Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2022. VI. 23. Közlemények |
2021
 adattárból, 2021. III. 03. |
Truong Duy H., Dam Mai S., Bujna Erika, Rezessy-Szabo Judit, Farkas Csilla, Vi Vu Ngoc Ha, Csernus Olivia, Nguyen Vuong D., Gathergood Nicholas, Friedrich László, Hafidi Mohamed, Gupta Vijai Kumar, Nguyen Quang D.: In situ fabrication of electrically conducting bacterial cellulose-polyaniline-titanium-dioxide composites with the immobilization of Shewanella xiamenensis and its application as bioanode in microbial fuel cell, FUEL 285: p. 119259. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2021. III. 03. |
Palotás Péter, Palotás Péter, Jónás Gábor, Lehel József, Friedrich László: Preservative Effect of Novel Combined Treatment with Electrolyzed Active Water and Lysozyme Enzyme to Increase the Storage Life of Vacuum-Packaged Carp, JOURNAL OF FOOD QUALITY 2020: 4861471 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2021. III. 03. |
Hidas Karina Ilona, Visy Anna, Csonka Judit, Nyulas-Zeke Ildikó Csilla, Friedrich László, Pásztor-Huszár Klára, Alpár Boglárka, Hitka Géza, Felföldi József, Fehér Orsolya, Gere Attila: Development of a Novel Gluten-Free Egg Pie Product: Effects of Sensory Attributes and Storage, SUSTAINABILITY 12: (24) p. 10389. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2021. III. 03. |
Darnay Lívia, Németh Ádám, Koncz Kálmánné, Monspart-Sényi Judit, Pásztor-Huszár Klára, Friedrich László, Laczay Péter: Effect of different O2/CO2 permeable foils on aging of semi-hard goat cheese, INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL 90: pp. 114-118. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2021. III. 03. |
Farkas Csilla, Rezessy-Szabó Judit M., Gupta Vijai Kumar, Truong Duy H., Friedrich László, Felföldi József, Nguyen Quang D.: Microbial saccharification of wheat bran for bioethanol fermentation, JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION 240: 118269 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2021. III. 03. |
Hussein K.N., Friedrich L., Pinter R., Nemeth Cs, Kisko G., Dalmadi István: Effect of linalool and piperine on chicken meat quality during refrigerated conditions, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 48: (4) pp. 431-440. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2012
 adattárból, 2021. III. 03. |
Németh Cs, Dalmadi I, Mráz B, Friedrich L, Zeke I, Juhász R, Suhajda Á, Balla Cs: Effect of high pressure treatment on liquid whole egg, HIGH PRESSURE RESEARCH 32: (2) pp. 330-336. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2012
 adattárból, 2021. III. 03. |
Friedrich L, Tuboly E, Pasztor-Huszar K, Balla C, Ven C: NON-DESTRUCTIVE MEASUREMENT OF OUTER CRUST FORMATION IN DRY SAUSAGE USING ULTRASOUND TECHNIQUE, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 41: (2) pp. 152-160. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2009
 adattárból, 2021. III. 03. |
Siró István, Vén Csilla, Balla Csaba, Jónás Gábor, Zeke Ildikó, Friedrich László: Application of an ultrasonic assisted curing technique for improving the diffusion of sodium chloride in porcine meat, JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 91: (2) pp. 353-362. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 101 nyelv: angol
|
2008
 adattárból, 2021. III. 03. |
Friedrich L, Siró I, Dalmadi I, Horváth K, Ágoston R, Balla Cs: Influence of various preservatives on the quality of minced beef under modified atmosphere at chilled storage, MEAT SCIENCE 79: (2) pp. 332-343. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 36 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 151  |
|
|