Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. VII. 04. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. VII. 04. |
Majer-Baranyi Krisztina, Székács András, Adányi Nóra: Application of Electrochemical Biosensors for Determination of Food Spoilage, BIOSENSORS 13: (4) 456 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. VII. 04. |
Krisztina Majer-Baranyi, Attila Barócsi, Patrik Gádoros, László Kocsányi, András Székács, Nóra Adányi: Development of an Immunofluorescent Capillary Sensor for the Detection of Zearalenone Mycotoxin, TOXINS 14: (12) p. 866. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. VII. 04. |
Székács Inna, Adányi Nóra, Szendrő István, Székács András: Direct and Competitive Optical Grating Immunosensors for Determination of Fusarium Mycotoxin Zearalenone, TOXINS 13: (1) 43 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. VII. 04. |
Majer-Baranyi Krisztina, Adányi Nóra, Székács András: Biosensors for Deoxynivalenol and Zearalenone Determination in Feed Quality Control, TOXINS 13: (7) 499 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2023. VII. 04. |
Molnár Helga, Ildikó Bata-Vidács, Erzsébet Baka, Zsuzsanna Cserhalmi, Sándor Ferenczi, Rita Tömösközi-Farkas, Nóra Adányi, András Székács: The effect of different decontamination methods on the microbial load, bioactive components, aroma and colour of spice paprika, FOOD CONTROL 83: (Sl) pp. 131-140. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 46 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2023. VII. 04. |
Molnár H, Kónya É, Zalán Zs, Bata-Vidács I, Tömösközi-Farkas R, Székács A, Adányi N: Chemical characteristics of spice paprika of different origins, FOOD CONTROL 83: (Sl) pp. 54-60. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 27 nyelv: angol URL |
2013
adattárból, 2023. VII. 04. |
Adányi Nóra, Majer-Baranyi Krisztina, Nagy András, Németh Gyöngyi, Szendrő István, Székács András: Optical waveguide lightmode spectroscopy immunosensor for detection of carp vitellogenin, SENSORS AND ACTUATORS B-CHEMICAL 176: pp. 932-939. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 12 nyelv: angol URL |
2007
adattárból, 2023. VII. 04. |
Adanyi N, Levkovets IA, Rodriguez Gil S, Ronald A, Varadi M, Szendro I: Development of immunosensor based on owls technique for determining aflatoxin B1 and ochratoxin A, BIOSENSORS & BIOELECTRONICS 22: (6) pp. 797-802. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 115 nyelv: angol URL |
2004
adattárból, 2023. VII. 04. |
Park IS, Kim DK, Adanyi N, Varadi M, Kim N: Development of a direct-binding chloramphenicol sensor based on thiol or sulfide mediated self-assembled antibody monolayers, BIOSENSORS & BIOELECTRONICS 19: (7) pp. 667-674. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 78 nyelv: angol URL |
1999
adattárból, 2023. VII. 04. |
Varadi M, Adanyi N, Szabo EE, Trummer N: Determination of the ratio of D- and L-amino acids in brewing by an immobilised amino acid oxidase enzyme reactor coupled to amperometric detection, BIOSENSORS & BIOELECTRONICS 14: (3) pp. 335-340. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 50 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 337 |
|
|