Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2021. VII. 15.
Személyes adatok
Tóth Tamás
név Tóth Tamás
intézmény neve
doktori iskola
SzE Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola (témavezető)
MATE Állattenyésztési tudományok Doktori Iskola (oktató)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Széchenyi István Egyetem
Elérhetőségek
telefonszám +36 96 503-400
saját honlap
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2005
fokozat tudományága állattenyésztési tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Nyugat-magyarországi Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2019 - Széchenyi István Egyetem
további (kutatóprofesszor)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 2.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Járó-Nagy Katalin PhD 2021  ÁTDI-KE
(50%) Márkus Richárd PhD 2012  UIÁDI
Viszket Erna PhD 2012  UIÁDI

témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
(50%) Vida Orsolya PhD (2021/09)  SZE-WAMDI
abszolutóriumot szerzett:
(50%) Palkó Csaba (PhD) 2015/08  SZE-WAMDI
(50%) Pencsné Micskó Anna (PhD) 2015/08  SZE-WAMDI
Beke Károly (PhD) 2012/08  SZE-WAMDI
(50%) Gyurcsó Gábor (PhD) 2013/08  SZE-WAMDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Alpár Botond György (PhD) (2023/08)  SZE-WAMDI
(50%) Horváth Éva Rita (PhD) (2023/08)  SZE-WAMDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület védett (bypass) készítmények, melléktermékek jelentősége, állati eredetű élelmiszerek javítása, precíziós takarmányozás, korrelatív analitikai technológiák
jelenlegi kutatásainak tudományága állattenyésztési tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2021

Nagy Katalin, Fébel Hedvig, Bazar George, Grosz György, Gáspár Róbert, Szűcs Kálmán, Tóth Tamás: Non-invasive smooth muscle electromyography (SMEMG) as a novel monitoring technology of the gastrointestinal tract of awake, free-moving pigs—A pilot study, PLOS ONE 16: (9) e0257311
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

Papp Péter, Tóth Tamás: A takarmányadag energia-, szénhidrát-, fehérje- és aminosavösszetételének hatása a petesejt és az embrió fejlődésére szarvasmarhában : Irodalmi összefoglaló, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 143: (3) pp. 145-159.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2021

Worku Alemayehu, Tóthi Róbert, Orosz Szilvia, Fébel Hedvig, Kacsala László, Vermeire Drew, Tóth Tamás: Novel mixtures of Italian ryegrass and winter cereals: influence of ensiling on nutritional composition, fermentation characteristics, microbial counts and ruminal degradability, ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 20: (1) pp. 749-761.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Roszkos Róbert, Tóth Tamás, Mézes Miklós: Review: Practical Use of n-3 Fatty Acids to Improve Reproduction Parameters in the Context of Modern Sow Nutrition, ANIMALS 10: (7) 1141
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: angol
URL 
2020

Jócsák Ildikó, Tossenberger János, Végvári György, Sudár Gergő, Varga-Visi Éva, Tóth Tamás: How Is the Effect of Phytogenic Feed Supplementation Tested in Heat Stressed Pigs? Methodological and Sampling Considerations, AGRICULTURE-BASEL 10: (7) 257
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2020

Yakubu Haruna Gado, Kovacs Zoltan, Toth Tamas, Bazar George: The recent advances of near-infrared spectroscopy in dairy production—a review, CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION In press: 1829540
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: angol
URL 
2019

Vida O., Fábián J., Bazar G, Egri B., Tóth T.: The effect of dietary glycerol supplementation on milk production and composition, blood parameters and performance of lactating sows, LIVESTOCK SCIENCE 230: 103859
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2019

Tóth Tamás, Mwau P.J., George Bázár, Andrássy-Baka Gabriella, Hingyi H., Csavajda É., Varga L.: Effect of feed supplementation based on extruded linseed meal and fish oil on composition and sensory properties of raw milk and ultra-high temperature treated milk, INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL 99: 104552
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2017

Carlos Pineda-Vadillo, Françoise Nau, Catherin Guerin-Dubiard, Julien Jardin, Valérie Lechevalier, Marisa Sanz-Buenhombre, Alberto Guadarrama, Tamás Tóth, Éva Csavajda, Hajnalka Hingyi, Sibel Karakaya, Juhani Sibakov, Francesco Capozzi, Alessandra Bordoni, Didier Dupont: The food matrix affects the anthocyanin profile of fortified egg and dairy matrices during processing and in vitro digestion, FOOD CHEMISTRY 214: 496
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2016

Carlos Pineda-Vadillo, Françoise Nau, Véronique Cheynier, Emmanuelle Meudec, Marisa Sanz-Buenhombre, Alberto Guadarrama, Tamás Tóth, Éva Csavajda, Hajnalka Hingyi, Sibel Karakaya, Juhani Sibakov, Francesco Capozzi, Alessandra Bordoni, Catherin Guerin-Dubiard, Didier Dupont: In vitro digestion of dairy and egg products enriched with grape extracts: Effect of the food matrix on polyphenol bioaccessibility and antioxidant activity, FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 88: (Part B) pp. 284-292.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 33
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:37 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
197
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
197
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
2 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
52
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
36
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
111

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )