Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2021. I. 06. Közlemények |
2019
adattárból, 2020. I. 14. |
Izsó Tekla, Szabó-Bódi Barbara, Somogyi László, Kasza Gyula: Consumers’ willingness to buy dairy product imitations (analogues) based on structural equation modelling, BRITISH FOOD JOURNAL 121: (3) pp. 835-848. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2020. I. 14. |
Bognár Erzsébet, Hellner Gabriella, Radnóti Andrea, Somogyi László, Kemény Zsolt: Effect of Different Chlorine Sources on the Formation of 3-Monochloro-1,2-Propanediol and 2-Monochloro-1,3-Propanediol Fatty Acid Esters during Frying, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2020. I. 14. |
Izsó Tekla, Somogyi László, Soós Anita, Zeke Ildikó: The Effect of Foreign Fats on the Physical Properties of Anhydrous Milk Fat, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 62: (2) pp. 182-187. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2020. I. 14. |
Bognar Erzsebet, Hellner Gabriella, Radnoti Andrea, Somogyi Laszlo, Kemeny Zsolt: FORMATION OF GLYCIDYL ESTERS DURING THE DEODORIZATION OF VEGETABLE OILS, HUNGARIAN JOURNAL OF INDUSTRY AND CHEMISTRY 46: (2) pp. 67-71. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2020. I. 14. |
Zay Katalin, Somogyi László, Soós Anita: Különböző tulajdonságú mákőrlemények hatása a fehér csokoládé reológiai tulajdonságaira, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 64: (2) pp. 2052-2069. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2018
adattárból, 2020. I. 14. |
Ildikó Szedljak, Viktória Tóth, Judit Tormási, Anikó Kovács, László Somogyi, László Sipos, Gabriella Kiskó: Effects of Different Heat Treatments on the Chemical and Microbiological Characteristics of Egg-free and Quail Egg Dried Pasta., HUNGARIAN JOURNAL OF INDUSTRY AND CHEMISTRY 46: (2) pp. 85-90. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2018
adattárból, 2020. I. 14. |
Vinod Dhaygude, Anita Soós, László Somogyi: Solidification of the Blends of Fully Hydrogenated Coconut Oil and Non-hydrogenated Coconut Oil, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 62: (1) dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2020. I. 14. |
Somogyi László, Soós Anita, Visy Orsolya, Volent Orsolya: Pörkölés hatása növényolajok oxidációs stabilitására = The effect of roasting on the oxidation stability of vegetable oils, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 62: (2) pp. 1070-1081. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2015
adattárból, 2020. I. 14. |
László Somogyi, Gorka Ágnes, Anita Soós, Katalin Badak Kerti, Kata Kóczán Manninger, Ildikó Szedljak: Effect of Immersed Herbs on the Oxidative Stability of Edible Oils, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 59: (4) pp. 272-276. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2020. I. 14. |
Imre A, Somogyi L, Soós A, Kőhegyi KS: Changes in the total water-soluble polyphenol content and antioxidant effect of coffee as a function of the roasting temperature, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 61: (3) pp. 742-755. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Angol, Magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 0 |
|
|