Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. III. 22. Közlemények |
2022
 adattárból, 2023. III. 22. |
Hamam Manal, D'Amico Mario, Zarbà Carla, Chinnici Gaetano, Tóth József: Eco-Innovations Transition of Agri-food Enterprises Into a Circular Economy, FRONTIERS IN SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS 6: 845420 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2023. III. 22. |
Tóth József, Migliore Giuseppina, Schifani Giorgio, Rizzo Giuseppina: Sustainable Value Creation in the Food Chain, SUSTAINABILITY 12: (4) 1438 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2023. III. 22. |
Tóth József, Rizzo Giuseppina: Search Strategies in Innovation Networks, SUSTAINABILITY 12: (5) 1752 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2023. III. 22. |
Tóth József, Migliore Giuseppina, Balogh Jeremiás Máté, Rizzo Giuseppina: Exploring Innovation Adoption Behavior for Sustainable Development, AGRONOMY (BASEL) 10: (4) 612 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2023. III. 22. |
Áron Török, József Tóth, Jeremiás Máté Balogh: Push or Pull?, JOURNAL OF INNOVATION & KNOWLEDGE 4: (4) pp. 234-239. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 25 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2023. III. 22. |
Batista L, Dora M, Tóth J, Molnár A, Malekpoor H, Kumari S: Knowledge management for food supply chain synergies – a maturity level analysis of SME companies, PRODUCTION PLANNING AND CONTROL 30: (10-12) pp. 995-1004. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 22 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2023. III. 22. |
Aron Torok, Jozsef Toth, Jeremias Mate Balogh: Networking theory of innovation in practice – The Hungarian case, AGRICULTURAL ECONOMICS-ZEMEDELSKA EKONOMIKA 64: (12) pp. 536-545. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2017
 adattárból, 2023. III. 22. |
Tóth J, Fertő I: Innovation in the Hungarian food economy, AGRICULTURAL ECONOMICS-ZEMEDELSKA EKONOMIKA 63: (1) pp. 43-51. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 12 nyelv: angol URL |
2016
 adattárból, 2023. III. 22. |
Fertő I, Molnár A, Tóth J: Borderless ideas – open innovation in the Hungarian food chain, BRITISH FOOD JOURNAL 118: (6) pp. 1494-1515. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 24 nyelv: angol URL |
2014
 adattárból, 2023. III. 22. |
Liesbeth Dries, Stefano Pascucci, Áron Török, József Tóth: Keeping Your Secrets Public?, INTERNATIONAL FOOD AND AGRIBUSINESS MANAGEMENT REVIEW 17: (1) pp. 147-162. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 60 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 173  |
|
|