Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. V. 25. Közlemények |
2022
 adattárból, 2023. V. 25. |
Amani Hanieh, Baranyai László, Badak-Kerti Katalin, Mousavi Khaneghah Amin: Influence of Baking Temperature and Formulation on Physical, Sensorial, and Morphological Properties of Pogácsa Cake: An Image Analysis Study, FOODS 11: (3) p. 321. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
 adattárból, 2023. V. 25. |
Csurka Tamás, Varga-Tóth Adrienn, Kühn Dorottya, Hitka Géza, Badak-Kerti Katalin, Alpár Boglárka, Surányi József, Friedrich László Ferenc, Pásztor-Huszár Klára: Comparison of techno-functional and sensory properties of sponge cakes made with egg powder and different quality of powdered blood products for substituting egg allergen and developing functional food, FRONTIERS IN NUTRITION 9: 979594 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
 adattárból, 2023. V. 25. |
Mardani Mohsen, Badakné Katalin, Farmani Jamshid, Aluko Rotimi E.: Antioxidant peptides: Overview of production, properties, and applications in food systems, COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY 22: (1) pp. 46-106. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: angol URL |
2022
 adattárból, 2023. V. 25. |
Mardani Mohsen, Badakné Katalin, Farmani Jamshid, Shahidi Fereidoon: Enzymatic lipophilization of bioactive compounds with high antioxidant activity: a review, CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2023. V. 25. |
Plasek Brigitta, Lakner Zoltán, Badak-Kerti Katalin, Kovács Anikó, Temesi Ágoston: Perceived Consequences: General or Specific? The Case of Palm Oil-Free Products, SUSTAINABILITY 13: (6) 3550 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2023. V. 25. |
Amani Hanieh, Firtha Ferenc, Jakab Ivett, Baranyai László, Badak‐Kerti Katalin: Nondestructive evaluation of baking parameters on pogácsa texture, JOURNAL OF TEXTURE STUDIES 52: (4) pp. 510-519. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2023. V. 25. |
Kovács Anikó, Körmendi Lilla, Kerti Katalin Badakné: Palm oil substitution in hazelnut spread, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 17: (S1) pp. 111-117. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2023. V. 25. |
Amani Hanieh, Badak-Kerti Katalin, Mousavi Khaneghah Amin: Current progress in the utilization of smartphone-based imaging for quality assessment of food products: a review, CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION -: (-) pp. 1-13. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2023. V. 25. |
Biró Barbara, Sipos Mária Anna, Kovács Anikó, Badakné Kerti Katalin, Pásztorné Huszár Klára, Gere Attila: Cricket-Enriched Oat Biscuit: Technological Analysis and Sensory Evaluation, FOODS 9: (11) 1561 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 15 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2023. V. 25. |
Katalin Badak-Kerti, Viktória Zsom-Muha, Tamás Zsom, Dávid Nagy, József Felföldi: Acoustic investigation of chocolate by changing temperature and cocoa content, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (S1) pp. 115-122. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 25  |
|
|