs.: Effect of selenium and vitamin E supplementation on the quality of fatty goose liver and chemical composition of breast muscle, Archiv. Für Geflügelkunde, pp. 153-159 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Angol és német
|
1997
kézi bevitellel, 2011. IV. 01. |
Molnár A., Lemberkovics É., Spiller Sz.:: Kömény és kamilla illóolaj-összetevők kimutatása kecsketejből., Tejgazdaság. LVII., pp. 22-27 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 0 |
|
|