Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. I. 09.
Személyes adatok
Korzenszky Péter
név Korzenszky Péter
intézmény neve
doktori iskola
MATE Műszaki Tudományi Doktori Iskola (témavezető)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Műszaki Tudományi Doktori Iskola 100%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Elérhetőségek
telefonszám +36 28 522-080
saját honlap
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2010
fokozat tudományága agrárműszaki tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
tudományos fokozat, cím Habilitáció
fokozat megszerzésének éve 2018
fokozat tudományága agrárműszaki tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
1999 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 1
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Kecskésné Nagy Eleonóra PhD 2019  MTDI

abszolutóriumot szerzett:
(50%) Garneoui Seifeddine (PhD) 2022/08  MTDI
Rajab Ghabour (PhD) 2023/08  MTDI
(50%) Szalkai István László (PhD) 2023/01  MTDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Saadi Hasna (PhD) (2027/08)  MTDI
Kassebi Salma (PhD) (2024/08)  MTDI
(50%) Kovács Róbert (PhD) (2024/08)  MTDI
Szemján Tibor (PhD) (2024/08)  MTDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Kalapácsos daráló aprításkinetikai és energetikai vizsgálata
jelenlegi kutatásainak tudományága agrárműszaki tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2022

Seifeddine GARNEOUI, Péter KORZENSZKY, Keppler ISTVÁN: Mixing enhancement of mono-disperse and bi-disperse particles in a cylindrical drum mixer using discrete element simulations, TEHNICKI VJESNIK-TECHNICAL GAZETTE 29: (3) pp. 752-758.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2022

Rajab GHABOUR, Péter KORZENSZKY: Linear Model of DHW System Using Response Surface Method Approach, TEHNICKI VJESNIK-TECHNICAL GAZETTE 29: (1) pp. 66-72.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2022

Kassebi Salma, Farkas Csaba, Székely László, Géczy Attila, Korzenszky Péter: Late Shelf Life Saturation of Golden Delicious Apple Parameters: TSS, Weight, and Colorimetry, APPLIED SCIENCES-BASEL 13: (1) p. 159.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

Ghabour Rajab, Josimović Ljubiša, Korzenszky Péter: Two Analytical Methods for Optimising Solar Process Heat System Used in a Pasteurising Plant, APPLIED ENGINEERING LETTERS 6: (4) pp. 166-174.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Garneoui Seifeddine, Keppler Istvan, Korzenszky Peter: Mixing Enhancement of Wheat Granules in a Hopper Bottom Lab-Scale Mixer Using Discrete Element Simulations, FME TRANSACTIONS 48: (4) pp. 868-873.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2020

Korzenszky Péter, Géczi Gábor, Kaszab Timea: Comparing microwave and convective heat treatment methods by applying colour parameters of wine, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (S1) pp. 105-113.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2020

Korzenszky Péter, Barátossy Gábor, Székely László, Géczi Gábor: A case study comparing distillation technologies for plum palinka production, POTRAVINARSTVO 14: pp. 1191-1199.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2019

Géczi Gábor, Kicsiny Richárd, Korzenszky Péter: Modified effectiveness and linear regression based models for heat exchangers under heat gain/loss to the environment, HEAT AND MASS TRANSFER 55: (4) pp. 1167-1179.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2017

Géczi Gábor, Korzenszky Péter, Szakmár Katalin: Cold chain interruption by consumers significantly reduces shelf life of vacuum-packed pork ham slices, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 46: (4) pp. 508-516.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2016

Kecskésné Nagy Eleonóra, Korzenszky Péter, Sembery Péter: The role of color sorting machine in reducing food safety risks, POTRAVINARSTVO 10: (1) pp. 354-358.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 7
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:18 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
196
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
196
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
52
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
94
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
116


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )