Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. VI. 11. Közlemények |
2023
adattárból, 2024. VI. 11. |
Ajtony Zsolt, Sik Beatrix, Csuti Aron: Examining the Naringin Content and Sensory Characteristics of Functional Chocolate Fortified with Grapefruit Peel Extract, PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION 2023: p. -. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. VI. 11. |
Csuti Aron, Sik Beatrix, Ajtony Zsolt: Measurement of Naringin from Citrus Fruits by High-Performance Liquid Chromatography–a Review, CRITICAL REVIEWS IN ANALYTICAL CHEMISTRY pp. 1-14. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. VI. 11. |
Sik Beatrix, Székelyhidi Rita, Lakatos Erika, Kapcsándi Viktória, Ajtony Zsolt: Analytical procedures for determination of phenolics active herbal ingredients in fortified functional foods: an overview, EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 248: (2) pp. 329-344. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 10 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. VI. 11. |
Sik Beatrix, Hanczné Lakatos Erika, Kapcsándi Viktória, Székelyhidi Rita, Ajtony Zsolt: Exploring the rosmarinic acid profile of dark chocolate fortified with freeze-dried lemon balm extract using conventional and non-conventional extraction techniques, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 147: 111520 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2024. VI. 11. |
Sik Beatrix, Lakatos Hanczné Erika, Kapcsándi Viktória, Ajtony Zsolt: Conventional and nonconventional extraction techniques for optimal extraction processes of rosmarinic acid from six Lamiaceae plants as determined by HPLC-DAD measurement, JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS 184: 113173 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 54 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2024. VI. 11. |
Sik Beatrix, Kapcsándi Viktória, Székelyhidi Rita, Hanczné Erika L., Ajtony Zsolt: Recent Advances in the Analysis of Rosmarinic Acid From Herbs in the Lamiaceae Family, NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS 14: (7) p. 1934578X1986421. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 54 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2024. VI. 11. |
Ajtony Z, Laczai N, Dravecz G, Szoboszlai N, Marosi Á, Marlok B, Streli C, Bencs L: Fast and direct screening of copper in micro-volumes of distilled alcoholic beverages by high-resolution continuum source graphite furnace atomic absorption spectrometry, FOOD CHEMISTRY 213: pp. 799-805. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 12 nyelv: angol URL |
2013
adattárból, 2024. VI. 11. |
Ajtony Z, Szoboszlai N, Bencs L, Viszket E, Mihucz VG: Determination of ethyl carbamate in wine by high performance liquid chromatography, FOOD CHEMISTRY 141: (2) pp. 1301-1305. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 48 nyelv: angol URL |
2008
adattárból, 2024. VI. 11. |
Ajtony Zs, Szoboszlai Norbert, Suskó EK, Mezei P, György K, Bencs L: Direct sample introduction of wines in graphite furnace atomic absorption spectrometry for the simultaneous determination of arsenic, cadmium, copper and lead content, TALANTA 76: (3) pp. 627-634. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 103 nyelv: angol URL |
2007
adattárból, 2024. VI. 11. |
Ajtony Zs, Bencs L, Haraszi R, Szigeti J, Szoboszlai N: Study on the simultaneous determination of some essential and toxic trace elements in honey by multi-element graphite furnace atomic absorption spectrometry, TALANTA 71: (2) pp. 683-690. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 82 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 377 |
|
|