Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2017. IX. 27. Közlemények |
2016
 adattárból, 2016. XI. 25. |
Bagdi A, Tóth B, Lőrincz R, Szendi Sz, Gere A, Kókai Z, Sipos L, Tömösközi S: Effect of aleurone-rich flour on composition, baking, textural, and sensory properties of bread, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 65: pp. 762-769. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol DOI |
2015
 adattárból, 2016. XI. 25. |
E Várvölgyi, A Gere, D Szöllősi, L Sipos, Z Kovács, Z Kókai, M Csóka, Zs Mednyánszky, A Fekete, K Korány: APPLICATION OF SENSORY ASSESSMENT, ELECTRONIC TONGUE AND GC-MS TO CHARACTERIZE COFFEE SAMPLES, ARABIAN JOURNAL FOR SCIENCE AND ENGINEERING 40: (1) pp. 125-133. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol DOI |
2015
 adattárból, 2016. XI. 25. |
Bernhardt Botond, Bernáth Jenő, Gere Attila, Kókai Zoltán, Komáromi Bonifác, Tavaszi-Sárosi Szilvia, Varga László, Sipos László, Szabó Krisztína: The influence of cultivars and phenological phases on the accumulation of nevadensin and salvigenin in basil (Ocimum basilicum), NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS 10: (10) pp. 1699-1702. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol
|
2015
 adattárból, 2016. XI. 25. |
Bernhardt Botond, Sipos László, Kókai Zoltán, Gere Attila, Szabó Krisztina, Bernáth Jenő, Sárosi Szilvia: Comparision of different Ocimum basilicum L., gene bank accessions analysed by GC-MS and sensory profile, INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 67: pp. 498-508. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol DOI |
2014
 adattárból, 2016. XI. 25. |
A Gere, S Kovács, K Pásztor-Huszár, Z Kókai, L Sipos: Comparison of preference mapping methods:, JOURNAL OF CHEMOMETRICS 28: (4) pp. 293-300. pp. 293-300. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol DOI |
2014
 adattárból, 2016. XI. 25. |
Bagdi A, Szabó F, Gere A, Kókai Z, Sipos L, Tömösközi S: Effect of aleurone-rich flour on composition, cooking, textural, and sensory properties of pasta, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 59: (2, Part 1) pp. 996-1002. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol DOI |
2013
 adattárból, 2016. XI. 25. |
Sárosi Sz, Sipos L, Kókai Z, Pluhár Zs, Szilvássy B, Novák I: Effect of different drying techniques on the aroma profile of Thymus vulgaris analyzed by GC-MS and sensory profile methods, INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 46: pp. 210-216. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol DOI |
2012
 adattárból, 2016. XI. 25. |
Sipos L, Kovács Z, Sági-Kiss V, Csiki T, Kókai Z, Fekete A, Héberger K: Discrimination of mineral waters by electronic tongue, sensory evaluation and chemical analysis, FOOD CHEMISTRY 135: (4) pp. 2947-2953. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 22 nyelv: angol DOI |
2011
 adattárból, 2016. XI. 25. |
László Sipos, Zoltán Kovács, Dániel Szöllösi, Zoltán Kókai, István Dalmadi, Andras Fekete: Comparison of novel sensory panel performance evaluation techniques with e-nose analysis integration, JOURNAL OF CHEMOMETRICS 25: (5) pp. 275-286. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 12 nyelv: angol DOI |
2010
 adattárból, 2016. XI. 25. |
Z Kovács, I Dalmadi, L Lukács, L Sipos, K Szántai-Kőhegyi, Z Kókai, A Fekete: Geographical origin identification of pure Sri Lanka tea infusions with electronic nose, electronic tongue and sensory profile analysis, JOURNAL OF CHEMOMETRICS 24: (3-4) pp. 121-130. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 39 nyelv: angol DOI |
| a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma: | 104  |
|
|