Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. I. 15. Közlemények |
2023
adattárból, 2024. I. 15. |
Tormási Judit, Abrankó László: Lipid digestibility of sour cream and its analogue during in vitro digestion simulation and co‐consumption with cooked pasta, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2023
adattárból, 2024. I. 15. |
Tormási Judit, Abrankó László: Impact of Grape Seed Powder and Black Tea Brew on Lipid Digestion—An In Vitro Co-Digestion Study with Real Foods, NUTRIENTS 15: (10) 2395 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. I. 15. |
Zin Moh Moh, Nagy Katalin, Bánvölgyi Szilvia, Abrankó László, Nath Arijit: Effect of microwave pretreatment on the extraction of antioxidant‐rich red color betacyanin, phenolic, and flavonoid from the crown of Cylindra‐type beetroot ( Beta vulgaris L.), JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 45: (12) e14175 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. I. 15. |
Yanwen Low Dorrain, Micheau Pierre, Mikael Koistinen Ville, Hanhineva Kati, Abrankó László, Rodriguez-Mateos Ana, Bento da Silva Andreia, van Poucke Christof, Almeida Conceição, Andres-Lacueva Cristina, Rai Dilip K., Capanoglu Esra, Tomás Barberán Francisco A., Mattivi Fulvio, Schmidt Gesine, Gürdeniz Gözde, Valentová Kateřina, Bresciani Letizia, Petrásková Lucie, Ove Dragsted Lars, Philo Mark, Ulaszewska Marynka, Mena Pedro, González-Domínguez Raúl, Garcia-Villalba Rocío, Kamiloglu Senem, de Pascual-Teresa Sonia, Durand Stéphanie, Wiczkowski Wieslaw, Rosário Bronze Maria, Stanstrup Jan, Manach Claudine: Data sharing in PredRet for accurate prediction of retention time: application to plant food bioactive compounds, FOOD CHEMISTRY 357: 129757 dokumentum típusa: független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. I. 15. |
Tormási Judit, Abrankó László: Assessment of Fatty Acid-Specific Lipolysis by In Vitro Digestion and GC-FID, NUTRIENTS 13: (11) p. 3889. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 11 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2024. I. 15. |
Villa-Rodriguez JA, Kerimi A, Abranko L, Tumova S, Ford L, Blackburn RS, Rayner C, Williamson G: Acute metabolic actions of the major polyphenols in chamomile: An in vitro mechanistic study on their potential to attenuate postprandial hyperglycaemia, SCIENTIFIC REPORTS 8: (1) 5471 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 49 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2024. I. 15. |
Mayta-Apaza AC, Pottgen E, De Bodt J, Papp N, Marasini D, Howard L, Abranko L, Van de Wiele T, Lee S-O, Carbonero F: Impact of tart cherries polyphenols on the human gut microbiota and phenolic metabolites in vitro and in vivo, JOURNAL OF NUTRITIONAL BIOCHEMISTRY 59: pp. 160-172. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 67 nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2024. I. 15. |
László Abrankó, Michael N Clifford: An unambiguous nomenclature for the acyl-quinic acids commonly known as chlorogenic acids, JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 65: (18) pp. 3602-3608. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 38 nyelv: angol URL |
2011
adattárból, 2024. I. 15. |
László Abrankó, Juan F. García-Reyes, Antonio Molina-Diaz: In-source fragmentation and accurate mass analysis of multiclass flavonoid conjugates by electrospray ionization-time-of-flight mass spectrometry, JOURNAL OF MASS SPECTROMETRY 46: (5) pp. 478-488. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 60 nyelv: angol URL |
2010
adattárból, 2024. I. 15. |
Jaitz L, Siegl K, Eder R, Rak G, Abranko L, Koellensperger G, Hann S: LC-MS/MS analysis of phenols for classification of red wine according to geographic origin, grape variety and vintage, FOOD CHEMISTRY 122: (1) pp. 366-372. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 134 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 369 |
|
|