Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2022. V. 18.
Személyes adatok
név Badakné Kerti Katalin
intézmény neve
doktori iskola
MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Elérhetőségek
telefonszám +36 1 305-7138
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2001
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 1.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 1
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Somogyi László PhD 2008  ÉDI-BCE

abszolutóriumot szerzett:
(50%) Tyahur Szilvia (PhD) 2011/08  ÉDI
(50%) Amani Hanieh (PhD) 2022/08  ÉDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Détári Péter (PhD) (2026/08)  ÉDI
(50%) Homolya Szabolcs (PhD) (2026/01)  ÉDI
de Jonge Nóra (PhD) (2025/08)  ÉDI
Győri Zoltán (PhD) (2025/01)  ÉDI
(50%) Jakab Ivett (PhD) (2024/08)  ÉDI
(50%) Mardani Hosseinabadi Mohsen (PhD) (2023/08)  ÉDI
(50%) Kovács Anikó (PhD) (2023/01)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Édesipari anyagismereti és termékismereti kutatások Zsiradékok termoanalitikai viselkedése és technológiai sajátosságaik Sütőipari termékek, alapanyagok vizsgálatai
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2021

Plasek Brigitta, Lakner Zoltán, Badak-Kerti Katalin, Kovács Anikó, Temesi Ágoston: Perceived Consequences: General or Specific? The Case of Palm Oil-Free Products, SUSTAINABILITY 13: (6) 3550
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

Amani Hanieh, Firtha Ferenc, Jakab Ivett, Baranyai László, Badak‐Kerti Katalin: Nondestructive evaluation of baking parameters on pogácsa texture, JOURNAL OF TEXTURE STUDIES -: jtxs.12619
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Amani Hanieh, Badak-Kerti Katalin, Mousavi Khaneghah Amin: Current progress in the utilization of smartphone-based imaging for quality assessment of food products: a review, CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION -: (-) pp. 1-13.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2020

Kovács Anikó, Kerti Katalin Badakné, Somogyi László: The effect of sugar substitution on model confectionary systems, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (S2) pp. 1-8.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Adrienn Tóth, Csaba Németh, Tamás Csurka, József Surányi, Katalin Badak-Kerti, Péter Penksza, László Friedrich: DEVELOPMENT OF HIGH PROTEIN CONTAINING BAKERY FILLING, REVIEW ON AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT 8: (1-2) pp. 74-80.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2020

Biró Barbara, Sipos Mária Anna, Kovács Anikó, Badakné Kerti Katalin, Pásztorné Huszár Klára, Gere Attila: Cricket-Enriched Oat Biscuit: Technological Analysis and Sensory Evaluation, FOODS 9: (11) p. 1561.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2020

Katalin Badak-Kerti, Viktória Zsom-Muha, Tamás Zsom, Dávid Nagy, József Felföldi: Acoustic investigation of chocolate by changing temperature and cocoa content, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (S1) pp. 115-122.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2018

Badak-Kerti Katalin, Németh Szabina, Zitek Andreas, Firtha Ferenc: Hyperspectral monitoring of fructose content in marzipan, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 14: (s1) pp. 79-88.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2015

László Somogyi, Gorka Ágnes, Anita Soós, Katalin Badak Kerti, Kata Kóczán Manninger, Ildikó Szedljak: Effect of Immersed Herbs on the Oxidative Stability of Edible Oils, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 59: (4) pp. 272-276.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2001

Dr. Badakné Kerti Katalin: Investigating isothermal DSC method to distuingish between cocoa butter and cocoa butter alternatives, JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY 63: (1) pp. 205-219.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
60
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
65
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
2
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
12
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
36
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
29

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )