Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. IX. 03.
Személyes adatok
név Csambalik László
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Növénytudományi Doktori Iskola (témavezető)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2016
fokozat tudományága növénytermesztési és kertészeti tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2006 - Szent István Egyetem
egyetemi kutató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Boziné Pullai Krisztina (PhD) (2021/08)  NTDI
Kutatás
kutatási terület Ökológiai gazdálkodás, zöldségtermesztés, tájfajták, tápanyagutánpótlás, zöldség beltartalom, paradicsomtermesztési technológiák az ökológiai gazdálkodásban
jelenlegi kutatásainak tudományága biológiai tudományok
Közlemények
2020

Boros Ildikó Fruzsina, Sipos László, Kappel Noémi, Csambalik László, Fodor Marietta: Quantification of nitrate content with FT-NIR technique in lettuce (Lactuca sativa L.) variety types: a statistical approach, JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2019

Csambalik László, Tóbiás Andrea: Application of Saccharomyces cerevisiae for nutritional value enhancement in agricultural plants – a review, ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS 62: (2) pp. 146-157.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
2019

Csambalik László, Gál Izóra, Sipos László, Gere Attila, Koren Dániel, Bíró Barbara, Divéky-Ertsey Anna: Evaluation of processing type tomato plant genetic resources (Solanum lycopersicum L.) for their nutritional properties in different environments, PLANT GENETIC RESOURCES-CHARACTERIZATION AND UTILIZATION 17: (6) pp. 488-498.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2018

Divéky-Ertsey A., Stéger-Máté M., Ladányi M., Csambalik L.: Nutritional value and color changes of tomato accessions after thermal processing, Carpathian Journal of Food Science and Technology 10: (3) pp. 149-162.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2017

László Sipos, Csaba Orbán, Ildikó Bálint, László Csambalik, Anna Divéky‑Ertsey, Attila Gere: Colour parameters as indicators of lycopene and antioxidant activity traits of cherry tomatoes (Solanum lycopersicum L.), EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 243: (9) pp. 1533-1543.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 9
nyelv: angol
URL 
2017

Csambalik László, Divéky-Ertsey Anna, Pusztai Péter, Boros Fruzsina, Orbán Csaba, Kovács Sándor, Gere Attila, Sipos László: Multi-perspective evaluation of phytonutrients – Case study on tomato landraces for fresh consumption, JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS 33: pp. 211-216.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
URL 
2016

Csambalik László: Paradicsom tájfajták szerepe az ökológiai gazdálkodásban, Szent István Egyetem
dokumentum típusa:
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: magyar
URL 
2016

Csambalik László, Divéky-Ertsey Anna: A tájfajta kifejezés definíciói és szinonímái, KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 48: (4) pp. 3-13.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: magyar
2014

Csambalik L, Divéky-Ertsey A, Pap Z, Orbán Cs, Stégerné Máté M, Gere A, Stefanovits-Bányai É, Sipos L: Coherences of Instrumental and Sensory Characteristics: Case Study on Cherry Tomatoes, JOURNAL OF FOOD SCIENCE 79: (11) pp. C2192-C2202.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 12
nyelv: angol
URL 
2007

Dr. Tóbiás Andrea, Csambalik László Orbán, Szalai Magdolna Zita, Lehoczkiné Tornai Judit, Radics László: Effect of different treatments to bacterial cancer (Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis), bacterial speck (Pseudomonas syringae pv. tomato) in tomato, and bacterial spot (Xanthomonas campestris pv. vesicatoria) in pepper, INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 13: (2) pp. 49-53.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:43 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
73
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
72
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
2 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
62
Témavezetés
témavezető Divéky-Ertsey Anna
vezetés módja egyéni
fokozat PhD
a képzés kezdete 2007
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2012/08
a fokozatszerzés éve 2016
diszertáció Doi/handle elérés (értekezés, tézisek)
a védés adatai védés

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )