Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2021. II. 23.
Személyes adatok
név Badakné Kerti Katalin
intézmény neve
doktori iskola
MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím Badakne.Dr.Kerti.Katalinetk.szie.hu
telefonszám +36 1 305-7138
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2001
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 1.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 1
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Somogyi László PhD 2008  ÉDI-BCE

abszolutóriumot szerzett:
(50%) Tyahur Szilvia (PhD) 2011/08  ÉDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Győri Zoltán (PhD) (2025/01)  ÉDI
(50%) Jakab Ivett (PhD) (2024/08)  ÉDI
(50%) Varsányi Kinga (PhD) (2024/01)  ÉDI
(50%) Mardani Hosseinabadi Mohsen (PhD) (2023/08)  ÉDI
(50%) Kovács Anikó (PhD) (2023/01)  ÉDI
(50%) Amani Hanieh (PhD) (2022/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Édesipari anyagismereti és termékismereti kutatások Zsiradékok termoanalitikai viselkedése és technológiai sajátosságaik Sütőipari termékek, alapanyagok vizsgálatai
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2020

Adrienn Tóth, Csaba Németh, Tamás Csurka, József Surányi, Katalin Badak-Kerti, Péter Penksza, László Friedrich: DEVELOPMENT OF HIGH PROTEIN CONTAINING BAKERY FILLING, REVIEW ON AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT 8: (1-2) pp. 74-80.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2020

Biró Barbara, Sipos Mária Anna, Kovács Anikó, Badakné Kerti Katalin, Pásztorné Huszár Klára, Gere Attila: Cricket-Enriched Oat Biscuit: Technological Analysis and Sensory Evaluation, FOODS 9: (11) p. 1561.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Katalin Badak-Kerti, Viktória Zsom-Muha, Tamás Zsom, Dávid Nagy, József Felföldi: Acoustic investigation of chocolate by changing temperature and cocoa content, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (s1) pp. 115-122.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2020

Trautmann Laura, Piros Attila, Rádics János Péter, Jakab Ivett, Badak-Kerti Katalin: A new method for production development, DESIGN OF MACHINES AND STRUCTURES 10: (2) pp. 165-172.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2018

Badak-Kerti Katalin, Németh Szabina, Zitek Andreas, Firtha Ferenc: Hyperspectral monitoring of fructose content in marzipan, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 14: (s1) pp. 79-88.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2016

Badakné Dr. Kerti Katalin: A liszt, Cser Kiadó
dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv
nyelv: magyar
2015

Anita Soós, László Somogyi, Kata Kóczán Manninger, Katalin Badak Kerti, Ildikó Szedljak: Thermodinamical properties of mixed origin fat blends, BULGARIAN CHEMICAL COMMUNICATIONS 46: (Special Issue B) pp. 53-56.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2015

László Somogyi, Gorka Ágnes, Anita Soós, Katalin Badak Kerti, Kata Kóczán Manninger, Ildikó Szedljak: Effect of Immersed Herbs on the Oxidative Stability of Edible Oils, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 59: (4) pp. 272-276.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2001

Dr. Badakné Kerti Katalin: Investigating isothermal DSC method to distuingish between cocoa butter and cocoa butter alternatives, JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY 63: (1) pp. 205-219.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
1999

Dr. Badakné Kerti Katalin: Analysis of cocoa butter crystallization, JOURNAL OF FOOD PHYSICS LVIII: pp. 35-42.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
51
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
56
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
2
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
8
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
31
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
5

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )