Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2018. VIII. 24.
Személyes adatok
Hanczné Lakatos Erika
név Hanczné Lakatos Erika
intézmény neve
doktori iskola
SzE Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola (témavezető)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Széchenyi István Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím lakatos.erikasze.hu
telefonszám +36 96 566-633
saját honlap
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2006
fokozat tudományága állattenyésztési tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Nyugat-magyarországi Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2004 - Széchenyi István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 2.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0.5
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Kapcsándi Viktória PhD 2015  WAMDI

abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
Barabás Attila (PhD) 2016/08  SZE-WAMDI
(50%) Hunter-Molnár Rita (PhD) 2016/08  SZE-WAMDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Kiss Kármen Anita (PhD) (2022/08)  SZE-WAMDI
(50%) Csordás Norbert (PhD) (2021/08)  SZE-WAMDI
(50%) Zakar Mihály (PhD) (2020/08)  SZE-WAMDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Kutatási tevékenységem elsősorban az alacsony teljesítményű mikrohullámú sugárzás sejtműködésre, enzimaktivitásra kifejtett hatásának vizsgálatára irányul.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2018

Kapcsándi Viktória, Barabás Attila, Sik Beatrix, Ajtony Zsolt, Lakatos Erika: Különböző laktóz koncentrációk hatása Kluyveromyces élesztőtörzsek szaporodási tulajdonságaira és etanoltermelési képességére, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 59: (1) pp. 27-43.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
Teljes szöveg 
2018

Tihanyi-Kovács Renáta, Hanczné Lakatos Erika, Ásványi Balázs, Böröcz Péter: The effect of the supply chain exerting physical stress on the microbiological status of bottled natural mineral water, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK/ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS : (74) p. 189.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2018

Molnár Judit, Lakatos Erika, Ásványi Balázs: Influencing the growth kinetics of yeast strains with vitamin supplementation, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK/ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS 74: pp. 113-115.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2017

M Zakar, E Lakatos, G Keszthelyi-Szabó, Zs László: PURIFICATION OF DAIRY WASTEWATERS BY ADVANCED OXIDATION PROCESSES AND MEMBRANE FILTRATION, REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 11: (1) pp. 32-38.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: angol
URL 
2016

Kapcsándi V, Kovács A. J. , Neményi M., Lakatos E. : Investigation of a non thermal effect of microwave treatment, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (2) pp. 224-232.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
DOI 
2016

Rétfalvi T, Szabó P, Hájos A-T, Albert L, Kovács A, Milics G, Neményi M, Lakatos E, Ördög V: Effect of co-substrate feeding on methane yield of anaerobic digestion of Chlorella vulgaris, JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY 28: pp. 2741-2752.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2015

Hunter-Molnár R, Lakatos E, Kovács Attila J: Alma szeletek száradási paramétereinek vizsgálata, KONZERVÚJSÁG 2015: (1-4) pp. 18-22.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2015

Szücs P, Vajda K, Szigeti J, Molnár J, Lakatos E, Ásványi B: A Sous-vide, mint kíméletes hőkezelési technológia élelmiszer-higiéniai vonatkozásai, ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 19: (1) pp. 75-91. pp. 75-91.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
URL 
2013

Kapcsándi Viktória, Neményi Miklós, Lakatos Erika: Effect of microwave treatment of the grape must fermentation process, In: Szerk.: Dalmadi I, Szerk.: Engelhardt T, Szerk.: Bogó-Tóth Zs, Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Bús-Pap J, Szerk.: Mohácsi-Farkas Cs Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program: Book of proceedings. Budapest: Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2013. pp. 72-75.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2010

Lakatos Erika, Kovács Attila József, Neményi Miklós: Tejbőr szerkezetének vizsgálata pásztázó (scanning) elektronmikroszkópos módszerrel = Examination of milk skin structure by scanning electronmicroscopy, TEJIPAR: A TEJIPARI IGAZGATÓSÁG ÉS A MITE TEJIPARI SZAKOSZTÁLYÁNAK KÖZLEMÉNYEI 70: (1-2) pp. 3-8.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
54
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
77
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
1
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
4 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
61

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )