Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. I. 27.
Személyes adatok
Peles Ferenc Árpád
név Peles Ferenc Árpád
intézmény neve
doktori iskola
DE Állattenyésztési Tudományok Doktori Iskola (témavezető)
DE Kerpely Kálmán Doktori Iskola (oktató)
DE Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témakiíró)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása DE Állattenyésztési Tudományok Doktori Iskola 99%
DE Kerpely Kálmán Doktori Iskola 1%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Debreceni Egyetem
Elérhetőségek
telefonszám +36 52 508-470
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2008
fokozat tudományága állattenyésztési tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Debreceni Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2007 - Debreceni Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 1.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Tema Andualem Tonamo (PhD) (2021/08)  ÁTDI-DE
(50%) Szabóné Petróczki Flóra Mária (PhD) (2021/01)  ÁTDI-DE
(50%) Horváth Brigitta (PhD) (2020/08)  ÁTDI-DE
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Élelmiszer-mikrobiológia
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
biológiai tudományok
Közlemények
2019

Woode Benjamin Kojo, Petróczki Flóra Mária, Béri Béla, Peles Ferenc: Microbiological quality of bulk tank raw milk from two dairy farms in Hajdú-Bihar County, Hungary, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK/ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS 2018: (75) pp. 105-112.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2019

Flóra Mária Petróczki, Benjamin KojoWoode, Gréta Törős, Noémi Stella Nagy, Béla Béri, Ferenc Peles: Microbiological status of bulk tank milk and different flavored gomolya cheeses produced by a milk producing and processing plant, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK/ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS 2018: (75) pp. 73-78.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2019

Horváth Brigitta, Peles Ferenc, Bereczki László, Széll András, Sipos Rita, Erős Ágnes, Lovász Csaba, Micsinai Adrienn: Comparison of sample preparation methods for the identification of Staphylococcus Aureus by MALDI-FOF MS, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK/ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS (1) pp. 9-14.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2019

Peles Ferenc, Sipos Péter, Győri Zoltán, Pfliegler Walter P., Giacometti Federica, Serraino Andrea, Pagliuca Giampiero, Gazzotti Teresa, Pócsi István: Adverse Effects, Transformation and Channeling of Aflatoxins Into Food Raw Materials in Livestock, FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 10: p. 1.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: angol
URL 
2019

Petróczki Flóra Mária, Kardos Gábor, Béri Béla, Peles Ferenc: A fajta és a laktáció számának hatása a nyerstej mikrobiológiai minőségére, In: Pintér, Gábor; Csányi, Szilvia; Zsiborács, Henrik (szerk.) Innovációs kihívások a XXI. században, Pannon Egyetem Georgikon Kar (2019) pp. 341-349.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
2018

Petróczki Flóra Mária, Veres Viktória, Kardos Gábor, Béri Béla, Peles Ferenc: Characterisation of Staphylococcus aureus strains isolated from raw milk from vending machines in Hajdú-Bihar County, Hungary, In: Kovács, Béla; Czipa, Nikolett; Peles, Ferenc; Bódi, Éva; Kántor, Andrea; Petróczki, Flóra; Alexa, Loránd (szerk.) Scientific researches in food production - 3rd meeting of young researches from V4 countries, (2018) pp. 50-54.
dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke
nyelv: angol
2012

F Peles, Z Győri, T Bácskai, Zs Szabó, M Murvai, B Kovács: Microbiological quality of organic wheat grains and sprouts, ANALELE UNIVERSITÁTII DIN ORADEA FASCICULA PROTECTIA MEDIULUI 18: (17) pp. 53-60.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
2010

Mária Borbély, Péter Sipos, Ferenc Peles, Zoltán Győri: Mycotoxin contamination in cereals, JOURNAL OF AGROALIMENTARY PROCESSES AND TECHNOLOGIES 16: (2) pp. 96-98.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 14
nyelv: angol
2007

Peles F, Wagner M, Varga L, Hein I, Rieck P, Gutser K, Keresztúri P, Kardos G, Turcsányi I, Béri B, Szabó A: Characterization of Staphylococcus aureus strains isolated from bovine milk in Hungary, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 118: (2) pp. 186-193.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 219
nyelv: angol
URL 
2006

Peles F, Keresztúri P, Iglói A, Szabó A: The effect of environmental factors on the microbiological quality of bulk tank milk, CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS 34: (1) pp. 755-758.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:243 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
134
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
126
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
1
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
1 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
257

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )