Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2019. III. 26.
Személyes adatok
Márki Edit
név Márki Edit
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím Marki.EDitetk.szie.hu
telefonszám +36 1 305-7232
saját honlap
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2002
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
1996 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 4
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 2
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
Molnár Máté András PhD (2021/01)  ÉDI
abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
Varga Áron (PhD) 2018/08  ÉDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Pocsai Anna (PhD) (2023/01)  ÉDI
(50%) Paál Veronika (PhD) (2022/01)  ÉDI
(50%) Zin Moh Moh (PhD) (2020/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Modern szétválasztási technikák alkalmazása a környezetvédelemben, az élelmiszeripari technológiákban és a szennyvíz-tisztítás területén.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
környezettudományok
Közlemények
2019

Varga Áron, Gáspár Igor, Juhász Réka, Ladányi Márta, Hegyes-Vecseri Beáta, Kókai Zoltán, Márki Edit: Beer microfiltration with static turbulence promoter: Sum of ranking differences comparison, JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 42: (1) p. e12941.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2018

Áron Varga, Edit Márki: Clarification of Hopped Wort by Crossflow Microfiltration, In: István, Dalmadi; László, Baranyai; Quang, Duc Nguyen (szerk.) Third International Conference on Food Science and Technology, Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar (2018) pp. 61-62.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2017

Robert Field, Márki Edit: Activity Driven Membrane Processes, In: Robert, W Field; Erika, Bekassy-Molnar; Frank, Lipnizki; Gyula, Vatai (szerk.) Engineering Aspects of Membrane Separation and Application in Food Processing, Routledge Taylor & Francis Group (2017) pp. 67-89.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2016

Molnár Máté András, Márki Edit, Vatai Gyula: Preparation of apple spirit by ceramic pervaporation membrane, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (4) pp. 551-557.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2014

Hornyák L, Hornyák-Holczman AN, Márki E, Vatai G: Recovery of aroma compounds from model solution by pervaporation membrane, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 58: (1) pp. 15-19.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2014

Molnár Máté András, Hornyák László, Nagy Richárd, Márki Edit, Vatai Gyula: Enrichment of pineapple aroma compounds from model solutions by sweeping-gas and vacuum-pervaporation, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 43: pp. 93-100.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2007

Vatai Gy, Békássyné Molnár E, Puskás K, Galambos I, Márki E: Élelmiszeripari vizek minőségének javítása és a keletkező szennyvizek kezelése, illetve visszaforgatása korszerű megoldásokkal, In: Balla, Cs; Siró, I (szerk.) Élelmiszer-biztonság és -minőség II., Mezőgazda Kiadó (2007) pp. 267-341.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány
nyelv: magyar
2006

Dr. Koris András, Márki Edit: Ceramic ultrafiltration membranes for non-solvent vegetable oil degumming (phospholipid removal), DESALINATION 200: (1) pp. 537-539.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 14
nyelv: angol
2005

Bekassy-Molnar E, Marki E, Majeed JG: Sulphur dioxide absorption in air-lift-tube absorbers by sodium citrate buffer solution, CHEMICAL ENGINEERING AND PROCESSING 44: (9) pp. 1039-1046.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 28
nyelv: angol
2001

Marki E, Lenti B, Vatai G, Bekassy-Molnar E: Clean technology for acetone absorption and recovery, SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGY 22-23: (1-3) pp. 377-382.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 12
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:54 
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
82
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
95
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
3
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
3 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
55

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )