|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2012. II. 29. Közlemények |
2012
kézi bevitellel, 2012. II. 29. |
Ignat, T., Schmilovitch, Z., Fefoldi, J., Steiner, B., Alkalai-Tuvia, S.: Vitamin C content measurement in bell peppers by VIS-NIRand SWIR spectrometry, Postharvest Biology and Technology, pp. 253-260 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.256 nyelv: angol
|
2012
kézi bevitellel, 2012. II. 29. |
Ignat, T., Schmilovitch, Z., Fefoldi J., Bernstein N., Steiner B., Egozi H., Hoffman A: Non-destructive measurement of chlorophyll and carotenoid content in bell peppers by VIS-NIR spectrometry, Biosystem Engineering, pp. 250-260 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.241 nyelv: angol
|
2012
kézi bevitellel, 2012. II. 29. |
Nativ, R., Schmilovitch, Z., Cohen, Y., Alcahantis V., Erel, R., Ignat, T., Shenderey, C., Dag, A., Yermiyahu, U.: Estimating olive leaf nitrogen concentration using VIS-NIR spectral reflectance, Biosystem Engineering, pp. 360-368 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.241 nyelv: angol
|
2011
kézi bevitellel, 2012. II. 29. |
Timea Ignat, Amos Mizrach , Ze'ev Schmilovitch, József Felföldi: Bell pepper maturity determination by ultrasonic. techniques, Progress in Agricultural Engineering Sciences, pp. 17-34 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2010
kézi bevitellel, 2012. II. 29. |
Shenderey C., I. Shmulevich, V. Alchanatis, H. Egozi, A. Hoffman, V. Ostrovsky, S. Lurie, R. Ben Arie, and Z. Schmilovitch: NIRS Detection of Moldy Core in Apples, Food and Bioprocess Technology Journal, pp. 79-85 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 3.576 nyelv: angol
|
2009
kézi bevitellel, 2012. II. 29. |
Y. Edan, V. Alcahnti and Z. Schmilovitch: Mechatronics - Tutorial Book, Publication of the Open University, Israel, 200 p. dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv nyelv: angol
|
2008
kézi bevitellel, 2012. II. 29. |
A. Mizrach, Z. Schmilovitch, R. Korotic, J. Irudayaraj, R. Shapira: Yeast Detection in Apple Juice Using Raman Spectroscopy and Chemometric Methods, Transactions of the ASABE, pp. 2143-2149 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény impakt faktor: 0.890 nyelv: angol
|
2007
kézi bevitellel, 2012. II. 29. |
Schmilovitch, Z., V. Alchanatis, M. Shachar and Y. Holdstein: Spectrophotometric otoscope: A new tool in the diagnosis of otitis media, Journal of Near Infrared Spectroscopy, pp. 209-215 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.570 nyelv: angol
|
2006
kézi bevitellel, 2012. II. 29. |
Schmilovitch, Z., A.Hoffman, H. Egozi, J.Grinshpun: Determination of Single-Date Water Content by A Novel RF Device, Applied Engineering in Agriculture, pp. 401-405 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.507 nyelv: angol
|
2005
kézi bevitellel, 2012. II. 29. |
Bonfil D. J., A. Karnieli , M. Raz, I. Mufradi1, S. Asido1, H. Egozi, A. Hoffman and Z. Schmilovitch: Rapid assessing of water and nitrogen status in wheat flag leaves, Journal of Food, Agriculture & Environment, pp. 148-153 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.425 független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol Teljes szöveg |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 1 |
|
|
|
|
|