Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
ARCHÍV OLDAL
Az adatok hitelességéről még nem nyilatkozott.
Személyes adatok
név Kollár Gábor
Elérhetőségek
drótpostacím gabor.kollaruni-corvinus.hu
telefonszám +36 1 482-6209
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 1995
fokozat tudományága biológiai tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve MTA
tudományos fokozat, cím CSc
fokozat megszerzésének éve 1995
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve MTA
Jelenlegi munkahelyek
2007 - Budapesti Corvinus Egyetem (további intézmény)
1997 - Det Norske Veritas Hungary Kft (további intézmény)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 7
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 4
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Kertészeti termékek posztharveszt műveletei. Minőségirányítás az agrárgazdaságban.
Közlemények
2005

É. Hajnal, G.Kollár: Optimalization of food logistic process by simulation technique., Budapest
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
2004

Éva Hajnal, Gábor Kollár, Márta Láng-Lázi: IT support and statistics in traceability and product recall at food logistic providers, Budapest
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
2003

Kollár G.: Betekarítás, áruvákészítés, minőségbiztosítás, Budapest
dokumentum típusa: Könyvfejezet/Cikk szerkesztett könyvben
2003

Hajnal É., Kollár G.: HACCP rendszer kiépítése logisztikai központban, Veszprém
dokumentum típusa: Könyvfejezet/Szaktanulmány
2002

Kollár G.: Minőségbiztosítási rendszerek, Budapest
dokumentum típusa: Könyvfejezet/Cikk szerkesztett könyvben
2000

Kollár G.-Viczián Zs.: Influencing the quality of sour-cherry fruits by applying ISO 9000 standards, Haag
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
1999

Kollár G., Viczián Zs., Füstös Zs, Kollár-Hunek K: Problems and results of computer aided QAS in food industry and horticulture, London
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
1998

Kollár G.- Viczián Zs.: Influencing the quality of sour-cherry fruits applying ISO 9001, Haag
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
1996

Brown G. K.-Kollár G.: Harvesting and handling sour and sweet cherries for processing., Oxford
dokumentum típusa: Könyvfejezet/Cikk szerkesztett könyvben
1996

Kollár G.- Bukovac M. J.: The effects of Ethrel and Silaid on facilitating machine harvest of sour cherry, Leiden
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
A publikációs lista az MTMT-ben innen nem érhető el
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
 
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
 
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0 
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
 


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )