Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. I. 09.
Személyes adatok
név Vozáry Eszter
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témakiíró)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Budapesti Corvinus Egyetem
Elérhetőségek
telefonszám +36 1 305-7205
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím CSc
fokozat megszerzésének éve 1981
fokozat tudományága biológiai tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve MTA
Jelenlegi munkahelyek
1990 - Szent István Egyetem
további (nyug. egy. docens egyetemi magántanár)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 2
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 1
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Csima György PhD 2015  ÉDI-BCE
(50%) Mészáros Péter PhD 2007  ÉDI

  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület élelmiszerfizika, élelmiszer reológia, elektromos impedancia spektroszkópia
jelenlegi kutatásainak tudományága agrárműszaki tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2019

Jócsák Ildikó, Végvári György, Vozáry Eszter: Electrical impedance measurement on plants: a review with some insights to other fields, THEORETICAL AND EXPERIMENTAL PLANT PHYSIOLOGY 31: (3) pp. 359-375.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: angol
URL 
2018

Cseresnyés Imre, Rajkai Kálmán, Takács Tünde, Vozáry Eszter: Electrical impedance phase angle as an indicator of plant root stress, BIOSYSTEMS ENGINEERING 169: pp. 226-232.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2018

Vozáry Eszter, Milenkowa Sophia, Csima György: Connection Between Rheological and Electricalparameters of Candy Gums, HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING (34) pp. 49-51.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2017

Cseresnyés Imre, Kabos Sándor, Takács Tünde, Végh Krisztina R, Vozáry Eszter, Rajkai Kálmán: An improved formula for evaluating electrical capacitance using the dissipation factor, PLANT AND SOIL 419: pp. 237-256.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2016

Csima Gy, Vozáry E: Stretched exponent rheological model of gum candy, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (1) pp. 149-156.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2015

Kertész Á, Hlaváčová Z, Vozáry E, Staroňová L: Relationship between moisture content and Electrical impedance of carrot slices during drying, INTERNATIONAL AGROPHYSICS 29: (1) pp. 61-66.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2013

Kaltenecker P, Szöllosi D, Friedrich L, Vozáry E: Determination of salt content in various depth of pork chop by electrical impedance spectroscopy, JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 434: (1) 012094
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2010

Vozáry E, Benkó P: Non-destructive determination of impedance spectrum of fruit flesh under the skin, JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 224: (1) 012142
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2005

Mészáros Péter, Vozáry Eszter, Funk David: Connection between Moisture Content and Electrical Parameters of Apple Slices during Drying, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 1: (2) pp. 95-121.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
URL 
1999

ESZTER VOZÁRY, PÉTER LÁSLÓ, GÁBOR ZSIVÁNOVITS: Impedance Parameter Characterizing Apple Bruise Impedance parameter characterizing apple bruise - Electrical Bioimpedance Methods, Applications to Medicine and Biotechnology, ANNALS OF THE NEW YORK ACADEMY OF SCIENCES 185: (873) pp. 421-429.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:22 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
123
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
125
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
3 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
109

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )