Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. IV. 16.
Személyes adatok
Bittsánszky András
név Bittsánszky András
intézmény neve
doktori iskola
ÁTE Állatorvostudományi Doktori Iskola (témakiíró)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása ÁTE Állatorvostudományi Doktori Iskola 100%
Elérhetőségek
drótpostacím bittsanszky.andrasunivet.hu
telefonszám +36 20 770-0716
mobiltelefon száma +36 20 770-0716
saját honlap
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2006
fokozat tudományága növénytermesztési és kertészeti tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem, Gödöllő
Jelenlegi munkahelyek
2022 - Állatorvostudományi Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület élelmiszerbiztonság, élelmezésbiztonság, élelmiszerhulladékok, alternatív fehérjék
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2024

Tóth András József, Kajtor Márton, Kasza Gyula, Battay Márton, Bittsánszky András, Süth Miklós: Gluten contamination survey on school kitchen surfaces and identification of the food handling practices limiting cross-contamination with gluten, FOOD CONTROL p. 110312.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2023

Tóth András József, Dunay Anna, Illés Bálint Csaba, Battay Márton, Bittsánszky András, Süth Miklós: Food liking and consumption in schools: Comparison of questionnaire-based surveys with real consumption, FOOD QUALITY AND PREFERENCE 103: 104692
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
URL 
2023

Vidaček Filipec Sanja, Ratković Petra, Bittsánszky András, Tóth András József, Lima João PM, Rocha Ada: Food safety knowledge and climate in the university canteens of three European countries, ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY 12: (3) 10580
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2022

Viegas Claudia, Lima João, Afonso Cláudia, Toth Andras Jozsef, Illés Bálint Csaba, Bittsánszky András, Šatalić Zvonimir, Vidaček Filipec Sanja, Fabijanic Valeria, Duran Samuel, Alonso Jairo, Spinelli Monica, Matias Andrea, Souza Pinto Ana Maria, Rocha Ada: Children’s menus in shopping centre restaurants: a multicentric study, BRITISH FOOD JOURNAL 124: (10) pp. 3169-3182.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2021

Tóth András J., Dunay Anna, Battay Márton, Illés Csaba Bálint, Bittsánszky András, Süth Miklós: Microbial Spoilage of Plant-Based Meat Analogues, APPLIED SCIENCES-BASEL 11: (18) 8309
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 32
nyelv: angol
URL 
2018

Illés B. Cs., Tóth A. J., Dunay A., Lehota J., Bittsánszky A.: Evaluation of food safety knowledge and microbial status of food contact surfaces in schools, JOURNAL OF FOOD SAFETY 38: (4) e12480
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 15
nyelv: angol
URL 
2017

Tóth András J., Koller Zoltán, Illés Bálint Csaba, Bittsánszky András: Development of conscious food handling in Hungarian school cafeterias, FOOD CONTROL 73, Part B: (March) pp. 644-649.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 26
nyelv: angol
URL 
2015

Bittsánszky András, Pilinszky Katalin, Gyulai Gábor, Kőmíves Tamás: Overcoming ammonium toxicity, PLANT SCIENCE 231: pp. 184-190.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 224
nyelv: angol
URL 
2014

Tóth András J, Bittsánszky András: A comparison of hygiene standards of serving and cooking kitchens in schools in Hungary, FOOD CONTROL 46: pp. 520-524.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
URL 
2005

Bittsánszky A, T Kőmíves, G Gullner, G Gyulai, J Kiss, L Heszky, L Radimszky, H Rennenberg: Ability of transgenic poplars with elevated glutathione content to tolerate Zinc (2+) stress, ENVIRONMENT INTERNATIONAL 31: pp. 251-254.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 122
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:439 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
164
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
164
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
5 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
65
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
41
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
741
Témavezetés
témavezető Gyulai Gábor
vezetés módja egyéni
fokozat PhD
a képzés kezdete 2002
az abszolutórium megszerzésének várható ideje (év, hónap) 2005/08
a fokozatszerzés éve 2006
diszertáció az értekezés tézisei (magyar)az értekezés tézisei (angol nyelven)az értekezés
a védés adatai védés


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )