Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2019. IV. 01.
Személyes adatok
Romvári Róbert
név Romvári Róbert
intézmény neve
Kaposvári Egyetem
Egyetemi Doktori Tanács (elnök)
Szent István Egyetem
Egyetemi Doktori Tanács (teljes jogú külső tag)
doktori iskola
KE Állattenyésztési tudományok Doktori Iskola (törzstag)
Doktori Iskola Tanácsa
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása KE Állattenyésztési tudományok Doktori Iskola 99%
KE ÁTDI-KE Doktori Iskola Tanácsa 1%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Kaposvári Egyetem
MAB minősítés
a törzstagság feltételeinek megfelel
(2014. XII. 12.)
Elérhetőségek
drótpostacím romvari.robertke.hu
telefonszám +36 82 511-938
saját honlap
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 1996
fokozat tudományága állattenyésztési tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Pannon Agrártudományi Egyetem
tudományos fokozat, cím DSc
fokozat megszerzésének éve 2006
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve MTA
Jelenlegi munkahelyek
1989 - Kaposvári Egyetem
egyetemi tanár
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 8
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 4.5
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Bázár György PhD 2011  ÁTDI-KE
(50%) Locsmándi László PhD 2008  ÁTDI-KE
Andrássy Zoltánné PhD 2004  ÁTDI-KE
Szabó András PhD 2004  ÁTDI-KE
Petrási Zsolt PhD 2002  ÁTDI-KE

témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
(50%) Éles Viktória Erika PhD (2019/12)  ÁTDI-KE
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Solymosi Kristóf János (PhD) (2021/08)  ÁTDI-KE
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Keresztmetszeti képalkotó eljárások állattudományi felhasználása. Állati termékek műszeres minősítése.
jelenlegi kutatásainak tudományága állattenyésztési tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2018

É VARGA-VISI, B TOXANBAYEVA, G ANDRÁSSYNÉ BAKA, R ROMVÁRI: TEXTURAL PROPERTIES OF TURKEY SAUSAGE USING PEA FIBER OR POTATO STARCH AS FAT REPLACERS, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 47: (1) pp. 36-43.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2016

Concollato A, Parisi G, Masoero G, Romvàri R, Olsen R -E, Dalle Zotte A: Carbon monoxide stunning of Atlantic salmon (Salmo salar L.) modifies rigor mortis and sensory traits as revealed by NIRS and other instruments, JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 96: (10) pp. 3524-3535.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
2016

György Bázár, Róbert Romvári, András Szabó, Tamás Somogyi, Viktória Éles, Roumiana Tsenkova: NIR detection of honey adulteration reveals differences in water spectral pattern, FOOD CHEMISTRY 194: pp. 873-880.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 37
nyelv: angol
URL 
2016

George Bazar, Viktoria Eles, Zoltan Kovacs, Robert Romvari, Andras Szabo: Multicomponent blood lipid analysis by means of near infrared spectroscopy, in geese, TALANTA 155: (1) pp. 202-211.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2015

Róbert Romvári, Csaba Hancz, Péter Horn, Zsolt Petrási, András Szabó, Dávid Mezőszentgyörgyi, Imre Repa: Heart performance of lambs and its relation to muscle volume and body surface, TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES 39: (1) pp. 69-74.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2010

Bázár Gy, Szabó A, Romvári R: NIR based quality control of frying fat samples by means of Polar Qualification System, FOOD CONTROL 21: pp. 992-997.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 8
nyelv: angol
2008

Romvári Róbert, Szabó András, Andrássy Gabriella, Petrási Zsolt, Donkó Tamás, Horn Péter: Cross-sectional imaging assisted selection for heart performance in pigs, ACTA VETERINARIA HUNGARICA 56: (3) pp. 313-322.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
2006

Romvári Róbert, Dobrowolski Andreas, Repa Imre, Allen Paul, Olsen Eli, Szabó András, Horn Péter: Development of a computed tomographic calibration method for the determination of lean meat content in pig carcasses, ACTA VETERINARIA HUNGARICA 54: (1) pp. 1-10.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 24
nyelv: angol
URL 
2004

Romvári Róbert, Petrási Zsolt, Sütő Zoltán, Szabó András, Andrássy Gabriella, Garamvölgyi Rita, Horn Péter: Noninvasive characterization of the turkey heart performance and its relationship to skeletal muscle volume, POULTRY SCIENCE 83: (4) pp. 696-700.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 19
nyelv: angol
2002

Romvári Róbert, Hancz Csaba, Petrási Zsolt, Molnár Tamás, Horn Péter: Non-invasive measurement of fillet composition of four freshwater fish species by computer tomography., AQUACULTURE INTERNATIONAL 10: (3) pp. 231-240.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 35
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:129 
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
222
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
288
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
2
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
3 
műszaki és/vagy művészeti alkotásainak száma:
0
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
867


2019. IX. 13.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2019. november 22-én 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )