Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. VI. 14.
Személyes adatok
név Vargáné Visi Éva
intézmény neve
doktori iskola
MATE Állattenyésztési tudományok Doktori Iskola (témavezető)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Állattenyésztési tudományok Doktori Iskola 100%
Elérhetőségek
telefonszám +36 82 505-800/2307
saját honlap
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2005
fokozat tudományága állattenyésztési tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Kaposvári Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2020 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi oktató
1995 - Kaposvári Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 1.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 1.5
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Pápai Gréta PhD 2021  ÁTDI-MATE

jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Varga-Szatmári Viktória (PhD) (2027/08)  ÁTDI-MATE
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Élelmiszerek táplálóanyag tartalmát befolyásoló tényezők vizsgálata az alapanyagok előállítása és a feldolgozás során. Csökkentett zsírtartalmú hústermékek és probiotikus tejtermékek kifejlesztése.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
állattenyésztési tudományok
Közlemények
2023

Varga-Visi Éva, Nagy Gábor, Csivincsik Ágnes, Tóth Tamás: Evaluation of a Phytogenic Feed Supplement Containing Carvacrol and Limonene on Sheep Performance and Parasitological Status on a Hungarian Milking Sheep Farm, VETERINARY SCIENCES 10: (6) 369
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2022

Varga-Visi Éva, Jócsák Ildikó, Kozma Vanda, Lóki Katalin, Ali Omeralfaroug, Szabó András: Effects of Surface Treatment with Thymol on the Lipid Oxidation Processes, Fatty Acid Profile and Color of Sliced Salami during Refrigerated Storage, FOODS 11: (23) 3917
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

Varga-Visi É., Kozma V., Szabó A.: Correlation between CIELAB colour coordinates and malondialdehyde eqiuvalents in sausage with paprika stored under refrigerated conditions, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 50: (4) pp. 557-564.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Varga-Visi É, Toxanbayeva B, Andrássyné Baka G, Romvári R: Shelf life and quality of Bologna-type fat reduced turkey sausage, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 49: (1) pp. 60-68.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2019

Varga-Visi Éva, Jócsák Ildikó, Ferenc Bálint, Végvári György: Effect of crushing and heating on the formation of volatile organosulfur compounds in garlic [Efecto que conlleva la trituración y el calentamiento del ajo en la formación de compuestos organosulfurados volátiles], CYTA-JOURNAL OF FOOD 17: (1) pp. 796-803.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 8
nyelv: angol
URL 
2018

Varga-Visi É., Toxanbayeva B., Andrássyné Baka G., Romvári R.: Textural properties of turkey sausage using pea fiber or potato starch as fat replacers, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 47: (1) pp. 36-43.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2017

Varga-Visi É., Toxanbayeva B.: Application of fat replacers and their effect on quality of comminuted meat products with low lipid content, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 46: (2) pp. 181-186.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 11
nyelv: angol
URL 
2008

Csapó J, Varga-Visi É, Lóki K, Albert Cs, Salamon Sz: The influence of extrusion on loss and racemization of amino acids, AMINO ACIDS 34: (2) pp. 287-292.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 16
nyelv: angol
URL 
2007

Csapó J, Varga-Visi É, Lóki K, Albert Cs: The influence of manufacture on the free D-amino acid content of Cheddar cheese, AMINO ACIDS 32: (1) pp. 39-43.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 14
nyelv: angol
URL 
2001

Csapó János, Schmidt János, Csapó-Kiss Zsuzsa, Holló Gabriella, Holló István, Wágner László, Cenkvári Éva, Varga-Visi Éva, Pohn Gabriella, Andrássy-Baka Gabriella: A new method for the quantitative determination of protein of bacterial origin on the basis of D-aspartic acid and D-glutamic acid content, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 30: (1) pp. 37-52.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 9
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:62 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
233
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
233
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
4 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
171

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )