Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. IX. 26. Közlemények |
2022
adattárból, 2023. IX. 26. |
Szente V, Fertő I, Benedek Zs: Growing couch potatoes? The impact of COVID-19 in the light of personal values in Hungary, AGRICULTURAL AND FOOD ECONOMICS 10: (1) 11 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. IX. 26. |
Chang Betty P.I., Massri Camila, Reipurth Malou, Petropoulou Eugenia, Hüttl-Maack Verena, Gawlik Dennis, Kujáni Katalin, Szente Viktória, Hegyi Adrienn, Fricz Ágnes Szegedyné, Cruz Elena Santa, Benos Theo, Aouinaït Camille, Campos Débora, Alfaro Begoña, Jansseni Frank, Theodorakopoulou Irini, Iliopoulos Constantine, Hieke Sophie: Barriers and Facilitators of Purchasing from Short Food Supply Chains: Evidence from Consumer Focus Groups in Germany, Spain, Greece and Hungary, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD STUDIES 11: pp. 208-218. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. IX. 26. |
SZENTE Viktória, OSIAKO Peter Onyonje, NAGY Mónika Zita, PINTÉR Attila, SZIGETI Orsolya: COMMUNITY BASED ECOTOURISM IN HUNGARY: CITIZENS’ PERCEPTIONS TOWARDS THE ROMA COMMUNITY, GEOJOURNAL OF TOURISM AND GEOSITES 34: (1) pp. 233-239. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. IX. 26. |
Szente V, Fertő I, Benedek Zs: Hozzájárul-e a helyi élelmiszer vásárlás a helyi gazdaság fejlődéséhez? Egy szisztematikus irodalmi áttekintés, TÉR ÉS TÁRSADALOM 35: (2) pp. 49-68. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: magyar URL |
2020
adattárból, 2023. IX. 26. |
Benedek Zs, Fertő I, Szente V: The Multiplier Effects of Food Relocalization, SUSTAINABILITY 12: (9) 3524 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 21 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. IX. 26. |
Szerb Boglárka, Horváth Jolán, Szente Viktória: Consumer perception of Hungarian agroforestry products – results of a Q-methodology attitude research study, STUDIES IN AGRICULTURAL ECONOMICS 122: (3) pp. 124-131. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2023. IX. 26. |
Szente Viktória, Horváth Jolán: A szokványos és az ökoélelmiszerek megkülönböztetése érzékszervi jellemzők alapján, ÉLELMISZER TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 14: (1) pp. 10-16. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2016
adattárból, 2023. IX. 26. |
Szakály Zoltán, Soós Mihály, Szabó Sára, Szente Viktória: Role of labels referring to quality and country of origin in food consumers’ decisions, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (3) pp. 323-330. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 14 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2023. IX. 26. |
Szente V., Szigeti O., Polereczki Zs., Varga Á., Szakály Z.: Towards a new strategy for organic milk marketing in Hungary, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 44: (1) pp. 32-38. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2012
adattárból, 2023. IX. 26. |
Szakály Zoltán, Szente Viktória, Kövér György, Polereczki Zsolt, Szigeti Orsolya: The influence of lifestyle on health behavior and preference for functional foods, APPETITE 58: (1) pp. 406-413. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 154 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 201 |
|
|