Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. I. 30.
Személyes adatok
Dalmadi István
név Dalmadi István
intézmény neve
doktori iskola
MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (oktató)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola 100%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Elérhetőségek
telefonszám +36 1 305-7060
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2009
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve BCE Élettudományi Doktori Tanács
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 2
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 1
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Hasani Endrit PhD 2023  ÉDI
(50%) Hussein Khabat Noori PhD 2021  ÉDI
Salamon Bertold PhD 2021  ÉDI
Kenesei György PhD 2018  ÉDI

  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület kíméletes élelmiszertartósítási technológiák, roncsolásmentes élelmiszervizsgálati módszerek
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
agrárműszaki tudományok
Közlemények
2022

Hasani Endrit, Csehi Barbara, Darnay Lívia, Ladányi Márta, Dalmadi István, Kenesei György: Effect of Combination of Time and Temperature on Quality Characteristics of Sous Vide Chicken Breast, FOODS 11: (4) p. 521.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2021

Salamon B., Zakariás F., Csehi B., Kiskó G., Dalmadi I.: Different Sequence of High-Hydrostatic Pressure and Mild-Heat Treatment on the Colour and Sensory Characteristics of Strawberry Puree, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 50: (1) pp. 93-101.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

Hussein Khabat Noori, Csehi Barbara, József Surányi, Ferenc Horváth, Kiskó Gabriella, Dalmadi István, Friedrich László: Effect of α-Terpineol on Chicken Meat Quality during Refrigerated Conditions, FOODS 10: (8) p. 1855.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2021

Hasani Endrit, Kenesei György, Dalmadi István: Comparison of the single-step and double-step sous-vide treatment effect on the quality attributes of chicken breast : A novel approach to sous-vide, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 17: (S1) pp. 61-68.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Benedek Csilla, Bodor Zsanett, Merrill Vanda Tímea, Kókai Zoltán, Gere Attila, Kovacs Zoltan, Dalmadi István, Abrankó László: Effect of sweeteners and storage on compositional and sensory properties of blackberry jams, EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 246: (11) pp. 2187-2204.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
URL 
2020

Bodor Zsanett, Kovacs Zoltan, Rashed Mahmoud Said, Kókai Zoltán, Dalmadi István, Benedek Csilla: Sensory and Physicochemical Evaluation of Acacia and Linden Honey Adulterated with Sugar Syrup, SENSORS 20: (17) 4845
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 7
nyelv: angol
URL 
2020

Khabat Noori, Tímea Molnár, Richárd Pintér, Adrienn Tóth, Emna Ayari, László Friedrich, István Dalmadi: In vitro antimicrobial activity of plant active components against Pseudomonas lundensis and Listeria monocytogenes, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (S2) pp. 163-172.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2017

B Salamon, V Farkas, Gy Kenesei, I Dalmadi: Effect of added sugar and ascorbic acid on the anthocyanin content of high pressure processed strawberry juices during storage, JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 950: 042005
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2017

Gy Kenesei, G Jónás, B Salamon, I Dalmadi: Thermograms of the combined High Hydrostatic Pressure and Sous-vide treated Longissimus dorsi of pork, JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 950: p. online.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2017

Salamon B, Kenesei Gy, Hussein K N, Kiskó Gabriella, Dalmadi I: Kombinált tartósító eljárások alkalmazása szamócapüré minőségének megőrzésének céljából, ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 71: (2) pp. 15-21.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:16 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
231
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
219
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
13 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
73
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
92
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
582


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )