Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
ARCHÍV OLDAL
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2022. I. 05.
Személyes adatok
név Nguyen Le Phuong Lien
intézmény neve
doktori iskola
MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola 100%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2017
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2017 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi kutató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 1
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Ha Thi Thanh Nga (PhD) (2026/08)  ÉDI
(50%) Xuan Hoa Mac (PhD) (2026/08)  ÉDI
(50%) Pham Tung Thanh (PhD) (2025/08)  ÉDI
(50%) Siyum Zinabu Hailu (PhD) (2025/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Gyümölcsök és zöldségek minőségellenőrzése, tárolás közbeni változásai, polcon történő változások megfigyelése. Gyümölcsök és zöldségek, mint friss áru kezelése a hosszabb minőségmegőrzés érdekében.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2021

Hidas K.I., Nyulas-Zeke I.C., Visy A., Baranyai L., Nguyen L.P.L., Tóth A., Friedrich L., Nagy A., Németh C.: Effect of Combination of Salt and pH on Functional Properties of Frozen-Thawed Egg Yolk, AGRICULTURE-BASEL 11: (3) pp. 1-18.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

Kertész István, Nagy Dávid, Baranyai László, Pásztor-Huszár Klára, Varsányi Kinga, Le Phuong Nguyen Lien, Felföldi József: Development of a Novel Ultrasonic Spectroscopy Method for Estimation of Viscosity Change during Milk Clotting, MOLECULES 26: (19) p. 5906.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

Nguyen Lien Le Phuong, Baranyai László, Nagy Dávid, Mahajan Pramod V., Zsom-Muha Viktória, Zsom Tamás: Color analysis of horticultural produces using hue spectra fingerprinting, METHODSX 8: 101594
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Laszlo Baranyai, Lien Le Phuong Nguyen, Mai Sao Dam, Tamás Zsom, Géza Hitka: Evaluation of precooling temperature and 1-MCP treatment on quality of ‘Golden Delicious’ apple, JOURNAL OF APPLIED BOTANY AND FOOD QUALITY-ANGEWANDTE BOTANIK 93: (1) pp. 130-135.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
URL 
2020

Tamás Zsom, Viktória Zsom-Muha, Lien Phuong Le Nguyen, Dávid Nagy, Géza Hitka, Petra Polgári, László Baranyai: Nondestructive detection of low temperature induced stress on postharvest quality of kápia type sweet pepper, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (S2) pp. 173-186.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2020

Le Nguyen Lien Phuong, Visy Anna, Baranyai László, Friedrich László, Mahajan Pramod V.: Application of hue spectra fingerprinting during cold storage and shelf-life of packaged sweet cherry, JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION 14: p. 1.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2020

Lien Le Phuong Nguyen, Tamás Zsom, Mai Sao Dam, Laszlo Baranyai, Géza Hitka: Comparison of 1-MCP treatment on four melon cultivars using different temperatures, JOURNAL OF APPLIED BOTANY AND FOOD QUALITY-ANGEWANDTE BOTANIK 93: (1) pp. 122-129.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
URL 
2019

Lien Phuong Le Nguyen, Tamás Zsom, Mai Sao Dam, László Baranyai, Géza Hitka: Evaluation of the 1-MCP microbubbles treatment for shelf-life extension for melons, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 150: (1) pp. 89-94.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
URL 
2018

Tamás Zsom, Edina Strohmayer, Lien Phuong Le Nguyen, Géza Hitka, Viktória Zsom-Muha: Chilling injury investigation by non-destructive measuring methods during banana cold storage., PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 14: (S1) pp. 147-158.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2016

Nguyen L.P.L., Hitka G., Zsom T., Kókai Z.: Application of 1-MCP on apricots at different temperatures and days after harvest, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (4) pp. 542-550.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:17 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
79
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
105
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
91
Témavezetés
témavezető Hitka Géza
társ témavezető Zsom Tamás
vezetés módja társ
fokozat PhD
a képzés kezdete 2013
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2016/08
a fokozatszerzés éve 2017
diszertáció Doi/handle elérés (értekezés, tézisek)
a védés adatai védés

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )