Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. VI. 22.
Személyes adatok
Tóth József
név Tóth József
intézmény neve
doktori iskola
BCE Gazdálkodástani Doktori Iskola (törzstag)
Doktori Iskola Tanácsa
BCE Gazdaságinformatika Doktori Iskola (témakiíró)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása BCE Gazdálkodástani Doktori Iskola 85%
BCE Gazdaságinformatika Doktori Iskola 5%
BCE GDI1-BCE Doktori Iskola Tanácsa 10%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Budapesti Corvinus Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím jozsef.tothuni-corvinus.hu
telefonszám +36 1 482-5087
saját honlap
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím CSc
fokozat megszerzésének éve 1996
fokozat tudományága közgazdaságtudományok
fokozatot kiadó intézmény neve MTA
tudományos fokozat, cím Habilitáció
fokozat megszerzésének éve 2008
fokozat tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Debreceni Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
1996 - Budapesti Corvinus Egyetem
egyetemi tanár
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 6.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 5
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Mizik Tamás PhD 2004  GDI1-BCE
Strén Bertalan PhD 2004  
Potori Norbert Antal PhD 2003  
Jansik Csaba PhD 2001  

témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
Zubor-Nemes Anna PhD (2021/10)  GDI1-BCE
abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
Király Gábor (PhD) 2018/08  GDI1-BCE
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület A sikeresség és versenyképesség faktorai az élelmiszer vertikumban. Értékteremtés- és realizálás az élelmiszerlánc mentén. Innováció az élelmiszer-gazdaságban.
jelenlegi kutatásainak tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
közgazdaságtudományok
Közlemények
2020

Tóth József, Migliore Giuseppina, Schifani Giorgio, Rizzo Giuseppina: Sustainable Value Creation in the Food Chain, SUSTAINABILITY 12: (4) pp. 1-12.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Tóth József, Rizzo Giuseppina: Search Strategies in Innovation Networks, SUSTAINABILITY 12: (5) 1752
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Tóth József, Migliore Giuseppina, Balogh Jeremiás Máté, Rizzo Giuseppina: Exploring Innovation Adoption Behavior for Sustainable Development, AGRONOMY 10: (4) 612
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2019

Batista L, Dora M, Tóth J, Molnár A, Malekpoor H, Kumari S: Knowledge management for food supply chain synergies – a maturity level analysis of SME companies, PRODUCTION PLANNING AND CONTROL 30: (10-12) pp. 995-1004.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2016

Fertő I, Molnár A, Tóth J: Borderless ideas – open innovation in the Hungarian food chain, BRITISH FOOD JOURNAL 118: (6) pp. 1494-1515.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
URL 
2014

Tóth József, Gál Péter: Is the New Wine World more efficient?, STUDIES IN AGRICULTURAL ECONOMICS 116: (2) pp. 95-99.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 16
nyelv: angol
URL 
2014

Liesbeth Dries, Stefano Pascucci, Áron Török, József Tóth: Keeping Your Secrets Public?, INTERNATIONAL FOOD AND AGRIBUSINESS MANAGEMENT REVIEW 17: (1) pp. 147-162.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 42
nyelv: angol
URL 
2013

Török Á, Tóth J: Open characters of innovation management in the Hungarian wine industry, AGRICULTURAL ECONOMICS-ZEMEDELSKA EKONOMIKA 59: (9) pp. 430-439.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 15
nyelv: angol
URL 
2006

Popovics Péter András, Tóth József: Az ártranszmisszió és az árak aszimmetrikus alakulása Magyarország tejvertikumában, KÖZGAZDASÁGI SZEMLE 53: (4) pp. 349-364.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 17
nyelv: magyar
2003

Tóth József: Aszimmetrikus árhatások az osztrák húsiparban - hazai tanulságokkal, KÖZGAZDASÁGI SZEMLE 50: (4) pp. 370-380.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 16
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:114 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
127
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
103
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
6
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
4 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
67
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
17
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
302
Akkreditációs szempontból jelentős egyéb információk
Az Országos Kredittanács tagja az 1999-2005 közötti két cikluson keresztül.

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )