Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. V. 15. Közlemények |
2022
adattárból, 2023. I. 04. |
Jánosity Anna, Vajna Balázs, Kiskó Gabriella, Baranyi József: Distribution of bacterial single cell parameters and their estimation from turbidity detection times, FOOD MICROBIOLOGY 104: 103972 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. I. 04. |
Pacza Tünde, Martins Mayara L., Rockaya Maha, Müller Katalin, Chatterjee Ayan, Barabási Albert-László, Baranyi József: MilkyBase, a database of human milk composition as a function of maternal-, infant- and measurement conditions, SCIENTIFIC DATA 9: (1) 557 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. I. 04. |
Martins Mayara L., Pacza Tünde, Müller Katalin, Baranyi József: A computational approach to nutrition science reveals the dynamics of the protein content of human milk, INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 82: p. 103167. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. I. 04. |
Ellouze Mariem, Buss Da Silva Nathalia, Rouzeau-Szynalski Katia, Coisne Laura, Cantergiani Frederique, Baranyi Jozsef: Modeling Bacillus cereus Growth and Cereulide Formation in Cereal-, Dairy-, Meat-, Vegetable-Based Food and Culture Medium (vol 12, 639546, 2021), FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 12: 755736 dokumentum típusa: nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. I. 04. |
Ellouze Mariem, Buss Da Silva Nathália, Rouzeau-Szynalski Katia, Coisne Laura, Cantergiani Frédérique, Baranyi József: Modeling Bacillus cereus Growth and Cereulide Formation in Cereal-, Dairy-, Meat-, Vegetable-Based Food and Culture Medium, FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 12: 639546 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 10 nyelv: angol URL |
2012
adattárból, 2023. I. 04. |
Rolfe MD, Rice CJ, Lucchini S, Pin C, Thompson A, Cameron ADS, Alston M, Stringer MF, Betts RP, Baranyi J, Peck MW, Hinton JCD: Lag phase is a distinct growth phase that prepares bacteria for exponential growth and involves transient metal accumulation, JOURNAL OF BACTERIOLOGY 194: (3) pp. 686-701. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2006
adattárból, 2023. I. 04. |
McMeekin TA, Baranyi J, Bowman J, Dalgaard P, Kirk M, Ross T, Schmid S, Zwietering MH: Information systems in food safety management, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 112: (3) pp. 181-194. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 133 nyelv: angol URL |
1995
adattárból, 2023. I. 04. |
Baranyi J, Roberts TA: Mathematics of predictive food microbiology, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 26: (2) pp. 199-218. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 245 nyelv: angol URL |
1994
adattárból, 2023. I. 04. |
Baranyi J, Roberts TA: A dynamic approach to predicting bacterial growth in food, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 23: (3-4) pp. 277-294. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1080 nyelv: angol URL |
1993
adattárból, 2023. I. 04. |
Baranyi J, Roberts TA, McClure P: A non-autonomous differential equation to model bacterial growth, FOOD MICROBIOLOGY 10: (1) pp. 43-59. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 363 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 1831 |
|
|