 |
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. I. 05. Közlemények |
2021
 adattárból, 2022. I. 04. |
Giczi Zsolt, Kalocsai Renátó, Vona Viktória, Szakál Tamás, Lakatos Erika, Ásványi Balázs: Study of the antifungal effect of a copper-containing foliar fertilizer, CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS 49: (2) pp. 337-341. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2022. I. 04. |
Pancza B., Szathmáry M., Gyurján I., Bánkuti B., Tudós Z., Szathmáry S., Stipkovits L., Sipos-Kozma Zs., Ásványi B., Varga L., Szenthe K., Bánáti F.: A rapid and efficient DNA isolation method for qPCR-based detection of pathogenic and spoilage bacteria in milk, FOOD CONTROL 130: 108236 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2022. I. 04. |
Bánkuti Barbara, Tudós Zoltán, Szathmary Susan, Stipkovits László, Sipos-Kozma Zsófia, Ásványi Balázs, Józsa Ádám, Rajčáni Július, Szenthe Kálmán, Bánáti Ferenc: Comparison of Economically Favourable and Further Development Friendly DNA Isolation Methods from Microbial Cultures, ADVANCES IN MICROBIOLOGY 10: (1) pp. 1-13. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2022. I. 04. |
Molnár Judit, Ásványi Balázs: Studying growth characteristics of yeast strains on vegetal fermentation media and with vitamin supplementation, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 48: (2) pp. 143-149. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2022. I. 04. |
Molnár Judit, Vasas Dávid, Ásványi Balázs: Incorporating single cell proteins in the diet of IBD patients, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 64: (4) pp. 2291-2296. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Angol, Magyar
|
2014
 adattárból, 2022. I. 04. |
Rajčáni J, Szenthe K, Ďurmanová V, Tóth Á, Ásványi B, Pitlik E, Stipkovits L, Szathmary S: Epstein-Barr Virus (HHV-4) Inoculation to Rabbits by Intranasal and Oral Routes Results in Subacute and/or Persistent Infection Dissimilar to Human Disease, INTERVIROLOGY 57: pp. 254-269. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2013
 adattárból, 2022. I. 04. |
Stipkovits L, Somogyi M, Asvanyi B, Toth A, Szathmary S: Short communication: Role of Mycoplasma arginini in mastitis caused by Streptococcus dysgalactiae, JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 96: (3) pp. 1661-1667. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2010
 adattárból, 2022. I. 04. |
Tóth Á, Kovácsné Gaál K, Turcsán Zs, Ásványi-Molnár N, Ásványi B, Szigeti J, Fébel H: Tracking possibilities int hen poultry sector – a review, ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 53: pp. 328-336. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol
|
2010
 adattárból, 2022. I. 04. |
Sipos-Kozma Zs, Szigeti J, Ásványi B, Varga L: Heat resistance of Clostridium sordellii spores., ANAEROBE 16: (2) pp. 226-228. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2006
 adattárból, 2022. I. 04. |
Asvanyi B, Reichart O, Szigeti J, Varga L: Screening and selection of Kluyveromyces strains for use in batch production of single-cell protein from cheese whey, MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL 61: (4) pp. 378-381. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 16  |
|
|
|
|
|