Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. VIII. 23. Közlemények |
2021
 adattárból, 2023. VIII. 23. |
Sipos László, Balázs László, Székely Géza, Jung András, Sárosi Szilvia, Radácsi Péter, Csambalik László: Optimization of basil (Ocimum basilicum L.) production in LED light environments – a review, SCIENTIA HORTICULTURAE 289: 110486 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 26 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2023. VIII. 23. |
Radácsi Péter, Inotai Katalin, Sárosi Szilvia, Hári Katalin, Seidler-Łożykowska Katarzyna, Musie Sintayehu, Zámboriné Éva Németh: Effect of irrigation on the production and volatile compounds of sweet basil cultivars ( Ocimum basilicum L.), HERBA POLONICA 66: (4) pp. 14-24. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2023. VIII. 23. |
Péter Radácsi, Katalin Inotai, Péter Rajhárt, Szilvia Sárosi, Éva Németh-Zámboriné: Effect of Irrigation on the Production and Secondary Metabolites of Summer Savory (Satureja hortensis L. ‘Budakalászi’), AGRICULTURAE CONSPECTUS SCIENTIFICUS 84: (1) pp. 47-50. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol
|
2019
 adattárból, 2023. VIII. 23. |
Ahmed Hiwa M., Tavaszi-Sarosi Szilvia: Identification and quantification of essential oil content and composition, total polyphenols and antioxidant capacity of Perilla frutescens (L.) Britt, FOOD CHEMISTRY 275: pp. 730-738. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 57 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2023. VIII. 23. |
Sára Kindlovits, Szilvia Sárosi, Katalin Inotai, Goran Petrović, Gordana Stojanović, Éva Németh: Phytochemical characteristics of root volatiles and extracts of Achillea collina Becker genotypes, JOURNAL OF ESSENTIAL OIL RESEARCH 30: (5) pp. 330-340. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2023. VIII. 23. |
Huong-Nguyen T, Tavaszi-Sárosi Sz, Llorens-Molina J A, Ladányi M, Zámborine-Németh É: Compositional variability in essential oils of twelve wormwood (Artemisia absinthium L.) accessions, JOURNAL OF ESSENTIAL OIL RESEARCH 30: (6) pp. 421-430. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2017
 adattárból, 2023. VIII. 23. |
Blasko A, Gazdag Z, Grof P, Mate G, Sarosi S, Krisch J, Vagvolgyi C, Makszin L, Pesti M: Effects of clary sage oil and its main components, linalool and linalyl acetate, on the plasma membrane of Candida albicans: an in vivo EPR study., APOPTOSIS 22: (2) pp. 175-187. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 14 nyelv: angol URL |
2016
 adattárból, 2023. VIII. 23. |
Krisztina Szabó, Mahmoud Malekzadeh, Péter Radácsi, Márta Ladányi, Péter Rajhárt, Katalin Inotai, Szilvia Tavaszi-Sárosi, Éva Németh: Could the variety influence the quantitative and qualitative outcome of lemon balm production?, INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 83: pp. 710-716. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 12 nyelv: angol URL |
2015
 adattárból, 2023. VIII. 23. |
Bernhardt Botond, Sipos László, Kókai Zoltán, Gere Attila, Szabó Krisztina, Bernáth Jenő, Sárosi Szilvia: Comparision of different Ocimum basilicum L., gene bank accessions analysed by GC-MS and sensory profile, INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 67: pp. 498-508. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 15 nyelv: angol URL |
2013
 adattárból, 2023. VIII. 23. |
Sárosi Sz, Sipos L, Kókai Z, Pluhár Zs, Szilvássy B, Novák I: Effect of different drying techniques on the aroma profile of Thymus vulgaris analyzed by GC-MS and sensory profile methods, INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 46: pp. 210-216. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 32 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 167  |
|
|