Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2017. VI. 01.
Személyes adatok
név Koris András
születési év 1973
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témakiíró)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Budapesti Corvinus Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím Koris.Andrasetk.szie.hu
telefonszám +36 1 482-6112
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2008
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapest Corvinus Egytem
Jelenlegi munkahelyek
2004 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 2
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 1
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Gáspár Igor PhD 2017  ÉDI

témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
(50%) Albert Krisztina Zita PhD (2018/03)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Olajok, tejsavó, statikus keverés és ultraszűrés vizsgálata, membrán-emulzifikálás, mikro-, nanokapszulázás, vákuum szárítás, folyamat modellezés, szója peptidek előállítása darából.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
bio-, környezet- és vegyészmérnöki tudományok
Közlemények
2017

Andras Koris: Vegetable oils, Emulsification, In: Szerk.: Robert W Field, Szerk.: Erika Bekassy-Molnar, Szerk.: Frank Lipnizki, Szerk.: Gyula Vatai Engineering Aspects of Membrane Separation and Application in Food Processing. Abingdon: Routledge Taylor & Francis Group, 2017. p. -.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2016

Arijit Nath, Andras Koris, Nebeyu E Zewdie, Tsega Yenew Melesse: Production, Purification and Functional Properties of Bioactive Peptides from Soybean, In: Szerk.: P Gorawala, Szerk.: S Mandhatri Agricultural Research Updates. Hauppauge: Nova Science Publishers, 2016. pp. 45-84.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2015

Nath Arijit, Verasztó Balázs, Basak Somjyoti, Koris András, Kovács Zoltán, Vatai Gyula: Synthesis of Lactose-Derived Nutraceuticals from Dairy Waste Whey—a Review, FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 9: (1) pp. 16-48.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
DOI 
2015

Gaspar I, Tekic P, Koris A, Krisztina A, Popovic S, Vatai G: CFD and laboratory analysis of axial cross-flow velocity in porous tube packed with differently structured static turbulence promoters, HEMIJSKA INDUSTRIJA 69: (6) pp. 713-718.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2012

Sudip Chakraborty, Varun Aggarwal, Debolina Mukherjee, Koris Andras: Biomass to biofuel, ASIA-PACIFIC JOURNAL OF CHEMICAL ENGINEERING 7: (S3) pp. 254-262. pp. 254-262.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
DOI 
2011

Koris A, Piacentini E, Vatai G, Bekassy-Molnar E, Drioli E, Giorno L: Investigation on the effects of a mechanical shear-stress modification method during cross-flow membrane emulsification, JOURNAL OF MEMBRANE SCIENCE 371: (1-2) pp. 28-36.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 12
nyelv: angol
DOI 
2007

D M Krstic, W Höflinger, A Koris, Gy Vatai: Energy-saving potential of cross-flow ultrafiltration with inserted static mixer: Application to an oil-in-water emulsion., SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGY 57: (1) pp. 134-139.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 28
nyelv: angol
DOI 
2006

Dr. Koris András, Márki Edit: Ceramic ultrafiltration membranes for non-solvent vegetable oil degumming (phospholipid removal), DESALINATION 200: (1) pp. 537-539.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 14
nyelv: angol
2004

Hu XG, Bekassy-Molnar E, Koris A: Study of modelling transmembrane pressure and gel resistance in ultrafiltration of oily emulsion, DESALINATION 163: (1-3) pp. 355-360.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 26
nyelv: angol
DOI 
2002

Koris A, Vatai G: Dry degumming of vegetable oils by membrane filtration, DESALINATION 148: (1-3) pp. 149-153.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 28
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:115 
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
53
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
60
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
1
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
123

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2357 ( 2017. V. 15. )