Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. VI. 23. Közlemények |
2020
adattárból, 2020. VI. 23. |
Tóth Adrienn, Németh Csaba, Hidas Karina, Ayari Emna, Tóth Kálmán, Penksza Péter, Pásztorné Huszár Klára, Friedrich László: Főtt tojástermékek aprítási módjának hatása a késztermék minőségére, In: Bihari, Erika; Molnár, Dániel; Szikszai-Németh, Ketrin (szerk.) Tavaszi Szél - Spring Wind 2019. I. kötet, Doktoranduszok Országos Szövetsége (2020) pp. 172-179. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: magyar
|
2019
adattárból, 2020. VI. 23. |
Darnay Lívia, Németh Ádám, Koncz Kálmánné, Monspart-Sényi Judit, Pásztor-Huszár Klára, Friedrich László, Laczay Péter: Effect of different O2/CO2 permeable foils on aging of semi-hard goat cheese, INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL 90: pp. 114-118. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2020. VI. 23. |
Barbara Biró, Rebeka Fodor, Ildikó Szedljak, Klára Pásztor-Huszár, Attila Gere: Buckwheat-pasta enriched with silkworm powder: Technological analysis and sensory evaluation, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 116: 108542 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2020. VI. 23. |
Adrienn Tóth, Csaba Németh, Emna Ayari, Klára Pásztor-Huszár, Ildikó Zeke, Karina Hidas, László Friedrich: Effects of minimal processing and Vitamin C enrichment on microbiological safety and viscosity of liquid egg white, Journal of Engineering & Processing Management 11: (1) pp. 46-50. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2020. VI. 23. |
Csilla Farkas, Judit M. Rezessy-Szabó, Vijai Kumar Gupta, Erika Bujna, Tuan M. Pham, Klára Pásztor-Huszár, László Friedrich, Rajeev Bhat, Vijay Kumar Thakur, Quang D. Nguyen: Batch and fed-batch ethanol fermentation of cheese-whey powder with mixed cultures of different yeasts, ENERGIES 12: 4495 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2020. VI. 23. |
Nath Arijit, Kailo Geremew Geidare, Mednyánszky Zsuzsanna, Kiskó Gabriella, Csehi Barbara, Pásztorné-Huszár Klára, Gerencsér-Berta Renáta, Galambos Ildikó, Pozsgai Emília, Bánvölgyi Szilvia, Vatai Gyula: Antioxidant and Antibacterial Peptides from Soybean Milk through Enzymatic- and Membrane-Based Technologies, BIOENGINEERING 7: (1) p. 5. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2020. VI. 23. |
Péter Penksza, Zsófia Banka, Silárd Kun, Klára Pásztor-Huszár, Csaba Németh, Adrienn Tóth, Réka Juhász: UTILIZATION OF XYLO-OLIGOSACCHARIDES AS PREBIOTICS IN YOGHURT, JOURNAL OF HYGIENIC ENGINEERING AND DESIGN 22: pp. 66-71. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol
|
2017
adattárból, 2020. VI. 23. |
Nath Arijit, Mondal Subhoshmita, Csighy Attila, Molnár Máté András, Pásztorné Huszár Klára, Kovács Zoltán, Koris András, Vatai Gyula: Biochemical activities of lactose-derived prebiotics — a review, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 46: (4) pp. 449-456. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2020. VI. 23. |
Gere Attila, Szabó Zsófia, Pásztor-Huszár Klára, Orbán Csaba, Kókai Zoltán, Sipos László: Use of JAR-Based Analysis for Improvement of Product Acceptance: A Case Study on Flavored Kefirs, JOURNAL OF FOOD SCIENCE 82: (5) pp. 1200-1207. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2020. VI. 23. |
Lívia Darnay, Ágota Koncz, Éva Gelencsér, Klára Pásztor-Huszár, László Friedrich: Textural properties of low-fat set-type yoghurt depending on mTG addition, MLJEKARSTVO 66: (3) pp. 225-230. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2020. VI. 23. |
Csehi B, Szerdahelyi E, Pásztor-Huszár K, Salamon B, Tóth A, Zeke I, Jónás G, Friedrich L: Changes of protein profiles in pork and beef meat caused by high hydrostatic pressure treatment, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (4) pp. 565-571. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2014
adattárból, 2020. VI. 23. |
A Gere, S Kovács, K Pásztor-Huszár, Z Kókai, L Sipos: Comparison of preference mapping methods:, JOURNAL OF CHEMOMETRICS 28: (4) pp. 293-300. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 13 nyelv: angol URL |
2013
adattárból, 2020. VI. 23. |
Simon P, Pásztor-Huszár K, Dalmadi I, Kiskó G, Simon-Sarkadi L: Biogenic amine content in cheese produced with different selected lactic acid bacterial strains, STUDIA UNIVERSITATIS BABES-BOLYAI CHEMIA 58: (3) pp. 25-30. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2013
adattárból, 2020. VI. 23. |
Nagy D, Krassóy M, Zeke I, Pásztor-Huszár K, Balla Cs: Effects of different freezing methods on some properties of a pasta filata cheese, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 42: (Supplement 1.) pp. 45-52. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol
|
2012
adattárból, 2020. VI. 23. |
Simon-Sarkadi L, Pásztor-Huszár K, Dalmadi I, Kiskó G: Effect of high hydrostatic pressure processing on biogenic amine content of sausage during storage, FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 47: (2) pp. 380-384. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 19 nyelv: angol URL |
2012
adattárból, 2020. VI. 23. |
Lorincz A, Unger A, Novak A, Szabo K, Csaszar G, Bukovics S, Fulop A, Balla C, Friedrich L, Pasztor-Huszar K, Szalai L: All-inclusive utilisation of sour whey components in different prototypes based on membrane separation, MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL 67: (4) pp. 439-442. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol
|
2012
adattárból, 2020. VI. 23. |
Németh Cs, Dalmadi I, Friedrich L, Pásztor-Huszár K, Suhajda Á, Ivanics J, Balla Cs: Pasteurization of liquid egg by high hydrostatic pressure (HHP) treatment, AFRICAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY RESEARCH 6: (3) pp. 660-664. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 51 |
|
|