Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2018. I. 09.
Személyes adatok
Márki Edit
név Márki Edit
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím Marki.EDitetk.szie.hu
telefonszám +36 1 350-7114
saját honlap
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2002
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
1996 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 2.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 1.5
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
Molnár Máté András (PhD) 2016/01  ÉDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Paál Veronika (PhD) (2022/01)  ÉDI
Varga Áron (PhD) (2018/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Modern szétválasztási technikák alkalmazása a környezetvédelemben, az élelmiszeripari technológiákban és a szennyvíz-tisztítás területén.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
környezettudományok
Közlemények
2017

Varga Áron, Tóth Eszter, Márki Edit: Effect of usage of Silicagel on Crossflow Membrane Filtration of Rough Beer - Szilikagél használatának a hatása a sör keresztáramú membránszűrésére, In: Műszaki Kémiai Napok 2017.Veszprém, Magyarország, 2017.04.25-2017.04.27. Veszprém: Pannon Egyetem Mérnöki Kar, pp. 1 Kiadvány: Veszprém: Pannon Egyetem Mérnöki Kar, 2017.
dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke
nyelv: Angol és magyar
2017

Robert Field, Márki Edit: Activity Driven Membrane Processes, In: Szerk.: Robert W Field, Szerk.: Erika Bekassy-Molnar, Szerk.: Frank Lipnizki, Szerk.: Gyula Vatai Engineering Aspects of Membrane Separation and Application in Food Processing. Abingdon: Routledge Taylor & Francis Group, 2017. pp. 67-89.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2017

Áron Varga, Richard Bertok, Beáta Hegyesné-Vecseri, Edit Márki: REMOVAL OF COLD TRUB FROM HOPPED WORT BY CROSSFLOW MICROFILTRATION: ANALYTICAL ASPECTS, In: Szerk.: Tünde Alapi, Szerk.: István Ilisz Proceedings of the 23rd International Symposium on Analytical and Environmental Problems. Szeged: Szegedi Tudományegyetem Szervetlen és Analitikai Kémiai Tanszék, 2017. pp. 70-74.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2016

Molnár Máté András, Márki Edit, Vatai Gyula: Preparation of apple spirit by ceramic pervaporation membrane, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 45: (4) pp. 551-557.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2016

Molnár Máté András, Márki Edit, Vatai Gyula: Pervaporative removal of volatile organic compounds of fruits from aqueous solutions using vacuum- and sweeping-gas method, In: Szerk.: Zdenek Palaty PERMEA - Internatinal Conference on Membrane Processes. Prague: Czech Membrane Platform, 2016. p. 255.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2016

Varga Áron, Márki Edit, Vatai Gyula: Membrane Separation Processes in the Brewing Industry, In: Szerk.: Vonderviszt Ferenc, Szerk.: Bokrossy-Csiba Mária, Szerk.: Törcsváryné Kovács Zsuzsanna Műszaki Kémiai Napok 2016: Konferencia Kiadvány. Veszprém: Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar Műszaki Kémiai Kutató Intézet, 2016. p. -.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2014

Hornyák L, Hornyák-Holczman AN, Márki E, Vatai G: Recovery of aroma compounds from model solution by pervaporation membrane, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 58: (1) pp. 15-19.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2014

Molnár Máté András, Hornyák László, Nagy Richárd, Márki Edit, Vatai Gyula: Enrichment of pineapple aroma compounds from model solutions by sweeping-gas and vacuum-pervaporation, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 43: pp. 93-100.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
DOI 
2013

Molnár Máté András, Nagy Richárd, Hornyákné Holczman Ágnes Nikolett, Márki Edit, Vatai Gyula: Study and modeling of enrichment of pineapple aroma compounds by ceramic pervaporation membrane, In: Szerk.: Jan Krzysztoforoski, Szerk.: Maciej Szwast Proceedings: The 6th Membrane Conference of Visegrad Countries, Permea 2013. Warsaw: Polish Academy of Sciences, 2013. p. -.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2013

Molnár Máté András, Nagy Richárd, Hornyákné Holczman Ágnes Nikolett, Márki Edit, Vatai Gyula: Recovery of pineapple aroma compounds from model solutions by vacuum- and sweeping-gas pervaporation, In: Szerk.: Dalmadi I, Szerk.: Engelhardt T, Szerk.: Bogó-Tóth Zs, Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Bús-Pap J, Szerk.: Mohácsi-Farkas Cs Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program: Book of proceedings. Budapest: Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2013. p. -.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
79
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
92
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
1
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
3 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
52

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )