Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2017. X. 03. Közlemények |
2016
 adattárból, 2018. IV. 17. |
Quang Duc Nguyen, Szilárd Kun, Erika Bujna, Petra Havas, Ágoston Hoschke, Judit Maria Rezessy-Szabó: Power of Bifidobacteria in Food Applications for Health Promotion, In: Szerk.: Vijai Kumar Gupta, Szerk.: Gauri Dutt Sharma, Szerk.: Maria G Tuohy, Szerk.: Rajeeva Gaur The Handbook of Microbial Bioresources. London: CABI Publishing, 2016. pp. 228-258. The Handbook of Microbial Bioresources dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol
|
2015
 adattárból, 2018. IV. 17. |
Quang D Nguyen, Erika Bujna, Gabriella Styevkó, Judit M Rezessy-Szabó, Ágoston Hoschke: Fungal biomolecules for food industry, In: Szerk.: Vijai Kumar Gupta, Szerk.: Robert L Mach, Szerk.: S Sreenivasaprasad Fungal Biomolecules: Sources, Applications and Recent Developments. Chichester: John Wiley and Sons, Ltd., 2015. pp. 11-38. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol DOI |
2015
 adattárból, 2018. IV. 17. |
Attila Szöllősi, Judit M Rezessy-Szabó, Ágoston Hoschke, Quang D Nguyen: Novel method for screening microbes for application in microbial fuel cell, BIORESOURCE TECHNOLOGY 179: pp. 123-127. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2015
 adattárból, 2018. IV. 17. |
Petra Havas, Szilárd Kun, Izabell Perger-Mészárosa, Judit M Rezessy-Szabó, Quang Duc Nguyen: Performances of New Isolates of Bifidobacterium on Fermentation of Soymilk, ACTA MICROBIOLOGICA ET IMMUNOLOGICA HUNGARICA 62: (4) pp. 463-476. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2013
 adattárból, 2018. IV. 17. |
Quang D Nguyen, Noémi M Sujtó, Erika Bujna, Ágoston Hoschke, Judit M Rezessy-Szabó: Effects of Medium Composition and Process Parameters on the Production of Extracellular Inulinase by Thermomyces lanuginosus, FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 51: (1) pp. 36-44. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol Teljes szöveg |
2011
 adattárból, 2018. IV. 17. |
Quang D Nguyen, Judit M Rezessy-Szabó, Bálint Czukor, Ágoston Hoschke: Continuous production of oligofructose syrup from Jerusalem artichoke juice by immobilized endo-inulinase, PROCESS BIOCHEMISTRY 46: (1) pp. 298-303. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 29 nyelv: angol DOI |
2011
 adattárból, 2018. IV. 17. |
Svein J Horn, Quang D Nguyen, Bjørge Westereng, Pål J Nilsen, Vincent G H Eijsink: Screening of steam explosion conditions for glucose production from non-impregnated wheat straw, BIOMASS & BIOENERGY 35: (12) pp. 4879-4886. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 40 nyelv: angol DOI |
2008
 adattárból, 2018. IV. 17. |
Kun Sz, Rezessy-Szabó JM, Nguyen DQ, Hoschke Á: Changes of microbial population and some components in carrot juice during fermentation with selected Bifidobacterium strains, PROCESS BIOCHEMISTRY 43: (8) pp. 816-821. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 68 nyelv: angol
|
2005
 adattárból, 2018. IV. 17. |
Nguyen DQ, Rezessy-Szabó JM, Bhat MK, Hoschke Á: Purification and some properties of beta-fructofuranosidase from Aspergillus niger IMI 303386, PROCESS BIOCHEMISTRY 40: pp. 2461-2466. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 61 nyelv: angol
|
2002
 adattárból, 2018. IV. 17. |
Nguyen DQ, Rezessy-Szabó JM, Claeyssens M, Stals I, Hoschke Á: Purification and characterisation of amylolytic enzymes from thermophilic fungus Thermomyces lanuginosus strain ATCC 34626, ENZYME AND MICROBIAL TECHNOLOGY 31: (3) pp. 345-352. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 97 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma: | 305  |
|
|