Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
ARCHÍV OLDAL
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2018. IV. 03.
Személyes adatok
név Koris András
intézmény neve
doktori iskola
MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola 100%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Budapesti Corvinus Egyetem
Elérhetőségek
telefonszám +36 1 482-6112
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2008
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapest Corvinus Egytem
Jelenlegi munkahelyek
2004 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 2
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 1
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Csighy Attila PhD 2022  ÉDI
(50%) Tóth Marcell László PhD 2022  ÉDI
Varga Áron PhD 2022  ÉDI
(50%) Albert Krisztina Zita PhD 2018  ÉDI
(50%) Gáspár Igor PhD 2017  ÉDI

témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
(50%) Chaabane Donia PhD (2024/08)  ÉDI
abszolutóriumot szerzett:
(50%) Yakdhane Asma (PhD) 2022/08  ÉDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Abdisa Kenbon Beyene (PhD) (2026/08)  ÉDI
Kailo Geremew Geidare (PhD) (2026/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Olajok, tejsavó, statikus keverés és ultraszűrés vizsgálata, membrán-emulzifikálás, mikro-, nanokapszulázás, vákuum szárítás, folyamat modellezés, szója peptidek előállítása darából.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
bio-, környezet- és vegyészmérnöki tudományok
Közlemények
2017

Arijit Nath, Gábor Szécsi, Barbara Csehi, Zsuzsa Mednyánszky, Gabriella Kiskó, Éva Bányai, Mihály Dernovics, András Koris: Production of Hypoallergenic Antibacterial Peptides from Defatted Soybean Meal in Membrane Bioreactor: A Bioprocess Engineering Study with Comprehensive Product Characterization, FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 55: (3) pp. 308-324.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2016

Albert K, Vatai G, Giorno L, Koris A: Energy-saving potential of cross-flow membrane emulsification by ceramic tube membrane with inserted cross-section reducers, MEMBRANE WATER TREATMENT 7: (3) pp. 175-191.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2016

Albert K, Tóth C, Verasztó B, Vatai G, Koris A: Microencapsulation analysis based on membrane technology: Basic research of spherical, solid precursor microcapsule production, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 60: (1) pp. 49-53.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2016

Arijit Nath, Andras Koris, Nebeyu E Zewdie, Tsega Yenew Melesse: Production, Purification and Functional Properties of Bioactive Peptides from Soybean, In: Szerk.: P Gorawala, Szerk.: S Mandhatri Agricultural Research Updates. Hauppauge (NY): Nova Science Publishers, 2016. pp. 45-84.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2015

Albert K, Koris A, Ahammed S, GÁspÁr I, Vatai G: Vinaigrette production by membrane emulsification: Process optimization and product development, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 59: (3) pp. 206-208.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2015

Nath Arijit, Verasztó Balázs, Basak Somjyoti, Koris András, Kovács Zoltán, Vatai Gyula: Synthesis of Lactose-Derived Nutraceuticals from Dairy Waste Whey—a Review, FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 9: (1) pp. 16-48.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
DOI 
2015

Gaspar I, Tekic P, Koris A, Krisztina A, Popovic S, Vatai G: CFD and laboratory analysis of axial cross-flow velocity in porous tube packed with differently structured static turbulence promoters, HEMIJSKA INDUSTRIJA 69: (6) pp. 713-718.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2012

Sudip Chakraborty, Varun Aggarwal, Debolina Mukherjee, Koris Andras: Biomass to biofuel, ASIA-PACIFIC JOURNAL OF CHEMICAL ENGINEERING 7: (S3) pp. 254-262. pp. 254-262.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
DOI 
2011

Koris A, Piacentini E, Vatai G, Bekassy-Molnar E, Drioli E, Giorno L: Investigation on the effects of a mechanical shear-stress modification method during cross-flow membrane emulsification, JOURNAL OF MEMBRANE SCIENCE 371: (1-2) pp. 28-36.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 13
nyelv: angol
DOI 
2011

Gaspar I, Koris A, Bertalan Z, Vatai G: Comparison of ceramic capillary membrane and ceramic tubular membrane with inserted static mixer, CHEMICAL PAPERS / CHEMICKÉ ZVESTI 65: (5) pp. 596-602.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:23 
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
138
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
135
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
1
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
513


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )