Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. III. 31.
Személyes adatok
Kókai Zoltán
név Kókai Zoltán
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Kertészettudományi Doktori Iskola (oktató)
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
telefonszám +36 1 305-7351
saját honlap
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2004
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 2.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0.5
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Szabó Anna PhD 2015  KTDI-BCE
(50%) Heszberger János PhD 2009  OGDI
(50%) Heszberger János PhD 2009  

abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
Györey Annamária (PhD) 2014/01  ÉDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Sinkáné Hidvégi Hedvig (PhD) (2022/01)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület érzékszervi vizsgálati módszerek fejlesztése; elektronikus-humán érzékszervek integrációja;érzékszervi szoftver fejlesztése; preferencia térképezés; termékspecifikus vizsgálati rendszerek kidolgozása
jelenlegi kutatásainak tudományága agrárműszaki tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2019

Varga Áron, Gáspár Igor, Juhász Réka, Ladányi Márta, Hegyes-Vecseri Beáta, Kókai Zoltán, Márki Edit: Beer microfiltration with static turbulence promoter: Sum of ranking differences comparison, JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 42: (1) p. e12941.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2017

Gere Attila, Sipos László, Kovács Sándor, Kókai Zoltán, Héberger Károly: Which Just-About-Right feature should be changed if evaluations deviate? A case study using sum of ranking differences, CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS 161: pp. 130-135.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2017

Gere Attila, Székely Géza, Kovács Sándor, Kókai Zoltán, Sipos László: Readiness to adopt insects in Hungary, FOOD QUALITY AND PREFERENCE 59: (July) pp. 81-86.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 22
nyelv: angol
2017

Gere Attila, Szabó Zsófia, Pásztor-Huszár Klára, Orbán Csaba, Kókai Zoltán, Sipos László: Use of JAR-Based Analysis for Improvement of Product Acceptance: A Case Study on Flavored Kefirs, JOURNAL OF FOOD SCIENCE 82: (5) pp. 1200-1207.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
2017

Gere Attila, Kókai Zoltán, Sipos László: Influence of mood on gazing behavior: Preliminary evidences from an eye-tracking study, FOOD QUALITY AND PREFERENCE 61: 10.1016/j.foodqual.2017.05.004
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
2016

Bagdi A, Tóth B, Lőrincz R, Szendi Sz, Gere A, Kókai Z, Sipos L, Tömösközi S: Effect of aleurone-rich flour on composition, baking, textural, and sensory properties of bread, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 65: pp. 762-769.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 14
nyelv: angol
2015

A Gere, L Sipos, V Loso, A Györey, S Kovacs, L Huzsvai, A Nabradi, Z Kókai: Applying parallel factor analysis and Tucker-3 methods on sensory and instrumental data to establish preference maps., JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 94: (15) pp. 3213-3225.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 13
nyelv: angol
2014

A Gere, S Kovács, K Pásztor-Huszár, Z Kókai, L Sipos: Comparison of preference mapping methods:, JOURNAL OF CHEMOMETRICS 28: (4) pp. 293-300.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 7
nyelv: angol
2013

L Sipos, D Szöllősi, Z Kovács, A Gere, Z Kókai, A Fekete: Sensory evaluation and Electronic tongue for sensing flavoured mineral water taste attributes, JOURNAL OF FOOD SCIENCE 78: (10) pp. S1602-S1608.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
2012

A Szőke, V Losó, L Sipos, A Geösel, A Gere, Z Kókai: The effect of brand/type/variety knowledge on the sensory perception, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 41: (Suppl. 1) pp. 197-204.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:69 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
157
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
157
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
1
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
1 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
49
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
61
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
504

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )