Login
 Forum
 
 
Personal data sheet
 Print preview
VALIDITY EXPIRED
This page was not yet approved.
Personal data
Judit Süle
name Judit Süle
name of institution
doctoral school
SzE Wittmann Antal Crop-, Animal- and Food Sciences Multidisciplinary Doctoral School (Academic staff member)
the share of work in the different doctoral schools. SzE Wittmann Antal Crop-, Animal- and Food Sciences Multidisciplinary Doctoral School 100%
Employment
2015 - Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft.
other (not specified) (tudományos munkatárs)
Thesis topic supervisor
number of doctoral students supervised until now
number of students who fulfilled course requirements
students who obtained their degrees:
  Thesis topic proposals
Publications
2018

Korcz Evelin, Süle Judit, Varga László, Kerényi Zoltán: Streptococcus thermophilus exopoliszacharid-termelésének genomszintű jellemzése, In: Szalka, Éva (szerk.) XXXVII. Óvári Tudományos Napok, 2018. november 9-10., VEAB Agrártudományi Szakbizottság; Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2018) pp. 50-58.
type of document: Part of book/Proceedings Paper
language: Hungarian
2014

Varga L, Süle J, Nagy P: Short communication: Survival of the characteristic microbiota in probiotic fermented camel, cow, goat, and sheep milks during refrigerated storage, JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 97: (4) pp. 2039-2044.
type of document: Journal paper/Article
number of independent citations: 35
language: English
URL 
2014

Varga L, Süle J, Nagy P: Short communication: Viability of culture organisms in honey-enriched acidophilus-bifidus-thermophilus (ABT)-type fermented camel milk, JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 97: (11) pp. 6814-6818.
type of document: Journal paper/Article
number of independent citations: 13
language: English
URL 
2014

Süle J, Kőrösi T, Hucker A, Varga L: Evaluation of culture media for selective enumeration of bifidobacteria and lactic acid bacteria, BRAZILIAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY 45: (3) pp. 1023-1030.
type of document: Journal paper/Article
number of independent citations: 56
language: English
URL 
2012

Süle J, Varga L: Savanyítással tartósított tejtermékek probiotikus mikrobiótájának vizsgálata az eltarthatóság során, KONZERVÚJSÁG 60: (3-4) pp. 63-65.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
2012

Süle J, Kőrösi T, Takács G, Hucker A, Varga L: Tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok élősejt-számának meghatározására szolgáló tenyésztéses eljárások összehasonlító értékelése, In: Kovácsné, Gaál Katalin (szerk.) A magyar mezőgazdaság - lehetőségek, források, új gondolatok: XXXIV. Óvári Tudományos Nap, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2012) pp. 381-385.
type of document: Part of book/Proceedings Paper
language: Hungarian
URL 
2012

Varga L, Süle J, Szigeti J: Stimulation of probiotic lactobacilli and bifidobacteria in cultured dairy foods, In: Neményi, M; Heil, B (szerk.) The Impact of Urbanization, Industrial and Agricultural Technologies on the Natural Environment : International Scientific Conference on Sustainable Development and Ecological Footprint, Nemzeti Tankönyvkiadó (2012) VSSz
type of document: Part of book/Proceedings Paper
number of independent citations: 7
language: English
Full text 
2010

Süle J, Tóth T, Zsédely E, Varga L: A pro- és prebiotikumok szerepe a monogasztrikus és a kérődző állatok takarmányozásában, In: Kovácsné, Gaál Katalin (szerk.) A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében : XXXIII. Óvári Tudományos Nap, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2010) p. CD.
type of document: Part of book/Proceedings Paper
language: Hungarian
URL 
2009

Süle Judit, Varga László: Méz hatása egy probiotikus savanyú tejtermék mikrobiótájának alakulására (Influence of honey on the viability of microbiota in a probiotic fermented milk), TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT 69: (1) pp. 17-22.
type of document: Journal paper/Article
number of independent citations: 1
language: Angol, Magyar
2008

Süle J, Varga L: Akácméz hatása egy ABT-típusú probiotikus savanyított tej termékazonos mikroorganizmusainak tárolás alatti alakulására, In: Kovácsné, Gaál Katalin (szerk.) Élelmiszer-gazdaságunk kérdőjelei napjainkban, Nyugat-magyarotszági Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2008) pp. 1-4.
type of document: Part of book/Proceedings Paper
language: Angol, Magyar
URL 
Number of independent citations to these publications:112 
Scientometric data
list of publications and citations
number of scientific publications that meet accreditation criteria:
46
number of scientific publications:
39
monographs and professional books:
0
monographs/books in which chapters/sections were contributed:
 
number of independent citations to scientific publications and creative works:
143
Supervision
thesis supervisor László Varga
one supervisor or with co-supervisor individual
degree PhD
starting of doctoral studies 2009
date of final certificate (year,month) 2012/01
year in which degree was obtained 2016
diszertáció Doi/handle link (thesis, statements)
data of the public discussion defense


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 2.2358 ( 2017. X. 31. )