Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2022. XII. 01. Közlemények |
2020
 adattárból, 2020. XII. 01. |
Palotás Péter, Palotás Péter, Jónás Gábor, Lehel József, Friedrich László: Preservative Effect of Novel Combined Treatment with Electrolyzed Active Water and Lysozyme Enzyme to Increase the Storage Life of Vacuum-Packaged Carp, JOURNAL OF FOOD QUALITY 2020: 4861471 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2020. XII. 01. |
Lehel József, Yaucat-Guendi Rebecca, Darnay Lívia, Palotás Péter, Laczay Péter: Possible food safety hazards of ready-to-eat raw fish containing product (sushi, sashimi), CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2020. XII. 01. |
Grúz Adrienn, Mackle Oliver, Bartha András, Szabó Rita, Déri János, Budai Péter, Lehel József: Biomonitoring of toxic metals in feathers of predatory birds from eastern regions of Hungary, ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH 26: (25) pp. 26324-26331. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2020. XII. 01. |
Lehel J, Lányi K, Pleva D, Laczay P: Természetes eredetű élelmiszer-összetevők toxikus hatásai, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 140: pp. 239-250. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2018
 adattárból, 2020. XII. 01. |
Grúz Adrienn, Déri János, Szemerédy Géza, Szabó Korinna, Kormos Éva, Bartha András, Lehel József, Budai Péter: Monitoring of heavy metal burden in wild birds at eastern/north-eastern part of Hungary, ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH 25: (7) pp. 6378-6386. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2020. XII. 01. |
Lehel J, Bartha A, Danko D, Lanyi K, Laczay P: Heavy metals in seafood purchased from a fishery market in Hungary., FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART B - SURVEILLANCE 11: (4) pp. 302-308. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2017
 adattárból, 2020. XII. 01. |
Lehel J, Lányi K, Laczay P: Tengeri és édesvízi biotoxinok élelmiszer-toxikológiai jelentősége I. Kagylók, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 139: (4) pp. 225-234. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2017
 adattárból, 2020. XII. 01. |
LEHEL J, Lányi K, Laczay P: Tengeri és édesvízi biotoxinok élelmiszer-toxikológiai jelentősége II. Halak és halászati termékek., MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 139: pp. 567-575. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2017
 adattárból, 2020. XII. 01. |
LEHEL J, Zwillinger D, Bartha A, LÁNYI K, LACZAY P: Food safety aspects of primary environmental contaminants in the edible tissues of roe deer (Capreolus capreolus), ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH 24: (32) pp. 25372-25382. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2016
 adattárból, 2020. XII. 01. |
Lehel József, Laczay Péter, Gyurcsó Adrienn, Jánoska Ferenc, Majoros Szilvia, Lányi Katalin, Marosán Miklós: Toxic heavy metals in the muscle of roe deer (Capreolus capreolus)—food toxicological significance, ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH 23: pp. 4465-4472. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 13 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 26  |
|
|