Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2021. XII. 21. Közlemények |
2021
 adattárból, 2021. XII. 21. |
Lehel József, Yaucat-Guendi Rebecca, Darnay Lívia, Palotás Péter, Laczay Péter: Possible food safety hazards of ready-to-eat raw fish containing product (sushi, sashimi), CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 61: (5) pp. 867-888. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2021. XII. 21. |
Lanyi Katalin, Darnay Livia, Laszlo Noemi, Lehel Jozsef, Friedrich Laszlo, Gyori Rebeka, Laczay Peter: Transfer of certain beta-lactam antibiotics from cow's milk to fresh cheese and whey, FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT DOI 10.1080/19440049.2021.1973114 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2021. XII. 21. |
Darnay Lívia, Tóth Adrienn, Csehi Barbara, Szepessy Anna, Horváth Martin, Pásztor-Huszár Klára, Laczay Péter: The Effect of Microbial Transglutaminase on the Viscosity and Protein Network of Kefir Made from Cow, Goat, or Donkey Milk, FERMENTATION 7: (4) p. 214. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2021. XII. 21. |
Pleva Dániel, Lányi Katalin, Monori Kitti Dóra, Laczay Péter: Heterocyclic Amine Formation in Grilled Chicken Depending on Body Parts and Treatment Conditions, MOLECULES 25: (7) p. 1547. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2021. XII. 21. |
Pleva Dániel, Lányi Katalin, Darnay Lívia, Laczay Péter: Predictive Correlation between Apparent Sensory Properties and the Formation of Heterocyclic Amines in Chicken Breast as a Function of Grilling Temperature and Time, FOODS 9: (4) 412 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2021. XII. 21. |
Vizi Zsuzsanna, Lányi Katalin, Bagi Melinda, Laczay Péter, Balogh Nándor, Sterczer Ágnes: Serum hepcidin measurements in healthy dogs using liquid chromatography/tandem mass spectrometry, VETERINARY CLINICAL PATHOLOGY 49: (2) pp. 292-298. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2021. XII. 21. |
Darnay Lívia, Németh Ádám, Koncz Kálmánné, Monspart-Sényi Judit, Pásztor-Huszár Klára, Friedrich László, Laczay Péter: Effect of different O2/CO2 permeable foils on aging of semi-hard goat cheese, INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL 90: pp. 114-118. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2021. XII. 21. |
László N, Lányi K, Laczay P: LC-MS study of the heat degradation of veterinary antibiotics in raw milk after boiling, FOOD CHEMISTRY 267: pp. 178-186. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 13 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2021. XII. 21. |
Erdősi Orsolya, Szakmár Katalin, Szili Zsuzsanna, Szita Géza, Bernáth Sándor, Sövényi József, Laczay Péter: Rapid in-house detection method of Campylobacter spp. from food by redox-potential monitoring combined with real-time PCR, ACTA VETERINARIA HUNGARICA 66: (1) pp. 1-11. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2021. XII. 21. |
Lehel J, Bartha A, Danko D, Lanyi K, Laczay P: Heavy metals in seafood purchased from a fishery market in Hungary., FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART B - SURVEILLANCE 11: (4) pp. 302-308. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 28  |
|
|