Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
ARCHÍV OLDAL
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2014. V. 06.
Személyes adatok
név Varga Zsuzsa
intézmény neve
doktori iskola
SE Patológiai tudományok Doktori Iskola (oktató)
Elérhetőségek
drótpostacím vargazsse-etk.hu
telefonszám +36 1 486-4822
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2007
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
1994 - Semmelweis Egyetem
további (főiskolai docens)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Élelmiszeripari mikrobiológia, élelmiszeripari fermentációk
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2014

Pató Csilla, Wágenhoffer Ádám, Varga Zsuzsa: Glutén kimutatására alkalmas gyorsteszt használata a közétkeztetésben és a vendéglátásban, ÚJ DIÉTA : A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA 23: (1) pp. 7-8.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2013

Almási Erzsébet, Varga Zsuzsa: Probiotikus és normál joghurtok és kefírek tejcukortartalmának mérése, ÚJ DIÉTA : A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA 22: (1) pp. 23-24.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2009

Gilingerné Pankotai M, Varga Zs: Antioxidant activity and vitamin C content in berries and fruit products made from berries, In: Fatrcová-Šramková K (szerk.) Antioxidants 2009: Zbornik z I. ročníka vedeckej konference s medzinárodnou účast'ou. Nitra: Slovak Agric. University, Nitra, 2009. pp. 70-73.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány
nyelv: angol
2008

Varga Zsuzsa, Mészáros Krisztina: Reológiai mérési módszerek összehasonlítása diszfágiás étrend összeállításához, ÚJ DIÉTA : A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA 17: (1) pp. 4-5.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
URL 
2008

Mészáros K, Varga Zs, Kárpáti P, Hacki T: Rheological measurements for standardization of viscosity of test bolus and foods for patients suffering from dysphagi, ÉLELMISZERFIZIKAI KÖZLEMÉNYEK 21: (1) pp. 61-64.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2008

Varga Zs, Gilingerné Pankotai M: Zöldségfélék bioaktív anyagainak hatása az emberi egészségre, AGRÁRUNIÓ 9: (2) pp. 57-59.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
Teljes szöveg 
2006

Varga Z, Palvolgyi M, Juhasz-Roman M, Toth-Markus M: Development of therapeutic kefir-like products with low galactose content for patients with galactose intolerance, ACTA ALIMENTARIA 35: (3) pp. 295-304.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.253
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
DOI 
2005

Mészáros Krisztina, Hacki Tamás, Varga Zsuzsa: Az oropharyngealis dysphagia komplex kezelése, LEGE ARTIS MEDICINAE 15: (4) pp. 289-293.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2004

Varga Z, Roman M, Toth A: Production of lactose-free probiotic yoghurts for lactose-sensitive people, ACTA ALIMENTARIA 33: (4) pp. 377-385.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.214
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2002

Varga Zsuzsa, Juhászné Román Mariann, Tóth Árpád: Fermentált tejkészítmények előállításának lehetőségei laktóz intoleranciában szenvedő betegek számára, ÉLELMEZÉSI IPAR 56: (3) pp. 75-79.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
16 
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
45 
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0 
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
4 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
1 

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )