Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. IV. 15.
Személyes adatok
név Badakné Kerti Katalin
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím Badakne.Dr.Kerti.Katalinetk.szie.hu
telefonszám +36 1 305-7138
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2001
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 1.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 1
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Somogyi László PhD 2008  ÉDI-BCE

abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
(50%) Tyahur Szilvia (PhD) 2011/08  ÉDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Kovács Anikó (PhD) (2023/01)  ÉDI
(50%) Amani Hanieh (PhD) (2022/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Édesipari anyagismereti és termékismereti kutatások Zsiradékok termoanalitikai viselkedése és technológiai sajátosságaik Sütőipari termékek, alapanyagok vizsgálatai
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2019

Timea Kaszab, Lídia Bornemisza, Katalin Badak-Kerti: EFFECT OF THE TEMPERATURE ON THE RHEOLOGICAL PROPERTIES OF COMPOUND COATING, In: Zsomné, Muha Viktória; Márki, Edit; Baranyai, László (szerk.) BiosysFoodEng 2019 - Proceedings, Szent István University (2019) p. E358.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2018

Badak-Kerti Katalin, Németh Szabina, Zitek Andreas, Firtha Ferenc: Hyperspectral monitoring of fructose content in marzipan, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 14: (s1) pp. 79-88.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2018

Kóczán-Manninger Katalin, Badak-Kerti Katalin: Investigations into flour mixes of Triticum Monococcum and Trtiticum Spelta, HUNGARIAN JOURNAL OF INDUSTRY AND CHEMISTRY 46: (2) pp. 63-66.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2018

Somogyi László, Soós Anita, Izsó Tekla, Bognár Erzsébet, Kóczánné Manninger Katalin, Szedljak Ildikó, Badakné Kerti Katalin: Lipidtudományi és gabonaipari kutatások a SZIE Gabona és Iparinövény Technológiai Tanszékén, MAGYAR KÉMIKUSOK LAPJA 73: (12) pp. 379-381.
dokumentum típusa:
nyelv: magyar
URL 
2016

Badakné Dr. Kerti Katalin: A liszt, Cser Kiadó
dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv
nyelv: magyar
2015

Anita Soós, László Somogyi, Kata Kóczán Manninger, Katalin Badak Kerti, Ildikó Szedljak: Thermodinamical properties of mixed origin fat blends, BULGARIAN CHEMICAL COMMUNICATIONS 46: (Special Issue B) pp. 53-56.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2015

László Somogyi, Gorka Ágnes, Anita Soós, Katalin Badak Kerti, Kata Kóczán Manninger, Ildikó Szedljak: Effect of Immersed Herbs on the Oxidative Stability of Edible Oils, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 59: (4) pp. 272-276.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2010

Szöllősi Attila, Badakné Kerti Katalin: Prebiotikus töltelékkrém kifejlesztése, ÉDESIPAR 56: (2) pp. 15-18.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2001

Dr. Badakné Kerti Katalin: Investigating isothermal DSC method to distuingish between cocoa butter and cocoa butter alternatives, JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY 63: (1) pp. 205-219.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
2000

Dr. Badakné Kerti Katalin: Izoterm DSC-módszer alkalmazása édesipari zsírok megkülönböztetésére, ÉDESIPAR XLVI: (4) pp. 10-17.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
44
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
49
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
2
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
6
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
26
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
3


2020. VI. 25.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2020. július 10-én 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )