 |
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. I. 22. Közlemények |
2022
 adattárból, 2023. I. 22. |
Anita Hencz, Lien Le Phuong Nguyen, László Baranyai, Donatella Albanese: Assessment of Wine Adulteration Using Near Infrared Spectroscopy and Laser Backscattering Imaging, PROCESSES 10: (1) pp. 1-10. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2023. I. 22. |
Amani Hanieh, Firtha Ferenc, Jakab Ivett, Baranyai László, Badak‐Kerti Katalin: Nondestructive evaluation of baking parameters on pogácsa texture, JOURNAL OF TEXTURE STUDIES 52: (4) pp. 510-519. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2023. I. 22. |
Le Nguyen Lien Phuong, Visy Anna, Baranyai László, Friedrich László, Mahajan Pramod V.: Application of hue spectra fingerprinting during cold storage and shelf-life of packaged sweet cherry, JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION 14: p. 1. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2023. I. 22. |
Baranyai László: Laser induced diffuse reflectance imaging – Monte Carlo simulation of backscattering measured on the surface, METHODSX 7: p. 100958. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2023. I. 22. |
Lien Phuong Le Nguyen, Tamás Zsom, Mai Sao Dam, László Baranyai, Géza Hitka: Evaluation of the 1-MCP microbubbles treatment for shelf-life extension for melons, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 150: (1) pp. 89-94. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 18 nyelv: angol URL |
2015
 adattárból, 2023. I. 22. |
Mussadiq Zohaib, Laszlo Baranyai, Helyes Lajos, Gyuricza Csaba: Evaluation and comparison of open source program solutions for automatic seed counting on digital images, COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 117: pp. 194-199. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 38 nyelv: angol URL |
2012
 adattárból, 2023. I. 22. |
Norhashila Hashim, Rimfiel Bin Janius, Laszlo Baranyai, Russly Abdul Rahman, Azizah Osman, Manuela Zude: Kinetic Model for Colour Changes in Bananas During the Appearance of Chilling Injury Symptoms, FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 5: (8) pp. 2952-2963. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 25 nyelv: angol URL |
2009
 adattárból, 2023. I. 22. |
László Baranyai, Manuela Zude: Analysis of laser light propagation in kiwifruit using backscattering imaging and Monte Carlo simulation, COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 69: (1) pp. 33-39. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 64 nyelv: angol URL |
2008
 adattárból, 2023. I. 22. |
Giuseppe Romano, László Baranyai, Klaus Gottschalk, Manuela Zude: An Approach for Monitoring the Moisture Content Changes of Drying Banana Slices with Laser Light Backscattering Imaging, FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 1: (4) pp. 410-414. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 51 nyelv: angol URL |
2007
 adattárból, 2023. I. 22. |
O. Reichart, K. Szakmár, Á. Jozwiak, J. Felföldi, L. Baranyai.: Redox potential measurement as a rapid method for microbiological testing and its validation for coliform determination, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 114: (2) pp. 143-148. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 28 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 231  |
|
|
|
|
|