Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2017. X. 13.
Személyes adatok
Baranyai László
név Baranyai László
születési év 1973
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témakiíró)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím Baranyai.Laszloetk.szie.hu
telefonszám +36 1 305-7020
saját honlap
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2002
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
1999 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 1.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0.5
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
(50%) Dénes Lajos Dénes PhD (2017/12)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Digitális képfeldolgozás alkalmazása élelmiszeripari nyersanyagok és késztermékek minősítésére. Lézer fénnyel indukált diffúz reflexió vizsgálata. Fény terjedésének szimulációja biológiai szövetekben.
jelenlegi kutatásainak tudományága agrárműszaki tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2016

T. Zsom, V. Zsom-Muha, D. L. Dénes, L. Baranyai, J. Felföldi: Quality changes of pear during shelf-life., PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 12: (1) pp. 81-106.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2015

Mussadiq Zohaib, Laszlo Baranyai, Helyes Lajos, Gyuricza Csaba: Evaluation and comparison of open source program solutions for automatic seed counting on digital images, COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 117: pp. 194-199.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
DOI 
2014

Parrag V, Felföldi J, Baranyai L, Geösel A, Firtha F: Early detection of cobweb disease infection on Agaricus bisporus sporocarps using hyperspectral imaging, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 43: (Suppl. 1) pp. 107-113.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2013

Bodor Péter, Baranyai László, Ladányi Márta, Bálo Borbála, Strever Albert E., Bisztray György Dénes, Hunter Jacobus J: Stability of Ampelometric Characteristics of Vitis vinifera L. cv. 'Syrah' and 'Sauvignon blanc" Leaves: Impact of Within-vineyard Variability and Pruning Method/Bud Load., SOUTH AFRICAN JOURNAL FOR ENOLOGY AND VITICULTURE 34: (1) pp. 129-137.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
2013

J Felfoldi, L Baranyai, F Firtha, L Friedrich, Cs Balla: Image processing based method for characterization of the fat/meat ratio and fat distribution of pork and beef samples, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 9: (1) pp. 27-53.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2012

Norhashila Hashim, Rimfiel Bin Janius, Laszlo Baranyai, Russly Abdul Rahman, Azizah Osman, Manuela Zude: Kinetic Model for Colour Changes in Bananas During the Appearance of Chilling Injury Symptoms, FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 5: (8) pp. 2952-2963.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 9
nyelv: angol
DOI 
2012

Bodor Péter, Baranyai László, Bálo Borbála, Tóth Erika, Strever Albert, Kobus Hunter, Bisztray György Dénes: GRA.LE.D. (GRApevine LEaf Digitalization) software for the detection and graphic reconstruction of ampelometric differences between Vitis leaves, SOUTH AFRICAN JOURNAL FOR ENOLOGY AND VITICULTURE 33: (1) pp. 1-6.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2012

L D Dénes, V Zsom-Muha, L Baranyai, J Felföldi: Modelling of apple slice moisture content by optical methods, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 41: pp. 39-51.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2009

Manuela Zude, László Baranyai: Analysis of laser light propagation in kiwifruit using backscattering imaging and Monte Carlo simulation, COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 69: (1) pp. 33-39.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 41
nyelv: angol
DOI 
2007

O. Reichart, K. Szakmár, Á. Jozwiak, J. Felföldi, L. Baranyai.: Redox potential measurement as a rapid method for microbiological testing and its validation for coliform determination, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 114: (2) pp. 143-148.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 17
nyelv: angol
DOI 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:77 
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
54
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
70
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
4 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
27
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
22
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
114

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )