Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2021. VI. 01.
Személyes adatok
Baranyai László
név Baranyai László
intézmény neve
doktori iskola
MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím Baranyai.Laszloetk.szie.hu
telefonszám +36 1 305-7205
saját honlap
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2002
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
1999 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 1.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0.5
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Dénes Lajos Dénes PhD 2018  ÉDI

témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
(50%) Kertész István PhD (2021/12)  ÉDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Amani Hanieh (PhD) (2022/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Digitális képfeldolgozás alkalmazása élelmiszeripari nyersanyagok és késztermékek minősítésére. Lézer fénnyel indukált diffúz reflexió vizsgálata. Fény terjedésének szimulációja biológiai szövetekben.
jelenlegi kutatásainak tudományága agrárműszaki tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2020

Le Nguyen Lien Phuong, Visy Anna, Baranyai László, Friedrich László, Mahajan Pramod V.: Application of hue spectra fingerprinting during cold storage and shelf-life of packaged sweet cherry, JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION 14: p. 1.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Baranyai László: Laser induced diffuse reflectance imaging – Monte Carlo simulation of backscattering measured on the surface, METHODSX 7: p. 100958.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2019

Lien Phuong Le Nguyen, Tamás Zsom, Mai Sao Dam, László Baranyai, Géza Hitka: Evaluation of the 1-MCP microbubbles treatment for shelf-life extension for melons, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 150: (1) pp. 89-94.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
URL 
2017

V Zsom-Muha, L Ember, G Hitka, L Baranyai, L L P Nguyen, D Nagy, T Zsom: NON-DESTRUCTIVE POSTHARVEST MATURITY EVALUATION OF GOLDEN DELICIOUS APPLE, HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING 32: pp. 56-61.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2016

T. Zsom, V. Zsom-Muha, D. L. Dénes, L. Baranyai, J. Felföldi: Quality changes of pear during shelf-life., PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 12: (1) pp. 81-106.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2015

Mussadiq Zohaib, Laszlo Baranyai, Helyes Lajos, Gyuricza Csaba: Evaluation and comparison of open source program solutions for automatic seed counting on digital images, COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 117: pp. 194-199.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 15
nyelv: angol
URL 
2012

Norhashila Hashim, Rimfiel Bin Janius, Laszlo Baranyai, Russly Abdul Rahman, Azizah Osman, Manuela Zude: Kinetic Model for Colour Changes in Bananas During the Appearance of Chilling Injury Symptoms, FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 5: (8) pp. 2952-2963.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 14
nyelv: angol
URL 
2009

László Baranyai, Manuela Zude: Analysis of laser light propagation in kiwifruit using backscattering imaging and Monte Carlo simulation, COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 69: (1) pp. 33-39.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 56
nyelv: angol
URL 
2008

Giuseppe Romano, László Baranyai, Klaus Gottschalk, Manuela Zude: An Approach for Monitoring the Moisture Content Changes of Drying Banana Slices with Laser Light Backscattering Imaging, FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 1: (4) pp. 410-414.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 43
nyelv: angol
URL 
2007

O. Reichart, K. Szakmár, Á. Jozwiak, J. Felföldi, L. Baranyai.: Redox potential measurement as a rapid method for microbiological testing and its validation for coliform determination, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 114: (2) pp. 143-148.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 22
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:160 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
114
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
114
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
1
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
4 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
44
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
50
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
251

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )