. I. Molnár-Perl Zs. Füzfai: Chromatographic techniques in the analysis of flavonoids, J. Chromatogr. A (Review) 1073 (2005) 201-227. dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 3.100 független idéző közlemények száma: 27
2004
kézi bevitellel,
I. Molnár-Perl (Review) J. Chromatog: Quantitation of Amino Acids and Amines of the Same Matrix by HPLC: Simultaneously or Separately and Amines Alone Subsequently to Their Isolation from Amino Acid, J. Chromatogr. A dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 3.000 független idéző közlemények száma: 17
2003
kézi bevitellel,
D. Kutlán * I. Molnár-Perl: Simultaneous Analysis of Amino Acids and Amines as Their OPA/MPA Derivatives: Amino Acid and Amine Composition of Vines, J. Chromatogr. A 987 (2003) 311-322 dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 2.900 független idéző közlemények száma: 23
2002
kézi bevitellel,
D. Kutlán, P. Presits * I. Molnár-Perl, (Review): Behavior and Characteristics of Various Mono and Diamine Derivatives Obtained with the OPA/3-Mercaptopropionic Acid and with the OPA/N-Acetyl-L-Cystein, J. Chromatogr A 949 (2002) 235-248 dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 3.100 független idéző közlemények száma: 26
2002
kézi bevitellel,
Y. Mengerink, F. Tóth, D. Kutlán, I. Molnár-Perl: Advances in the Evaluation of the Stability of Amino Acid Derivatives Obtained with the OPA/3-Mercaptopropion, J. Chromatogr. A dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 3.100 független idéző közlemények száma: 8
2001
kézi bevitellel,
I.Molnár-Perl: Derivatization and Chromatographic Behavior of the OPA Amino Acid, J. Chromatogr. A dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 2.800 független idéző közlemények száma: 27
2000
kézi bevitellel,
I. Molnár-Perl: Role of Chromatography in the Analysis of Sugars, Carboxylic Acids and Amino Acids in Food. (Review),, J. Chromatogr. A dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 2.600 független idéző közlemények száma: 42
1999
kézi bevitellel,
I.Molnár-Perl, Zs. Katona and P. Sass: Simultaneous Determination of Sugars and Acids in Apricots by GC/MS, J. Chromatogr. A 847 93-104 1999 dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 2.600 független idéző közlemények száma: 35
1999
kézi bevitellel,
I. Molnár-Perl: Simultaneous Quantitation of Acids and Sugars by chromatography: GC or HPLC? (Review), J. Chromatogr. A 845 181-195 1999 dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 2.500 független idéző közlemények száma: 15
1999
kézi bevitellel,
I.Molnár-Perl A. Vasanits: Stability and Characteristics of the OPA/3-Mercapto-propionic Acid and OPA/N-Acetyl-L-Cysteine Reagents and Their Amino Acid Derivatives Measured by HPLC,, J. Chromatogr. A 835 73-91 1999 dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 2.500 független idéző közlemények száma: 21
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
241
Tudománymetriai adatok
A publikációs lista az MTMT-ben innen nem érhető el
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
A linkre kattintás után megjelenített idézők száma eltérhet a megjelenített számtól, mert az előbbi az MTMT2 aktuális, utóbbi pedig a tudománymetriai adatok importálásakor érvényes változat.
925
Akkreditációs szempontból jelentős egyéb információk
MTA szerves analitika és Elválasztás Tudományi Munakbizottsági tag
J. Chromatogr.A Szertkesztő Bizottsági Tag